TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Claude Bernard Gentlemen's Collection By TSF Katılım / Bilgi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Claude Bernard Gentlemen's Edition By TSF Bilgi ve Tasar

Mesaj kethuda57 » 11 Tem 2017, 19:36

Kıvanç :lol: :thumbup:
Senin kuşların olurdu mevsimi yolculuklara çağıran...
İnstagram : kethuda57
Kullanıcı avatarı
kethuda57

Mesaj ozbugday » 11 Tem 2017, 20:05

Öncelikle hepimize hayırlı uğurlu olsun.
Hem katılacağım ilk forum projesi olması, hem de koleksiyona dahil olacak ilk swiss made otomatik saat olması nedeniyle epey heyecanlandırdı beni desem yalan olmaz. Sağolsun forumdaki büyüklerimiz çağrılarımızı karşılıksız bırakmadı ve çok cazip şartlarla boyumuzu aşmayacak bir projeyi bizlere sundular. Emeği geçen, geçecek olan herkese şimdiden teşekkürler.
Başlığı günlerdir takip ediyorum fakat bir türlü bilgisayardan girip de verilen linklerdeki modelleri inceleme fırsatım olmadı bugüne kadar. İşyerinde mesai bitimine yakın biraz nefes alma imkanı bulur bulmaz hemen ilk iş göz gezdirdim. O kadar seçeneğin içinde beni en çok cezbeden 39 mmlik şu quartz model oldu. Zarif kollar ve indeksler, small second -ki çoğunluğun arzu ettiği bir özellik- ve üst kısımda benim şahsen çok estetik bulduğum bir date konumlaması. Opsiyon bu kadar geniş tutulduğu için bu modelin otomatik bir versiyonunu da olası seçenekler arasına alabiliriz diye düşündüm. Önceki postlarda da güzel fikirler gelmiş. Ben mevcut tasarımlar içinden en aklıma yatanı söyledim ama el birliği ile tamamen orjinal yeni bir ürün ortaya çıkması da muhtemeldir. Saygılar.ResimResim
Kullanıcı avatarı
ozbugday

Mesaj doc » 11 Tem 2017, 20:29

kethuda57 yazdı:Paintle bu kadar yapabildim ama böyle bişey olabilir mesela :D

Resim

Gayet güzel olmuş. Elinize sağlık. Benimde istediğim bunun gibi birşey.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
doc

Mesaj Bond » 13 Tem 2017, 14:23

Arkadaşlar örnek saatleri sadece renk index vb kombinasyonlara bakabilmek için yükledim. Elbette aynısının yapılması gibi bir durum söz konusu değil zaten. Claude Bernard içerisinde bir çok model mevcut bunların üzerinden değiştirme yapmamız lazım. Tamamen yeni bir kadran dizaynı da olabilir hepsini soracağız. Yoksa JLC veya Moser Cie saat modelinin üstüne CB yazıp yapılması zaten uygun olmayacaktır. Kaplama bir şey olmaz uzun yıllar ancak çelik kasa elbette daha iyi. İndeks ve kollarda farklı renk altın vb kullanılması pek sorun olmayacaktır sanırım.

El yazısı özel logoyu soracağız ancak teknik ve yasal açıdan pek kolay olmayabilir diye düşünüyorum. Öğrenelim :thumbup: Yapılabilirse çok hoş olur bence :champ:

Mesajları tekrardan okuyup tüm kaçırdığım önerileri firmaya iletmek üzere not alacağım. Tüm öneriler için teşekkürler :champ: Üzerine konuştukça güzel modeller çıkacak. Kısa süre sonra bir çok görsel denemesi hazırlarız :thumbup:

Tempus'tan Sezin Hanım ( TSF Uizas ) genel yazılanlar üzerine bir kaç deneme modeli hazırlamış :champ: Oldukça güzel olmuş :thumbup: Bu tip kadranda indeks olarak gene güzel olacaktır.

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj retrograde » 13 Tem 2017, 15:31

Bu çok hoş olmus elinize sağlik.

Resim

'El-farah seb'ate eyyâm vel huzn tûlül ömr'
Kullanıcı avatarı
retrograde

Mesaj Cruciatus » 13 Tem 2017, 16:48

Claude Bernard'ın tek görsel sorunu markanın adının fontu... çok ucuz gösteriyor markayı. Bu sebeple el yazısı model çok iyi olmuş..

Kullanıcı avatarı
Cruciatus

Mesaj gkarinca » 13 Tem 2017, 17:02

Bond yazdı:Arkadaşlar örnek saatleri sadece renk index vb kombinasyonlara bakabilmek için yükledim. Elbette aynısının yapılması gibi bir durum söz konusu değil zaten. Claude Bernard içerisinde bir çok model mevcut bunların üzerinden değiştirme yapmamız lazım. Tamamen yeni bir kadran dizaynı da olabilir hepsini soracağız. Yoksa JLC veya Moser Cie saat modelinin üstüne CB yazıp yapılması zaten uygun olmayacaktır. Kaplama bir şey olmaz uzun yıllar ancak çelik kasa elbette daha iyi. İndeks ve kollarda farklı renk altın vb kullanılması pek sorun olmayacaktır sanırım.

El yazısı özel logoyu soracağız ancak teknik ve yasal açıdan pek kolay olmayabilir diye düşünüyorum. Öğrenelim :thumbup: Yapılabilirse çok hoş olur bence :champ:

Mesajları tekrardan okuyup tüm kaçırdığım önerileri firmaya iletmek üzere not alacağım. Tüm öneriler için teşekkürler :champ: Üzerine konuştukça güzel modeller çıkacak. Kısa süre sonra bir çok görsel denemesi hazırlarız :thumbup:

Tempus'tan Sezin Hanım ( TSF Uizas ) genel yazılanlar üzerine bir kaç deneme modeli hazırlamış :champ: Oldukça güzel olmuş :thumbup: Bu tip kadranda indeks olarak gene güzel olacaktır.

Resim
Resim
Resim

Burak abi dress saatin hakki kurmali mekanizma olmali diye dusunuyorum. Ben sadece ona takildim ha birde roma rakamlarina...

Kullanıcı avatarı
gkarinca

Mesaj eyimen » 13 Tem 2017, 17:17

Hazırlanan tasarım güzel olmuş, Sezin Hanım'ın eline sağlık. Kişisel görüşüm dresswatch small second'da kesinlikle "15,30,45,60" yazmamalı, kalın birer çizgi iş görür. Small second dairesi ise 6 rakamına biraz daha yakın olmalı.
Kullanıcı avatarı
eyimen

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: diesel ve 45 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners