TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni Saatim Tissot T17.1.526.52

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tissot PRC200 Chronograph Tavsiye ve Yorum

Mesaj seastar364 » 05 Oca 2011, 16:43

bazı alıcılar tissot bayilerinde kontrol ettiriyor buradada anlaşılamazmı orjinalliği
Kullanıcı avatarı
seastar364

Mesaj fadli » 05 Oca 2011, 17:01

Tissot bayisi dediği, teknik servisi falan değil sadece saati satan saatçilerdir. Orda çalışan bir eleman bunu anlamayabilir diye düşünüyorum. Kimse saati Tissot Türkiye Distiribitörünün Teknik Servisine göstermiş mi acaba? İsterseniz size bazı fark fotolarını göndereyim siz bakın. Detaylı bakmazsanız siz de anlamazsınız.
Kullanıcı avatarı
fadli

Mesaj seastar364 » 05 Oca 2011, 17:03

iyi olur fadli fotoları gorsem iyi olcak
Kullanıcı avatarı
seastar364

Mesaj fadli » 05 Oca 2011, 17:15

Kullanıcı avatarı
fadli

Mesaj seastar364 » 05 Oca 2011, 17:23

Çok iyi oldu bu fotoğraflar. Bunlarla kesin anlaşılabilirmi acaba fadli birde ürünün yanında kutusu vs bütün evraklarının gönderildiği söyleniyor hatta çantasıda dahil acaba benzer bir sahtesi olabilirmi? Merak ettiğim madem ürünü 300 tl ye satıyor bu rakama nasıl elde ediyo bi tissotu ve bide üründe barkod vs oluyor bunlarla bi tespit yapılabilirmi bide ean no sorgulama diye bişe duymuştum ürünün yapıldığı ülkeye ait bilgi falan veriyo diye bunun doğruluk payı varmı cevaplarsansevinirim
Kullanıcı avatarı
seastar364

Mesaj fadli » 05 Oca 2011, 17:44

Evet benzer bir kopya denilebilir. Saatin kutusu ve kitapçıklarında da farklılıklar var. Hatta bazı sitelerde kutu alınmazsa 20 dolar gibi indirim yapılıyor. Saatin mekanizması sanırım 30-40 dolar civarında. Diğer kısımlar muhtemelen çin üretimi. Benim saatin altında karekod barkod vardı ve barkodtaki numara saatin kapağına da işlenmişti. Tissotun böyle bir sorgulama sayfasını duymadım...

Resim
Kullanıcı avatarı
fadli

Mesaj seastar364 » 05 Oca 2011, 17:51

bende araştırdım böyle bir sayfa bulamadım fadli orjinal saat karekodlamı geliyor yoksa barkodlamı.senin saatle ilgi yaptığın paylaşım resimlerini inceledim az önce. aldığın saatle ilgili bana biraz bilgi verebilirmisin işçiliği ürünün belirgin özellikleri ürünle birlikte gelen evraklar vs bide galiba bu saatlerde uluslararası garanti denen bişey var o nasıl oluyor acaba cevaplarsan sevinirim şimdiden teşekkürler
Kullanıcı avatarı
seastar364

Mesaj seastar364 » 05 Oca 2011, 17:52

pardan pc deki aksaklık yüzünden resmi şimdi gördüm
Kullanıcı avatarı
seastar364

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 161 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners