HTC One_M8 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
mosef yazd覺:Sezin Han覺m'覺n(uizas) eline sal覺k, balang覺癟 i癟in g羹zel bir ad覺m olmu![]()
Small second k覺sm覺nda herkesin dedii gibi rakam yazmasa g羹zel olur hatta belki hi癟 bir ey yazmasa daha da g羹zel olabilir. Bunun i癟in small second dairesinin kadran覺n normal y羹ksekliinden biraz daha aa覺da konumlanmas覺 gerekiyor.
Roma rakamlar覺n覺 saatlerde pek beenmiyorum; benim gibi d羹羹nen bakalar覺 da olduu d羹羹ncesindeyimTam doru terimi bilmiyorum ama ozanxos'un paylat覺覺 fotoraflardan 1 ve 4 numaran覺n hem akrep ve yelkovan覺 hem de indeksleri olduk癟a iyi g繹r羹n羹yor. Bir fikir olarak indekslerin batonlar覺n覺n aras覺na k羹癟羹k 癟izgileri koymadan daha sade bir tasar覺m nas覺l olurdu? Bu arada akrep ve yelkovan覺 g羹zel bir mavi/lacivert renginden se癟mek sade kadrana hava katacakt覺r.
@uizas bence CB merkezi bu font iine ciddi 繹nem vermeli, daha 繹nceki mesajlarda da belirtildii gibi uanki font biraz zay覺f duruyor, inallah g羹zel bir haber 癟覺kar bu konuda
uizas yazd覺:Merhabalar, yorumlar i癟in teekk羹rler [emoji1]
Ben farkl覺 1-2 alternatif daha 癟al覺覺p payla覺yor olurum [emoji1303]
el yaz覺s覺 logo i癟in de yurtd覺覺n覺n onay vermesini umal覺m [emoji57]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bond yazd覺:Alttaki Claude Bernard serisi i癟in Moser Cie'de kulland覺klar覺 kadran renkleri nas覺l olur acaba?![]()
[/center]
doc yazd覺:kethuda57 yazd覺:darksider yazd覺:
Mesela... [emoji57]
Cam da bombeli olursa nokta at覺覺 olur bu model benim i癟in....
Ha bide markada el yaz覺s覺 eklinde olsa tad覺ndan yenmez sanki
Kesinlikle kat覺l覺yorum, bombeli cam, el yaz覺s覺 olmal覺. Ama bunlar覺 yaparken baka marka kopyas覺 gibi durmamal覺, kendimize 繹zg羹 bir tarz da olmal覺.
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot] ve 199 misafir
|