TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Jaguar / Bilkent / Cumhurbaskani / Cankaya

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Jaguar / Bilkent / Cumhurbaskani / Cankaya

Mesaj Clk » 09 Oca 2011, 13:32

Arkadaslar,

su habere yorumlarinizi bir yazarsaniz sevinirim.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/16718492.asp?gid=373

Birde anket yapalim tam olsun.

Secenekler :

1- Jaguar ile köske gitmesi yanlis. Belediye otobüsü kullanmaliydi :D

2- Jaguar ile köske gitmesi yanlis. Köske Lamborghini yakisir :D

3- Arkadasin bindigi araba ile yaptigi isin / gittigi yerin ne alakasi var anlayamadim !!!!!!

4- Milletce cekemiyoruz. Böyle sacma bir durumun gündeme gelmesini anlamiyorum.

5- Allahim sen bu ülkede bana sabir ver :D

6- Ögrenci isen ögrenciligini bileceksin. Ailen imkan saglasa bile red edeceksin. Bilkent gibi bir üniversiteyi (dikkat Bilkent'ten bahsediyoruz) temsil ederken üzerine yesil parka ayagina da postal giyeceksin.

Ilginc bir muhabbet olacak :) Piranha ortaligi karistirmaya devam ediyor :D :champ:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Re: Jaguar / Bilkent / Cumhurbaskani / Cankaya

Mesaj Frax » 09 Oca 2011, 15:04

Bunu daha önce görmüş ve facebookta yorum yapmıştım ancak olaya bakışım Jaguar ile sınırlı değil.
Siyasilere -hükümete ve muhalefete- yumurta atarak, konuşturmayarak başlayan bir protesto atağı var. Bunu yapanların demek ki söylemek istediği bir şeyler var. Hoş kendilerini dertlerini anlatma konusunda uygun şeyler yapmasa da bir dertleri var belli. Buraya kadar olanları bir kenara bırakarak Cumhurbaşkanı öğrencileri dinlemek için yanına çağırıyor. Bu gayet yerinde, harika bir hareket ancak şöyle bir sorun var. Olayı çıkaranlar Bilkent'te paralı okuyanlar değil Odtü'de okuyanlar. Yani bu adamın gitmesi bile yanlış. Değil Jaguar'lı öğrencinin, harç parasını yatırabilen herhangi bir maddi eksiği olmayan benim bile gitmem yanlış olur örneğin böyle bir toplantıya. Derdi olan katılmalıydı.
ÖTV konusunda arkadaş sıkıntılı ise onu bilemem, malum Jaguar'ın motor hacmi nedeniyle yüksek ÖTV ve benzin parası ödeyen arkadaş bundan şikayet etmiş de olabilir. Eğer böyle ise gerçekten takdir ederim çünkü hepimizin ÖTV indirimine ihtiyacı var, onun sayesinde bizler de rahat araba sahibi olabiliriz belki değil mi :)

Benim oyum 5'e :D
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Clk » 09 Oca 2011, 15:23

Frax, süper yazmissin ama bence gözden kacirdigin bir nokta var. Bu toplantiya sadece belli kesim davet edilmis olsaydi yine ortalik karisacakti.

Zor durumda olan ögrenciler icin bende üzülüyorum ancak biraz Avrupali Amerikali bu konuda ne yapiyor ona bakalim derim. Ben kendi cevremde sadece okula giden bir Alman tanimiyorum. Bu adamlar hem okula gidip egitimini sürdürüyor diger taraftanda 1-2 hatta kimi zaman 3 iste birden calisiyor. Olayi hükümetlerden bagimsizlastirirsak herseyi devletten beklemek yanlis olur. JF Kennedy baskan secildiginde yemin ettikten sonraki ilk konusmasinda sunu söyledi...

And so, my fellow Americans, ask not what your country can do for you; ask what you can do for your country.

Bence boynu bükük halk rolünden kurtulup, ufkumuzu biraz genisletebilirsek daha iyi organize olup daha fazla istersek bu ülkenin asamayacagi hicbir sorun yok. Ama yanlis, üzerinde konusulmasi gereken yüzlerce problem varken böyle bir toplanti akabinde topu topu 30.000-40.000 TL'lik bir araci Bugatti Veyron yapip bunun üzerine konusulmasi...

Sonuc: Hata yine sorun var diyenlerde. Hata yine isteklerini dogru bir bicimde dile getiremeyenlerde. Ama bu 50 senedir böyle gelecek 50 senede böyle gider :(
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj sedir » 09 Oca 2011, 17:19

Sorun üniversitelerde sınıf geçmenin kolay olması.
Öğrenciler dersle, ilerideki meslekleriyle uğraşmak zorunda kalmayınca enerjilerini anarşiye aktarıyorlar.
Eylem yapanlara bakın, doğru dürüst okuyan, sınıfıyla dersiyle uğraşan bulamazsınız.
Çözüm, sınıflarda geleceğe dönük, mesleği anlatan, öğreten programlar uygulanması, geçme notunun net (yanlışları dikkate aldıktan sonra) ve en az 60 olması.
İşi gücü olan anarşiyle uğraşmaz, işine bakar.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj herofb » 09 Oca 2011, 17:58

eğer gazetelerde trafik kazası haberlerinin altındaki yorumları okursanız,kazayı yapan kişinin eli yüzü düzgünse , arabası iyi bir araba ise (ferrariye gerek yok şöyle az dikkat geçen 40.000 TL'lik bir araba olabilir.bkz:Jaguar olayı) hele hele yanında güzel bir bayan var ise yapılan tüm yorumlar adamın kazayı hak ettiği , mutlaka bu parayı dolandırıcılıktan kazandığı ve yanındaki bayanın ise parası için onunla beraber olan hafif meşrep biri olduğu yorumlarını görürsünüz.

Maalesef bizim ülkemizin durumu bu , tamamiyle çekememezlik, bu arada onları yazanların parası olsa senden daha pahalısını alırlar bu da bir gerçek. Biz yükselmeyi değil yukarıdakini aşağıya çekmeyi seviyoruz

Türkler ve Cehennem fıkrası ile yorumumu sonlandırıyorum:

cehennemde her ülkenin bir kazanı varmış içinde sıcak kaynayan yağ olurmuş günah işleyenler bu kazanlarda cezalandırılıyormuş.kazandan kafasını çıkaranları zebaniler kafasınıa vurarak geri kazana sokuyormuş. baş zebani bir bakmış diğer kazanlarda her kes çıkmaya çalışıyor ama türkiyenin kazanından kimse kafasını bile çıkarmıyor baş zebani zebanilerden birini çağırmış ve sormuş niçin türkiyenin kazanından kimse çıkmıyor yoksa orda günahkar yokmu?
zebani: olmazmı, ama çıkmaya çalışanı alttakiler geri çekiyor.
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Thevenin » 09 Oca 2011, 18:30

Beyler oylar 5'e, haydi :lol:
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj Clk » 09 Oca 2011, 19:48

Bilkent'liler neden susuyor? Cevap yazin beyler... Yoksa sizde mi Jaguar ile cirit atiyorsunuz ortalarda :D
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Thevenin » 09 Oca 2011, 19:52

Sabir ver deyip gulup gecmekten ote nacizane birkac cumle daha yazmak istedim. Habere yorumum hala ayni; cunku ortada asure kazani var, one cikarilan ise bir bugday tanesi.
sedir yazdı:Sorun üniversitelerde sınıf geçmenin kolay olması. Öğrenciler dersle, ilerideki meslekleriyle uğraşmak zorunda kalmayınca enerjilerini anarşiye aktarıyorlar. Eylem yapanlara bakın, doğru dürüst okuyan, sınıfıyla dersiyle uğraşan bulamazsınız.

Hocam, bu durum cogu zaman kisilerin mesguliyetlerinden kaynaklanmiyor. "Bu islere bulasmama" anlayisindan ileri geliyor.
sedir yazdı:İşi gücü olan anarşiyle uğraşmaz, işine bakar.

Katilmam mumkun degil. Allah askina kim ugrasacak o zaman? Bu vazife kime tevdi edilmis? Okumus, okumakta olan, silahsiz, sivil kesmin egitim kanadi da muhalefet etmeye haiz olamayacaksa kim edecek? "Boyle gelmis, boyle gider" demeden uygulanacak en demokratca yontem bu degil mi? Fransa'da, Almanya'da, Italya'da, komsu Yunanistan'da da olan ayni olaylarda kimsenin burnu kanamiyor. ABD'de bir universitede yemekhane tarifesi zamlansa ortalik karisiyor, yemekhane 4 Temmuz senlikleri sahasina donuyor. Lisans ogrencilerinin harci zamlansa yuruyus eylemleri basliyor.

Alakali soyle guzel bir metin vardi, paylasmak isterim.
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Sonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 16 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners