taskin yazdı:Marka ve tasarım konusu kişiye göre tabi tartışılır lakin şu tarz üst düzey giyim markaları bir zahmet daha kaliteli saat yapsalar belkş tercih edilir.
İkinci elde aynı kalibreyi kullanan tissot gibi markaların meblağları 800-1400 civarlarını asla geçmiyor. Kaldı ki onların kalitesi bu saate göre daha tatminkar.
Ne bileyim her şeyi eleştiren bir tip gibi gözükebilirim ama buna verilen paraya vallahi üzülüyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
EnderE yazdı:taskin yazdı:Marka ve tasarım konusu kişiye göre tabi tartışılır lakin şu tarz üst düzey giyim markaları bir zahmet daha kaliteli saat yapsalar belkş tercih edilir.
İkinci elde aynı kalibreyi kullanan tissot gibi markaların meblağları 800-1400 civarlarını asla geçmiyor. Kaldı ki onların kalitesi bu saate göre daha tatminkar.
Ne bileyim her şeyi eleştiren bir tip gibi gözükebilirim ama buna verilen paraya vallahi üzülüyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Taskin Hocam aynı düşünceleri bende paylaşıyorum . Hatta karşı tarafı kırmamak için yazınızı çok yumusattiginiz belli .
Marka ederi tabiki önemli ama bu kadar da olmamalı bence
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
pixel6d yazdı:Burberry ye o kadar para verecekseniz, trençkotu iyi bir tercih olur... saygılar
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 23 misafir
|