Eterna yazd覺:Ender Bey,
Tart覺abiliriz, anlaamayabiliriz, veya hata yapar覺z yanl覺 bir yorum yapar覺z bundan daha doal ne var? Bizler insan覺z.
"Ben pek sallamam, konunun i癟ine ettin, trol yapt覺n.." Bunlar nedir Ender Bey? Bu nas覺l bir konuma tarz覺?
Sizi tan覺yan, tan覺an insanlar sizin 癟ok iyi biri olduunuzu yazm覺t覺 hep. Yazd覺klar覺n覺z ak覺nl覺kla okuyorum. Tamam ben hatal覺 olay覺m siz doru olun. Bu mudur kulland覺覺n覺z dil? Sizden konunuza mesaj yazd覺覺m i癟in, sizi eletirdiim i癟in, her ey i癟in kusura bakmay覺n diyorum. Muhtemelen sadece b繹yle iyi biri oluyorsunuz.
襤nsan覺n damar覺na son raddeye kadar bas覺p sonra " aa ne oldu ki imdi" veya " 癟irkefe balad覺n覺z " demek" hi癟 ho deil.
Ben iyi miyim k繹t羹 m羹y羹m bunun yorumunu zaten yapan yapar hatta yapm覺 ; burada yazd覺klar覺m da beni ne daha iyi ne de k繹t羹 yapar. Sonu癟ta bir ekilde madur olup, bunun ceremesini zaten 癟ekerken yetmiyormu gibi eletirilen yine benim. Hatta ba覺na ikinci kez gelmi ak覺llanmad覺n m覺 diye sigaya 癟ekilen de benim . k覺z覺nca laf覺na al覺n覺lan da benim . st羹ne 癟irkeflik yapt覺覺n kimse sana bulam覺yor diye itham edilen de benim. Yukar覺da bir arkada da zaten sizinle paralel bir ey yazm覺t覺. Nedir bu s覺ra daya覺 gibi .