Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
ardaolc » 16 Ağu 2017, 16:51
mrb Casio Men's MDV106-1AV kullanan var mı arkadaşlar? bu modeli almak istiyorum ama kayışı hakkında sakıncalarım var? silikon kayışlarda toz toplama oluyor. bu saatin kordonu silikon mu acaba?
-

ardaolc
-
Masterport » 16 Ağu 2017, 20:40
Merhaba, saati kullanıyorum, evet kayış silikon, fiyat performans olarak 10 numara saat
-

Masterport
-
ardaolc » 16 Ağu 2017, 21:08
Masterport yazdı:Merhaba, saati kullanıyorum, evet kayış silikon, fiyat performans olarak 10 numara saat
Mrb Kayış dediğim gibimi? Yani toz toplayan cinstenmi

-

ardaolc
-
AlWinchester » 17 Ağu 2017, 10:02
Selam, kayış bahsettiğiniz cinste bir silikon değil. Silikon gibi dursa da aslında Casio'nun G-Shock'larında da kullandığı "resin" olarak geçen bir çeşit plastik. Toz toplama gibi bir durumu yok.
Fakat pek de kaliteli bir kayış olduğunu söyleyemeyeceğim. Saat fiyatına göre çok çok iyidir, aldıktan sonra kayışı başka beğendiğiniz bir kayışla değiştirmeniz gayet kolay.
-

AlWinchester
-
ardaolc » 17 Ağu 2017, 10:11
AlWinchester yazdı:Selam, kayış bahsettiğiniz cinste bir silikon değil. Silikon gibi dursa da aslında Casio'nun G-Shock'larında da kullandığı "resin" olarak geçen bir çeşit plastik. Toz toplama gibi bir durumu yok.
Fakat pek de kaliteli bir kayış olduğunu söyleyemeyeceğim. Saat fiyatına göre çok çok iyidir, aldıktan sonra kayışı başka beğendiğiniz bir kayışla değiştirmeniz gayet kolay.
cevabınız için teşekkür ediyorum. silikon kayışlardaki hassasiyetim alıp hiç kullanamadığım swatch saatim yüzünden.kayışı siyah silikondu ve ciddi derecede toz topluyordu o yüzden silikon kayış lafını duydum mu tansiyonum çıkıyor

-

ardaolc
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: AykutT, Eterna, Majestic-12 [Bot] ve 206 misafir