fortis yazd覺:
Ben de bu tasar覺ma bay覺ld覺m 羹stat. Kusursuz. [emoji1303]
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Bond yazd覺:Arkadalar saat g繹rselini ben tasarlamad覺m dediim gibi kasa ve g繹rsel Vacheron ama 癟ok benzer kasa var zaten t羹m markalarda. Kollar覺 beyaz modelde breguet mavi kollarla deitirdim. Vacheron'un kollar覺 pek g羹zel deil a癟覺k癟as覺 ama koyu renk kadranda b覺rakt覺m tekrardan kol yerletirebiliriz. Kadranda dakika indeksleri var onlar覺 kald覺rd覺m daha sade olsun diye. Tarih yeri ve tarih arka plan / font rengi deiti. Kurma koluna Claude Bernard logosu ekledim vb. Kollar Patek JLC Tissot bir 癟ok markada olan k覺l覺癟 kol da deneyebiliriz belki. Claude Bernard bir ka癟 model gene k覺l覺癟 kol kullanm覺t覺. nemli olan saati bu ekilde g繹zde canland覺rabilmekBaz覺 modelleri belirleyebilirsek denemeler i癟in Claude Bernard kendi tasar覺mc覺s覺 癟izip bize g繹nderecektir kendi modeli 羹zerinde net olarak
Tabii herkes farkl覺 versiyon beendiinden iimiz zor
![]()
Wide Opening modeli gunslinger'覺n tasarlad覺覺 ekilde uygulad覺m. Arka kapak gene buradan yaz覺lanlar neticesinde logo camdaMavi ve siyah olarak ayr覺ca deneriz bu modeli
Kadran renklendirme iyi yapabilecek varsa pm bekliyorum
![]()
![]()
gunslinger19 yazd覺:Buna ne dersiniz [emoji851]
gunslinger19 yazd覺:Buna ne dersiniz [emoji851]
doc yazd覺:gunslinger19 yazd覺:Buna ne dersiniz [emoji851]
Open Heart 癟ok sevmesemde bunu beendim. Bence d羹羹n羹lmesi gereken bir tasar覺m. Birka癟 dokunula harika olabilir.
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 55 misafir
|