TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Claude Bernard Gentlemen's Collection By TSF Kat覺l覺m / Bilgi

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Claude Bernard Gentlemen's Edition By TSF Bilgi ve Tasar

Mesaj tugberk » 22 Au 2017, 11:23

JLC ve F.Constant 覺n moonphase modelleri harika. JLC san覺r覺m bombeli, 繹yle olursa daha da g羹zel. Buna minimalist bir marka logosu/yaz覺s覺 ile (ki yaz覺 繹neririm) m羹kemmel ve sade, her ortaml覺k bir saat olur bence.
Kullan覺c覺 avatar覺
tugberk

Ya: 35
Kay覺t: 23 May 2016, 21:39

Mesaj Bond » 22 Au 2017, 11:41

Daha 繹zel olmas覺 a癟覺s覺ndan moonphase ayr覺 proje konusu olarak sonra TSF Moon Edition baka bir marka ile beraber 羹retilebilir. Bu tip saatlerin fiyatlar覺 olduk癟a y羹ksek bu projede koleksiyon modeli olarak yap覺lacak saatlerin fiyatlar覺 ile belirtilen moonphase saatin fiyat覺 aras覺nda 3 4 kat fark var. Claude Bernard serilerinde otomatik olmayan bir tip moonphase var sadece. Bu projede amac覺m覺z uygun fiyatla ekstra hediyesi ve 繹zel imkanlar覺 ile 3 4 tane TSF taraf覺ndan sunulan fikirler ile kararlat覺r覺lm覺 swiss made model 癟覺kartabilmek. Elbette bu modeller genel koleksiyon icindeki modelleri baz almal覺. Tamamen farkl覺 firman覺n 羹retmedii bir modeli yapt覺r覺p bu fiyatlara moonphase olarak sunmak zaten olsa bile 癟ok pahal覺 olur. FC 羹stteki JLC moonphase modeline 癟ok benzer saatler 羹retip 癟覺kartt覺 ancak onlar覺n fiyatlar覺 bile olduk癟a y羹ksek. Ben gene soraca覺m ama 2500 TL band覺nda olaca覺na ihtimal vermiyorum. Bir 癟ok markada moonphase chronograph saatlerden bile pahal覺. Fiyat skalas覺 farkl覺 olsa bile soral覺m k覺smen daha uyguna yapar覺z derlerse ve yeterli kat覺l覺mc覺 talebi olursa ayr覺ca modeller aras覺na eklenir elbette ama o kadar talep olur mu bakmak laz覺m.
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj Roxio » 22 Au 2017, 13:48

deme sadece elektronik olacak denmi. Bunun hakk覺nda yard覺m alabilmem m羹mk羹n m羹? Bir alternatif olmayacak m覺? Ben de ailem de kredi kart覺 ile al覺veri yapm覺yoruz. S覺rf bu y羹zden de projeye kat覺lamamak istemiyorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
Roxio

Ya: 26
Kay覺t: 15 ub 2017, 23:42

Mesaj feanorrin » 23 Au 2017, 02:07

kat覺lmak i癟in 癟ok istekli olduum bir proje. dress watch olmas覺, bug羹nlerde dress watch alma niyetim olduundan daha da itahland覺rd覺 beni. ortaya 癟覺kacak modelleri merakla bekliyorum. :thumbup: :champ:

benim 繹nerim, c.bernard logo yaz覺s覺nda (logotype) deiiklik m羹mk羹n deilse bile en az覺ndan modern olmayan versiyon ya da versiyonlarda c.b. yaz覺s覺n覺n olabildiince k羹癟羹k tutulmas覺. bu sayede modern bir logonun, klasik bir tasar覺m覺 mahvetmemesini salam覺 oluruz. belki de daha 繹nce s繹ylenmitir, ben atlam覺sam affola. el yaz覺s覺 olabiliyorsa elbette daha iyi olacakt覺r.

繹te yandan herkesin beenisine sayg覺m olmakla birlikte moonphase komplikasyon benim pek ilgimi 癟ekmiyor. sadeliin 覺kl覺覺n覺 biraz al覺p g繹t羹rd羹羹n羹 d羹羹n羹yorum, genelde. simetriden fazla 繹d羹n vermeyen bir kadran tasar覺m覺, belki 6 y繹n羹nde bir small seconds ya da m羹mk羹nse pointer date ve sade ancak kabartmal覺 indisler benim i癟in yeterli.

gelimeleri d繹rt g繹zle bekliypruz. (:
Kullan覺c覺 avatar覺
feanorrin

Kay覺t: 31 Ara 2013, 16:10

Mesaj Bond » 23 Au 2017, 11:23

deme kolayl覺k ve numara secimi daha rahat olsun diye elektronik ortam d羹羹nm羹t羹k. Kredi kart覺 d覺覺nda eft se癟enei zaten kolayca olur o aamaya gelelim halledilir :thumbup:

Bu arada d羹n konutuk Nuri Bey moonphase icin g繹r羹ecek :super: ;)

Saat modelleri 3 4 tane olacagindan alternatif se癟im imkani zaten olacak.

Eyl羹l ay覺nda herey belli olacak :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj neperliva » 23 Au 2017, 17:18

bence c.b. otomatik olmayan saatte kullandigi moonphase diskini direkt kullanabilir (ya da bir miktar kucultur). Siz yine de bir fiyat almayi deneyin belki sicak bakarlar.

Bu arada moonphase diye tabir edilen mekanizmanin gercekten ay fazi tasidigini sanmiyorum (29,5 gun dislisi var mi?)

24h diski gibi donup duran bir sey sanirim bu bizim yaptiracagimiz moonphase. Bu durumda fiyatin cok artmayacagini dusunebiliriz.

Simdiden tesekkurler. Kolay gelsin herkese. :thumbup:
"Hata yapmayan kii asl覺nda genel olarak hi癟bir ey yapm覺yor demektir".
Kullan覺c覺 avatar覺
neperliva

Kay覺t: 25 Ara 2015, 02:10

Mesaj canberkakd » 30 Au 2017, 15:37

heyecanla katilmayi bekliyorum. gelismeler muthis ilerliyor.
Kullan覺c覺 avatar覺
canberkakd

Kay覺t: 20 Eki 2016, 21:35

Mesaj tugberk » 11 Eyl 2017, 11:44

10-11 g羹nd羹r ses yok. Gelimeleri bekliyoruz :)
Kullan覺c覺 avatar覺
tugberk

Ya: 35
Kay覺t: 23 May 2016, 21:39

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: fikrigul ve 195 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners