TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni Aldığım Orient Saat

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Yeni Aldığım Orient Saat

Mesaj ardayakan » 07 Oca 2011, 20:47

Merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım dün eminönünden orient marka otomatik bir saati 180 liraya iyi bir pazarlık sonucu aldım. Kullanma kılavuzunda 25 -15 sapma oranı yazıyor. Hesapladığım kadarı ile sapma 30 sn yeyi günde geçmiyecek. Bu nasıl bir rakamdır saati kullandıkça bu rakam düşer mi. kullanma kılavuzunda yazan bu rakamlar ortalama rakamlar mıdır yoksa max rakamlar mıdır yani bu saatte 35 sn sapma görmek anormal bir durum olur mu? Aşağıya saatin resimlerini koydum parlama yapıyor diye uzaktan çektim
Kullanıcı avatarı
ardayakan

Re: Yeni aldığım orient saat

Mesaj Clk » 07 Oca 2011, 20:56

Arda, öncelikle yeni saatini iyi günlerde kullan. Fotograflar gözükmüyor tekrar yüklersen seviniriz.

Sapma olayina gelince 15-25 saniye degeri ortalama bir deger olarak verilmistir. Kullanim sonucu su an muhtemel olan 30 saniye üzeri sapmalar zaman icerisinde düsecektir. Birkac hafta saati sürekli kullanmani daha sonra ölcümü tekrarlamani tavsiye ederim.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj ardayakan » 07 Oca 2011, 21:04

Teşekkürler fotoğrafı yüklenmiş olmalı şu an ama ilk otomatik saatim ve içinden gelen tık tık sesler, hareket edince içindeki mekanik aksamın hareket etmesi,saniye ibresinin hızlı titreşimleri ve saatim hala çalışıyor mu diya sürekli ilgi istemesi çok hoşuma gitti
http://img211.imageshack.us/img21
Kullanıcı avatarı
ardayakan

Mesaj Magneto » 08 Oca 2011, 05:26

Fotoğraf gene görünmüyor.Açıkcası ne aldığınızı bilmeden yorum yapamayız :)
Saat = BlancPain
Kullanıcı avatarı
Magneto

Re: Yeni Aldığım Orient Saat

Mesaj Tolgi06 » 08 Oca 2011, 12:09

magnetoya katılmamak elde değil şu anda :) .
sayın ardayakan forum anasayfasında fotoğraf yüklemeyi oldukça anlaşılır bir şekilde anlatan bir başlık var.Bence fotoğraf yüklemeden önce onu okuyun.
bu arada göremesekte saatiniz hayırlı olsun
ayrıca foruma hoşgeldiniz...
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: farukceyhan ve 255 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners