mlm yazdı:khef yazdı:mlm yazdı:Luglar hariç Kerem abinin saatinin aynısı mökkem olur

Luglar'a katılıyorum ve daha küçük rakamlar ile rakamları kesmeyen small second ya da sub date eklemeleri olabilir diye düşünüyorum.

Bu arada lugları beğenmediğimden değil CB için yapması kolay olmayabilir diye dedim, Kerem abi okursa fırçasını yemeyelim

Moonphase e de oldukça sıcak bakıyorum.
Kerem abi okur, okur ama fırça yerine sana atsa atsa gülümseyen emoji atar Cengiz'im[emoji1]
Bu proje bir çok ilki barındırıyor. Talihlilere hediye İsviçre gezisi, hediye bayan saati ( herkese), tek modele bağlı kalmayan bol alternatifli modeller ve yeni ödeme modeliyle çok taksit imkanı var.
TSF ye düşen modellere kafa yorup sonunda 3 -5 modele karar verip firmaya da startı vermek.
Ben şöyle düşünürüm. Konsept saf bir dress olduğu için 1 beyaz 1 siyah kadran renk olarak yeterli. Kollar CB ile seçilebilir. Saniye romen rakamda küçük saniye, baton ve numaralı indislerde merkezi olursa daha yakışır. Böylece zaten 4 - 5 ana tasarım çıkar.
Bu ana hatlar üzerinde tarih ve moonphase denenebilir. Sinan' ın bahsettiği logo küçültme vs gibi kadran işleri de indis ve kol değişikleriyle beraber kadrana yazılacak tsf limited edition la beraber tasarlanabilir.
Sonuçta bu kadar zevkli meraklı insanın bulunduğu böyle zengin bir forum ve CB nin zaten var olan güzel tasarımları Bond'un aldığı çok özel imkanlarla bir araya gelince projenin mükemmel olmaması için bir sebep yok.
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi