Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
EnderE » 26 Tem 2017, 11:01
Baran yazdı:Abi yeni gördüm konuyu,sende tansiyonda yok abi neden alacaksın o saati,tuzu azalt biraz yürüyüş kat hayatına tansiyon falan kalmaz

Koleksiyon guzel oldu senin,nacizane ben olsam Tissoyu gönderirdim Breitlingi bana verirdim birtane temiz Submariner alırdım.Boyutuna bakılmadan takılan saatler hatta markalar vardır,Submarinerde onlardan birtanesi,illa Deepsea Seadweller diye şartlanma.Ben 2 tane Deepsea 1 Seadweller ve sayısız Submariner kullanan biri olarak döndüm dolaştım Submarinere döndüm ve kontağı kapadım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dostum varya soğuttun beni saatten resmen yahu ; bu arada bir tane olumlu yorum olmadı, iyiki sormuşum sizlere ; es kaza alsam sonra çok kafamı vururdum demekki . Breitlin zaten senin , tissota gelince ara ara satasım geliyor ama hala kıyamıyorum . Bundan sonra alacağım ilk saat sub olacak.
Ender Erdogan / Eski Kullanıcı Adı Forestsoul
-

EnderE
-
ermansire » 26 Tem 2017, 11:26
Şık ve gereksiz bir saat

instagram.com/ermansire
-

ermansire
-
Ahmetrefik » 26 Tem 2017, 11:59
EnderE yazdı:Tüm dostlara vakit ayırıp yorumlarını esirgemedikleri için teşekkür ederim. Ben yine ilk hedefim olarak sub a dönüyorum.

Enderciğim
Breitling +Tissot +9.000 TL =No date

zaman o kadar tuhaftır ki; gençken, çocukken hiç önemi yoktur, sonra gün gelir kaç yaz'ının kaldığını saymaya başlarsın.
-

Ahmetrefik
-
EnderE » 26 Tem 2017, 12:35
Ahmetrefik yazdı:EnderE yazdı:Tüm dostlara vakit ayırıp yorumlarını esirgemedikleri için teşekkür ederim. Ben yine ilk hedefim olarak sub a dönüyorum.

Enderciğim [emoji106]
Breitling +Tissot +9.000 TL =No date

Ahmet abi bu formül süpermiş .

)
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ender Erdogan / Eski Kullanıcı Adı Forestsoul
-

EnderE
-
Cruciatus » 26 Tem 2017, 23:19
Aklın yolu Sub...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi