TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Yeni Doland覺r覺c覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yeni Doland覺r覺c覺

Mesaj Eterna » 03 Tem 2017, 13:01

Ender Bey 癟ok ge癟mi olsun. Umar覺m bir an 繹nce davan覺z覺 kazan覺rs覺n覺z. B繹ylece h覺rs覺z cezas覺n覺 癟eker, sizde paran覺z覺 kurtar覺rs覺n覺z.

Bu arada kimse yazmam覺 benimkisi 襤nallah kabal覺k olmaz. Ama yapt覺覺n覺z覺n kabul edilebilir bir taraf覺 yok. Siz zaten internette saat al覺veriinde yak覺n zamanda doland覺r覺lm覺 mahkemelerde uram覺 birisiniz. imdi tan覺mad覺覺n覺z saati g繹nder ben 繹derim diyen birine saatinizi g繹nderiyorsunuz. Saat de 7500 TL lik saat...

Oyunculuk senaryo demisiniz ama ben sizin 癟ok iyi niyetli olduunuzu d羹羹n羹yorum. Tabii ki insalar覺 h覺rs覺z olarak g繹r羹n demiyorum ama biraz daha tedbirli davran覺n, herkesin kendiniz gibi olmad覺覺n覺 unutmay覺n. Yoksa hayat覺n覺z boyu doland覺r覺l覺p mahkemelere gideceksiniz.

Sevgiler sayg覺lar,
Kullan覺c覺 avatar覺
Eterna

Ya: 50
Kay覺t: 28 May 2010, 13:44

Mesaj EnderE » 03 Tem 2017, 15:28

襤lginiz i癟in teekk羹rler.

Daha once yaz覺lmam覺 olma nedeni: ba覺ndan b繹yle birey ge癟en biri 羹zerinde mahalle bask覺s覺 oluturmamak .

Ben 癟ok sallamam ama bu yaz覺lar覺 okuyan biri ileride ba覺ndan b繹yle birey ge癟erse san覺r覺m benzer yorumlara maruz kalmamak i癟in paylamayacaktir.
B繹ylece bizler bu enformasyondan uzak kalaca覺z .

Bana gelince . L羹tfen tasalanmay覺niz . Bu y覺l elimden 40 ad saat ge癟mi olduunu d羹羹n羹nce bu tip yol kazalar覺n覺n olma ihtimali hi癟te az deil .

Biz olaya odaklanalim l羹tfen . Ortada doland覺r覺c覺 bir veya bir ka癟 ekip var . Muhtelif y繹ntemler ile bu ileri yap覺yorlar ve bu kar覺n ifa olmasi her birimiz i癟in 癟ok 繹nemli . Mesela u an kargo doland覺r覺c覺l覺覺 癟ok reva癟ta . Siz birine saat sat覺yorsunuz ve bir tanidiginiza saati kargoluyorsunuz . Eleman onunla buluup saati gorup als覺n diye . Randevulasiliyor ama sonra bir bak覺yorsunuz saat kargodan teslim al覺nm覺. Ee arkada覺n覺z almam覺 ama . Sonra biraz kurcalayinca 繹reniyorsunuz ki eleman sizin arkada覺n覺z ad覺na bir ekilde ( belki sahte kimlik) kargoyu teslim alm覺 .

Ee imdi bunu yaayan adam bunu paylamazsa nerden akl覺n覺za gelecek kargoya 3. Bir ah覺s ismi s繹ylemek . Yada teslim an覺nda beni aray覺n notu d羹mek .

Ama bu ekilde yakla覺m olursa adam tabi yazmaz . Niye yaz覺p kendini k羹癟羹k d羹羹rs羹n .

SM-G900FQ cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Ender Erdogan / Eski Kullan覺c覺 Ad覺 Forestsoul
Kullan覺c覺 avatar覺
EnderE

Ya: 44
Kay覺t: 20 ub 2016, 23:59

Mesaj Eterna » 03 Tem 2017, 15:49

EnderE yazd覺:襤lginiz i癟in teekk羹rler.

Daha once yaz覺lmam覺 olma nedeni: ba覺ndan b繹yle birey ge癟en biri 羹zerinde mahalle bask覺s覺 oluturmamak .

Ben 癟ok sallamam ama bu yaz覺lar覺 okuyan biri ileride ba覺ndan b繹yle birey ge癟erse san覺r覺m benzer yorumlara maruz kalmamak i癟in paylamayacaktir.
B繹ylece bizler bu enformasyondan uzak kalaca覺z .

Bana gelince . L羹tfen tasalanmay覺niz . Bu y覺l elimden 40 ad saat ge癟mi olduunu d羹羹n羹nce bu tip yol kazalar覺n覺n olma ihtimali hi癟te az deil .

Biz olaya odaklanalim l羹tfen . Ortada doland覺r覺c覺 bir veya bir ka癟 ekip var . Muhtelif y繹ntemler ile bu ileri yap覺yorlar ve bu kar覺n ifa olmasi her birimiz i癟in 癟ok 繹nemli . Mesela u an kargo doland覺r覺c覺l覺覺 癟ok reva癟ta . Siz birine saat sat覺yorsunuz ve bir tanidiginiza saati kargoluyorsunuz . Eleman onunla buluup saati gorup als覺n diye . Randevulasiliyor ama sonra bir bak覺yorsunuz saat kargodan teslim al覺nm覺. Ee arkada覺n覺z almam覺 ama . Sonra biraz kurcalayinca 繹reniyorsunuz ki eleman sizin arkada覺n覺z ad覺na bir ekilde ( belki sahte kimlik) kargoyu teslim alm覺 .

Ee imdi bunu yaayan adam bunu paylamazsa nerden akl覺n覺za gelecek kargoya 3. Bir ah覺s ismi s繹ylemek . Yada teslim an覺nda beni aray覺n notu d羹mek .

Ama bu ekilde yakla覺m olursa adam tabi yazmaz . Niye yaz覺p kendini k羹癟羹k d羹羹rs羹n .

Ender Bey,

ncelikle amac覺m sizi 羹zmek veya k覺rmak deildi.

Ama 繹yle bir yazm覺s覺n覺z ki siz sanki doru hamleler yapm覺s覺n覺z ama h覺rs覺zlar 癟ok ustaca davran覺p sizi kand覺rm覺lar. Yok efendim 繹yle deil. Siz davetiye 癟覺karm覺s覺n覺z. 7500 TL lik saati internete koyacaks覺n覺z, adam覺n biri telefon a癟覺p ben uyum buyum g繹nder saati, paray覺 yat覺r覺r覺m diyecek. Sizde g繹ndereceksiniz.

Siz bu olaya; 40 adet saat satt覺m bu yol kazas覺 derseniz bence siz insanlar覺 yanl覺 y繹nlendirirsiniz. Hatal覺 davrand覺m derseniz daha mant覺kl覺 durur gibi...

Ama sonu癟ta sizin ifadeniz ile bende sizin yapt覺klar覺n覺z覺 pek sallam覺yorum. 襤stediiniz g繹nderir, istediinizi g繹ndermezsiniz. Forumda a癟覺lm覺 bir konu idi. 襤癟imden geldii gibi yazd覺m. Yazd覺klar覺ma hassas olduunuz kadar h覺rs覺zlara olursan覺z kimse sizi zarara uratamaz.
Kullan覺c覺 avatar覺
Eterna

Mesaj EnderE » 03 Tem 2017, 16:01

Bu kadar覺 pes.

Bu millet geri zekal覺 mi sizin d羹羹nd羹klerinizi d羹羹nemiyor .
Neden kimse acaba b繹yle birey yazmam覺 merak ettiniz mi . Ayr覺ca ben size yarg覺lay覺n diye mi yazd覺m . Her can覺n覺z istediinizi yazamazs覺n efendim . urada bir konu a癟覺p bilgilendirme yap覺yoruz i癟ine ettiniz konunun resmen trol oldu .

Kullan覺c覺 avatar覺
EnderE

Mesaj EnderE » 03 Tem 2017, 16:02

Hata konusunda da bunu yarg覺lama hakk覺n覺 size kim verdi

Kullan覺c覺 avatar覺
EnderE

Mesaj Eterna » 03 Tem 2017, 16:13

Ender Bey 繹ncelikle sakin olun. Forumda kimse geri zekal覺 deil tabii ki. Bende hi癟 bir eyin i癟ine etmedim. Konuma tarz覺n覺z hi癟 houma gitmedi. irkinlemek i癟in f覺rsat kolluyor gibisiniz. Ben biraz daha direneceim o seviyeye inmemek i癟in. ok 覺srar ederseniz iki kat覺 cevap vereceime emin olun.
Kullan覺c覺 avatar覺
Eterna

Mesaj EnderE » 03 Tem 2017, 16:21

Son olarak mutlu olucak birisi varsa kendimi hatali buldugum noktalari yazay覺m konu kapans覺n

" 1 Evet ben haks覺z覺m . Daha 繹nce defalarca para almadan saat g繹ndermitim . Hatta paras覺 olmayanlara 3 ay sonra 繹dersin paran olunca 繹dersin taksitle odersin vs dediimde 癟ok oldu . Keke olmasa idi .

2 sahte eft referan kodu diye birey olduunu daha 繹nce 繹renseydim

3 Keke bunlar覺 buraya yaz覺p tan覺mad覺覺m kiilerin beni eletirmesine f覺rsat tan覺masayd覺m .

4 Keke bir 繹nceki olay覺 anlatmasaydim bunu emsal g繹sterip bana vurmazlardi . Ger癟i 750 tl ye mal oldu ama toplumdan 3 y覺ll覺覺na bir pislik temizlendi . Harcad覺覺m paraya k覺yasla ald覺覺m keyif 癟ok tatminkar

Kullan覺c覺 avatar覺
EnderE

Mesaj Eterna » 03 Tem 2017, 16:30

Ender Bey,

Tart覺abiliriz, anlaamayabiliriz, veya hata yapar覺z yanl覺 bir yorum yapar覺z bundan daha doal ne var? Bizler insan覺z.

"Ben pek sallamam, konunun i癟ine ettin, trol yapt覺n.." Bunlar nedir Ender Bey? Bu nas覺l bir konuma tarz覺?

Sizi tan覺yan, tan覺an insanlar sizin 癟ok iyi biri olduunuzu yazm覺t覺 hep. Yazd覺klar覺n覺z ak覺nl覺kla okuyorum. Tamam ben hatal覺 olay覺m siz doru olun. Bu mudur kulland覺覺n覺z dil? Sizden konunuza mesaj yazd覺覺m i癟in, sizi eletirdiim i癟in, her ey i癟in kusura bakmay覺n diyorum. Muhtemelen sadece b繹yle iyi biri oluyorsunuz.
Kullan覺c覺 avatar覺
Eterna

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: cLauXe, Google [Bot] ve 227 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners