eyimen yazdı:PO güncellemesi deyince benim aklıma mavi ve siyah seramik modeller geliyor. Onlara baktınız mı?
Bu güncelemede kadranda seramik olmuş. Onumu kastettiniz?
15.000 gaus ve metas testlerinden geçer hale gelmiş mekanizma.
eyimen yazdı:PO güncellemesi deyince benim aklıma mavi ve siyah seramik modeller geliyor. Onlara baktınız mı?
MertYe yazdı:Yaklaşık 19mm civarı bir kasa kalınlığı mevcut bildiğim kadarıyla. Genel olarak büyük çaplı saatler kullanıyorum ama bu saati denediğimde bileğimde biraz hantal bulmuştum. Yakından bakınca çok etkileyici dediğiniz için canlı incelediğinizi varsayıyorum yinede uzun kullanımda sorun yaratabilir gibi geliyor.
Bende 45.5 mm 8500 cal. Kauçuk kordon olan düz versiyonu mevcut. Bildiğim kadarıyla arada 3mm gibi bir fark var. Ayrıca chrono butonlarınında etkisiyle biraz fazlaca büyük gelmişti bana hem çap hem kalınlık anlamında.
Ayrıca Ahmet abi (Ahmetrefik) ile planet ocean hakkında konuşurken zamanında 45.5mm düz model çelik bilezikle kullanırken ağırlıktan rahatsız olduğunu belirtmişti ve koleksiyonunda bulunan Breitling'in de hatrı sayılir bir ağırlığı olduğunu düşünüyorum. Buna rağmen bu yorumda bulunmuş olması çelik bilezikle ilgili ayrıca bir soru işareti yaratmıştı.
Yanlış anlamayın amacım kesinlikle saati kötülemek değil fakat emin olmadan alınmaması gereken bir saat olduğunu düşünüyorum. En azından kalınlıkla ilgili bir sıkıntınız olmayacaksa bile ağırlık sebebiyle ilerde ek olarak kauçuk kordon ihtiyacınız olabileceğini veya başta iyice hem kauçuk hem bilezik olarak ayrı ayrı inceledikten sonra karar vermenizin daha doğru olacağını düşünüyorum.
Son olarak kendi adıma ben speedmasterdan vazgeçecek olsam bu model için vazgeçmezdim gibi geliyor.
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mlm yazdı:Bir kronograf almak istiyorsanız Speedmaster'ı alın ama bir diver almak istiyorsanız bu Seamaster'ı almayın:)
Read more: search.php#ixzz4rH9zjANW
SemsalGS yazdı:eyimen yazdı:PO güncellemesi deyince benim aklıma mavi ve siyah seramik modeller geliyor. Onlara baktınız mı?
Caner1983 yazdı:Geçen yine bu saatle ilgili süper bir yorum vardı tam hatırlamıyorum ama şöleydi diver alacaksanız chrono komplikasyonunun o saatte ne işi var denilmişti çok yerinde bir tespit
Saat bu saat değilmiş yorum da mlm cengiz abininmiş şölemlm yazdı:Bir kronograf almak istiyorsanız Speedmaster'ı alın ama bir diver almak istiyorsanız bu Seamaster'ı almayın:)
Read more: search.php#ixzz4rH9zjANW
eyimen yazdı:SemsalGS yazdı:eyimen yazdı:PO güncellemesi deyince benim aklıma mavi ve siyah seramik modeller geliyor. Onlara baktınız mı?
Hayır, tamamen seramik olan modelleri kastediyorum, Deep Black gibi:
eyimen yazdı:SemsalGS yazdı:eyimen yazdı:PO güncellemesi deyince benim aklıma mavi ve siyah seramik modeller geliyor. Onlara baktınız mı?
Hayır, tamamen seramik olan modelleri kastediyorum, Deep Black gibi:
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: hknmtn ve 241 misafir
|