kethuda57 yazdı:Paintle bu kadar yapabildim ama böyle bişey olabilir mesela![]()
Bond yazdı:Arkadaşlar örnek saatleri sadece renk index vb kombinasyonlara bakabilmek için yükledim. Elbette aynısının yapılması gibi bir durum söz konusu değil zaten. Claude Bernard içerisinde bir çok model mevcut bunların üzerinden değiştirme yapmamız lazım. Tamamen yeni bir kadran dizaynı da olabilir hepsini soracağız. Yoksa JLC veya Moser Cie saat modelinin üstüne CB yazıp yapılması zaten uygun olmayacaktır. Kaplama bir şey olmaz uzun yıllar ancak çelik kasa elbette daha iyi. İndeks ve kollarda farklı renk altın vb kullanılması pek sorun olmayacaktır sanırım.
El yazısı özel logoyu soracağız ancak teknik ve yasal açıdan pek kolay olmayabilir diye düşünüyorum. ÖğrenelimYapılabilirse çok hoş olur bence
![]()
Mesajları tekrardan okuyup tüm kaçırdığım önerileri firmaya iletmek üzere not alacağım. Tüm öneriler için teşekkürlerÜzerine konuştukça güzel modeller çıkacak. Kısa süre sonra bir çok görsel denemesi hazırlarız
![]()
Tempus'tan Sezin Hanım ( TSF Uizas ) genel yazılanlar üzerine bir kaç deneme modeli hazırlamışOldukça güzel olmuş
Bu tip kadranda indeks olarak gene güzel olacaktır.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: diesel ve 45 misafir
|