TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Claude Bernard Gentlemen's Collection By TSF Kat覺l覺m / Bilgi

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Claude Bernard Gentlemen's Edition By TSF Bilgi ve Tasar

Mesaj MertYe » 10 Tem 2017, 00:36

kuyur yazd覺:
Bond yazd覺:Alttaki Claude Bernard serisi i癟in Moser Cie'de kulland覺klar覺 kadran renkleri nas覺l olur acaba? :roll:

Resim[/center]

Bir 繹nceki mesaj覺mda belirttiim gri renk, ite buna 癟ok yak覺n. Renk tonlamalar覺 ve ge癟iler bence 癟ok baar覺l覺. zellikle gri,mavi ve yeil tonlar覺na bay覺ld覺m.

Benimde akl覺mdan ge癟en model ve kadran rengi tam olarak bu oldu Bond'un Moser payla覺mlar覺na bakarken.

Yaln覺z aff覺n覺za s覺覺narak sormak istesiim biey var. Buradaki alt覺n rengi kaplama olarak yap覺lacak tahminimce. Zaten 18 ayar alt覺n b繹yle bir saati yapmay覺 ge癟tim kasada kullan覺lacak olan alt覺n zaten belirlenen fiyat覺n 癟ok 羹zerinde olacakt覺r. Daha 繹nce forumda da okuduum birka癟 konuda kaplama olan alt覺n kasalarda zamanla kaplaman覺n renginin a癟覺lmas覺, atmas覺 gibi problemler meydana gelebiliyordu.

Ben buradaki gri kadran alt覺n kasa kombinadyonunu cidden inan覺lmaz beenmi olmama ramen kaplama yerine 癟elik tercih edilmesi daha uzun 繹m羹rl羹 olmas覺 ad覺na daha doru mu olur diye merak ettim.

Tekrardan s繹yl羹yorum daha 繹nce herhangi bir alt覺n (kaplama veya 18 ayar) saat kullanmad覺覺m i癟in dan覺m覺 olmak istedim.

Bata Burak abi ve Tempus saat癟ilik olmak 羹zere emei ge癟en herkese teekk羹rler :champ:

SM-G955F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

Claude Bernard Gentlemen's Edition By TSF Bilgi ve Tasar覺m

Mesaj Ankthas » 10 Tem 2017, 02:06

Selamlar herkese. ncelikle projenin haz覺rlanmas覺nda emei ge癟en herkese 癟ok teekk羹rler, harika bir fikir ve daha imdiden g羹zel sonu癟lar, kazan覺mlar al覺nm覺. Markan覺n ve distrib羹t繹r羹n b繹ylesine yap覺c覺 olmas覺 癟ok b羹y羹k avantaj TSF ailesi i癟in. Ben de bu g羹zel projeye kat覺lmak, 癟orbada da bir tuzumun olmas覺n覺 isterim.

Benim ahsen beendiim b羹t羹n dress watchlar romen rakaml覺 oluyor. ok elit bir hava kat覺yor a癟覺kcas覺. Zaten tak覺m elbisenin de italyan olan覺 makbul :) ap olarak 39mm hadi bilemedin 39,5mm maksimum olmal覺 diye d羹羹n羹yorum ama 38mm'nin de alt覺na inilmemeli gibi sanki. M羹mk羹nse tarih ve g羹n olmas覺n. Kadran覺n genel havas覺n覺 bozduunu d羹羹n羹yorum.

Kadran konusunda ise alternatifler i癟erisinde beyaz kadran mutlaka olmal覺 diyorum, her giysiyle uyumlu ve 覺k. Fakat d羹z beyazdansa beyaz覺n tonlar覺, yumurta kabuu, a癟覺k gri gibi renkler daha 覺k duruyor sanki. Bir de kadran覺n gene d羹md羹z olmas覺ndansa grav羹rl羹, kabartmal覺, desenli olmas覺 sanki daha ho duruyor gibi. Yukardaki CB romen rakaml覺 modelin kadran覺 olduk癟a 覺k mesela. Bunun d覺覺nda birka癟 繹rnek vermek gerekirse:

Resim

Resim

Resim

Resim

Claude Bernard 繹zelinde ise open heart modelin iskelet k覺sm覺n覺 pek sevemedim, san覺r覺m simetrik olmad覺覺 i癟in. u 繹rnekteki modelin open heart覺n覺 daha kibar ve orant覺l覺 buldum:

Resim

Moonphase hepimizin 癟ok beendii bir komplikasyon ancak fiyat覺 d羹羹k tutma stratejimize mani olabilir. Fakat alternatif model i癟in g羹zel bir se癟enek bence de.

Small second hojdur, hi癟bir komplikasyon olmamas覺ndansa o olsun :)

Forumda pek 癟ok kay覺 yapan arkada var. Belki CB ve bu arkadalar birleip TSF bandroll羹 bu saatlere 繹zel kay覺lar 羹retebilirler. Hem bir orjinallik daha kat覺lm覺 olur, hem de saat biraz daha bizden olmu olur.

Benim s繹yleyeceklerim bu kadar, umar覺m herkesin i癟ine sinecek, bakmaya doyulamayacak bir 羹r羹n ortaya 癟覺kar.
Deniz
Kullan覺c覺 avatar覺
Ankthas

Ya: 35
Kay覺t: 09 May 2017, 19:29

Mesaj ozanxos » 10 Tem 2017, 10:59

Bu markay覺 tam bilmiyorum ama m羹sait bir zamanda detayl覺 bir bir g繹z gezdirme yapaca覺m . Yukar覺larda bir moonphase muhabbeti olmu. Maliyeti a覺r覺 derecede artt覺rmayacaksa moonphase bir dress i癟in 癟ok 覺k olur (tabiki de beyaz kadran ile )

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
ozanxos

Kay覺t: 18 Tem 2013, 15:01

Mesaj mosef » 10 Tem 2017, 16:10

Daha 繹nce deinilmi olan iki nokta var benim de dikkatimi 癟eken:
Bunlardan birincisi CB markas覺n覺n kadrandaki yaz覺m ekli. Her markan覺n bir logosu var tabi ama CB bu proje ile birlikte bir deiiklik yapar daha vintage bir yaz覺 tipi ile kadranda markas覺na yer verebilirse belki ilerisi i癟in bir kap覺 da a癟覺lm覺 olur. 羹nk羹 uan mevcut font 癟ok casual g繹r羹n羹yor g繹ze.
襤kincisi de kasa rengi. Ben de MertYe gibi kaplama saat hi癟 kullanmad覺m ama sanki 癟elik kasa kullan覺lsa daha uzun 繹m羹rl羹 olmaz m覺? Kaplama fikri beni her zaman biraz korkutuyor :D
Kullan覺c覺 avatar覺
mosef

Kay覺t: 02 Tem 2014, 21:42

Mesaj kethuda57 » 10 Tem 2017, 16:28

mosef yazd覺:Daha 繹nce deinilmi olan iki nokta var benim de dikkatimi 癟eken:
Bunlardan birincisi CB markas覺n覺n kadrandaki yaz覺m ekli. Her markan覺n bir logosu var tabi ama CB bu proje ile birlikte bir deiiklik yapar daha vintage bir yaz覺 tipi ile kadranda markas覺na yer verebilirse belki ilerisi i癟in bir kap覺 da a癟覺lm覺 olur. 羹nk羹 uan mevcut font 癟ok casual g繹r羹n羹yor g繹ze.
襤kincisi de kasa rengi. Ben de MertYe gibi kaplama saat hi癟 kullanmad覺m ama sanki 癟elik kasa kullan覺lsa daha uzun 繹m羹rl羹 olmaz m覺? Kaplama fikri beni her zaman biraz korkutuyor :D

+1
kaplama olay覺na ben de 癟ekimserim.
Senin kular覺n olurdu mevsimi yolculuklara 癟a覺ran...
襤nstagram : kethuda57
Kullan覺c覺 avatar覺
kethuda57

Ya: 41
Kay覺t: 26 Tem 2011, 21:02

Mesaj raven » 10 Tem 2017, 19:28

Kaplama saatin uzun 繹m羹rl羹 olmasi cok zor. Celik kasa iyidir :thumbup:
D羹羹n羹yorum 繹yleyse var覺m, d羹羹nemiyorum 繹yleyse mal覺m!
Kullan覺c覺 avatar覺
raven

Ya: 54
Kay覺t: 26 Nis 2013, 19:31

Mesaj kethuda57 » 11 Tem 2017, 17:39

Paintle bu kadar yapabildim ama b繹yle biey olabilir mesela :D

Resim

Aa覺daki iki jaeger lecoultre modelinin k覺rmas覺 bir model :)

Resim
En son kethuda57 taraf覺ndan 11 Tem 2017, 20:43 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Senin kular覺n olurdu mevsimi yolculuklara 癟a覺ran...
襤nstagram : kethuda57
Kullan覺c覺 avatar覺
kethuda57

Ya: 41
Kay覺t: 26 Tem 2011, 21:02

Mesaj kiwi21 » 11 Tem 2017, 19:09

kethuda57 yazd覺:Paintle bu kadar yapabildim ama b繹yle biey olabilir mesela :D

Resim

abi senin paintin de fena deilmi :D

kiwi21 yazd覺:
Ground yazd覺:
mlm yazd覺:Hepimize hay覺rl覺 olsun, hakkaten dampinglerle dolu bir proje olmu, 襤svi癟re seyahatleri, hediye bayan saatleri falan ne oluyoruz dedim :D

襤lk aamada benim g繹z羹me 癟arpan model u oldu,

Resim

Kadran beyaz ve 癟ap 39 ya da max 40 olursa s羹per olur. Ve tabi otomatik.

Tarihsiz ve g羹ns羹z olay覺na kesinlikle kat覺l覺yorum.

Resim

Kadran tasar覺m覺 konusunda 癟al覺abilirim. corel ve photoshop bilirim.

Ben de kadran tasar覺m覺 konusunda 癟al覺abilirim. Ama ne corel ve ne de photoshop bilirim. Paint terk :lol: :lol: :lol:

Photoshop tanr覺lar覺 affetsin :roll:

Resim

Not: Telif hakk覺 tamamiyle Omega'ya aittir. :P
https://instagram.com/kiwiwatch
Kullan覺c覺 avatar覺
kiwi21

Ya: 37
Kay覺t: 31 Tem 2011, 10:56

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ve 51 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners