TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Oris Divers Saatler Aras覺nda Karars覺z Kald覺m

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Oris Divers Saatler Aras覺nda Karars覺z Kald覺m

Mesaj Tolgi06 » 06 Oca 2011, 01:20

kuyur bence se癟tiin saatler olduk癟a g羹zel vede ben ve forumdaki bir 癟ok kii o fiyat aral覺覺nda oris alman覺 tavsiye eder.orisin dalg覺癟lar覺 genel olarak kolda belli eder zaten.casual k覺yafeti ezme durumu olmaz zaten.ama her renkle uyum i癟in i癟inde siyah olan覺 alman mant覺kl覺.ama sadece sporla giyerim dersen tabiki turuncu.繹b羹r linkini paylat覺覺n saatte olduk癟a ho ama o kasa yap覺s覺n覺 kolunda denemeden alma bence.o fiyat aral覺覺nda kiisel tercihim mutlaka oris olurdu :)
drk n覺n dediide doru saat biraz tombi yerim ben o tombii :D . sonu癟 : se癟tiiniz fiyat aral覺覺nda en mant覺kl覺 se癟imi yapars覺n覺z bence orisle
Kullan覺c覺 avatar覺
Tolgi06

Ya: 35
Kay覺t: 03 Nis 2010, 23:20

Mesaj herofb » 06 Oca 2011, 18:10

merhaba kuyur 繹ncelikle hogeldin,aslen konu ile en ilgili olanlardan biri olarak 3 g羹nd羹r seyehatte olduum i癟in ge癟 cevap yaz覺yorum kusura bakmay覺n.

Bende Titan kullan覺c覺s覺y覺m ve forumda ufakta olsa bir incelemem var 繹ncelikle ona bakabilirsin ayr覺ca hafta i癟i bende tak覺m elbise giyiyorum ve min.3 g羹n bu saati tak覺yorum ve bence 癟ok g羹zel oluyor.

OK,manete s覺m覺yor ama ceketin i癟inden o iri c羹ssesini uzatmas覺 癟ok houma gidiyor.Yar覺n foto 癟ekip yollayaca覺m belki yard覺mc覺 olur

edit:o kadar yorgunum ki bin tane imla hatas覺 fark ettim fakat d羹zeltemiyorum bile kusura bakmay覺n :)
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj nfs » 06 Oca 2011, 22:46

Bence eer illa ki de diver deilse Oris BC3 advanced d羹羹n derim.Bu modelde emin deilim ama hem deri hem 癟elik hem de silikon kordon kullan覺labiliyor.Ger癟i daha sade modeller ama.Benim favorim olmas覺na ramen b羹tce yetersizliinden rafa kald覺rd覺m.
Resim
Resim
Resim
bu arada saatin 癟ap覺 42 mm ve dlc kaplama
resimler pek iyi deil bide orisin sitesinden inceleyebilirsin: http://oris.ch/collections/collections_detail.aspx?ln=en&watchid=91
Kullan覺c覺 avatar覺
nfs

Kay覺t: 10 Ara 2010, 22:12

Mesaj Umutt » 06 Oca 2011, 23:21

Nfs, s繹ylediin saatlere bakt覺m.覺k ama benim istediime g繹re fazla sade saatler.yine de ilgine teekk羹rler.
herojd11 merhaba, bata yazd覺覺m modellerden birini mi kullan覺yorsun? yazd覺klar覺n i癟imi rahatlatt覺.tak覺m ile kullanabilmen g羹zel.san覺r覺m 癟elik bilezikle kullan覺yorsun.
襤ncelemeni bulamad覺m.rica etsem link atabilirmisin?
kusura bakma demisin kusur yok? aksine ilgine teekk羹rler.
Kullan覺c覺 avatar覺
Umutt

Kay覺t: 01 Oca 2011, 23:13

Mesaj herofb » 07 Oca 2011, 10:36

kuyur evet alltaki titan diver'覺 羹stelik silikon kay覺l覺 olarak kullan覺yorum. Link ve bir adet resim ekliyorum

http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=13&t=3219&start=0

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Mesaj Cinman » 07 Oca 2011, 10:45

diver saat ve tak覺m elbise d羹羹nemiyorum
en iyisi dier oris modellerine bakman覺z
Kullan覺c覺 avatar覺
Cinman

Kay覺t: 24 Tem 2010, 12:43

Mesaj razz » 07 Oca 2011, 12:44

" Diver saat tak覺m elbiseyle olmaz " mevzusu nereden icab etti anlam veremedim a癟覺k癟as覺.. Arkada burada Oris'in TT serisinden bahsediyor, Suunto Stinger'dan veya Casio Sea Pathfinder'dan deil..

Diver saat tak覺m elbiseyle 癟ok g羹zel olur.. Hele bir de Submariner ise o saat smokinle de olur.. Hatta 10 numara 5 y覺ld覺z olur..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullan覺c覺 avatar覺
razz

Ya: 48
Kay覺t: 18 Ara 2009, 16:05

Mesaj herofb » 07 Oca 2011, 14:15

razz sana sonuna kadar kat覺l覺yorum 繹zellikle g羹n羹m羹zde bir 癟ok firman覺n diver saatleri son derece 覺k saatler
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 143 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners