kuyur yazd覺:Bond yazd覺:Alttaki Claude Bernard serisi i癟in Moser Cie'de kulland覺klar覺 kadran renkleri nas覺l olur acaba?![]()
[/center]
Bir 繹nceki mesaj覺mda belirttiim gri renk, ite buna 癟ok yak覺n. Renk tonlamalar覺 ve ge癟iler bence 癟ok baar覺l覺. zellikle gri,mavi ve yeil tonlar覺na bay覺ld覺m.
Benimde akl覺mdan ge癟en model ve kadran rengi tam olarak bu oldu Bond'un Moser payla覺mlar覺na bakarken.
Yaln覺z aff覺n覺za s覺覺narak sormak istesiim biey var. Buradaki alt覺n rengi kaplama olarak yap覺lacak tahminimce. Zaten 18 ayar alt覺n b繹yle bir saati yapmay覺 ge癟tim kasada kullan覺lacak olan alt覺n zaten belirlenen fiyat覺n 癟ok 羹zerinde olacakt覺r. Daha 繹nce forumda da okuduum birka癟 konuda kaplama olan alt覺n kasalarda zamanla kaplaman覺n renginin a癟覺lmas覺, atmas覺 gibi problemler meydana gelebiliyordu.
Ben buradaki gri kadran alt覺n kasa kombinadyonunu cidden inan覺lmaz beenmi olmama ramen kaplama yerine 癟elik tercih edilmesi daha uzun 繹m羹rl羹 olmas覺 ad覺na daha doru mu olur diye merak ettim.
Tekrardan s繹yl羹yorum daha 繹nce herhangi bir alt覺n (kaplama veya 18 ayar) saat kullanmad覺覺m i癟in dan覺m覺 olmak istedim.
Bata Burak abi ve Tempus saat癟ilik olmak 羹zere emei ge癟en herkese teekk羹rler

SM-G955F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi