EnderE yazd覺:襤lginiz i癟in teekk羹rler.
Daha once yaz覺lmam覺 olma nedeni: ba覺ndan b繹yle birey ge癟en biri 羹zerinde mahalle bask覺s覺 oluturmamak .
Ben 癟ok sallamam ama bu yaz覺lar覺 okuyan biri ileride ba覺ndan b繹yle birey ge癟erse san覺r覺m benzer yorumlara maruz kalmamak i癟in paylamayacaktir.
B繹ylece bizler bu enformasyondan uzak kalaca覺z .
Bana gelince . L羹tfen tasalanmay覺niz . Bu y覺l elimden 40 ad saat ge癟mi olduunu d羹羹n羹nce bu tip yol kazalar覺n覺n olma ihtimali hi癟te az deil .
Biz olaya odaklanalim l羹tfen . Ortada doland覺r覺c覺 bir veya bir ka癟 ekip var . Muhtelif y繹ntemler ile bu ileri yap覺yorlar ve bu kar覺n ifa olmasi her birimiz i癟in 癟ok 繹nemli . Mesela u an kargo doland覺r覺c覺l覺覺 癟ok reva癟ta . Siz birine saat sat覺yorsunuz ve bir tanidiginiza saati kargoluyorsunuz . Eleman onunla buluup saati gorup als覺n diye . Randevulasiliyor ama sonra bir bak覺yorsunuz saat kargodan teslim al覺nm覺. Ee arkada覺n覺z almam覺 ama . Sonra biraz kurcalayinca 繹reniyorsunuz ki eleman sizin arkada覺n覺z ad覺na bir ekilde ( belki sahte kimlik) kargoyu teslim alm覺 .
Ee imdi bunu yaayan adam bunu paylamazsa nerden akl覺n覺za gelecek kargoya 3. Bir ah覺s ismi s繹ylemek . Yada teslim an覺nda beni aray覺n notu d羹mek .
Ama bu ekilde yakla覺m olursa adam tabi yazmaz . Niye yaz覺p kendini k羹癟羹k d羹羹rs羹n .
SM-G900FQ cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Ender Bey,
ncelikle amac覺m sizi 羹zmek veya k覺rmak deildi.
Ama 繹yle bir yazm覺s覺n覺z ki siz sanki doru hamleler yapm覺s覺n覺z ama h覺rs覺zlar 癟ok ustaca davran覺p sizi kand覺rm覺lar. Yok efendim 繹yle deil. Siz davetiye 癟覺karm覺s覺n覺z. 7500 TL lik saati internete koyacaks覺n覺z, adam覺n biri telefon a癟覺p ben uyum buyum g繹nder saati, paray覺 yat覺r覺r覺m diyecek. Sizde g繹ndereceksiniz.
Siz bu olaya; 40 adet saat satt覺m bu yol kazas覺 derseniz bence siz insanlar覺 yanl覺 y繹nlendirirsiniz. Hatal覺 davrand覺m derseniz daha mant覺kl覺 durur gibi...
Ama sonu癟ta sizin ifadeniz ile bende sizin yapt覺klar覺n覺z覺 pek sallam覺yorum. 襤stediiniz g繹nderir, istediinizi g繹ndermezsiniz. Forumda a癟覺lm覺 bir konu idi. 襤癟imden geldii gibi yazd覺m. Yazd覺klar覺ma hassas olduunuz kadar h覺rs覺zlara olursan覺z kimse sizi zarara uratamaz.