Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Arkadaşlar merhaba. Aşağıdaki saat hakkında görüşlerinizi merak ediyorum. Pek duyulmadık bir marka olabilir ancak daha önce bu markanın diver saatlerini kullanmıştım. Gerçekten çok iyi saatler olduğunu düşünmekteyim. Bu kasa 41 mm ve otomatik mekanizmalı. 950 eur satış fiyatı var ama sanırım pazarlıka iyi bir rakama alınabilir. Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gorsel olarak bakarsak sahsi dusuncem, bezel AP, metal kayis PP, saat isaretleri (hour mark) Rolex, saat-dakika kollari Hublot, crown kismi tanidik gerliyor cikaramadim,... Homage saat olabilir ama bu tarz bir saat bence hos degil. Ben olsam almazdim.
Vazgeçtiğinize göre eğer farklı öneriler isterseniz forum 2.el bölümünde her yerde hem de bu fiyatklara bulunması zor , şu saatlere bakabilirsiniz ( bütçenizin 3.000 TL civarında olduğunu düşünerek..) :