TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Oris Divers Saatler Aras覺nda Karars覺z Kald覺m

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Oris Divers Saatler Aras覺nda Karars覺z Kald覺m

Mesaj Umutt » 05 Oca 2011, 01:40

ncelikle herkese merhaba,
Forumda yeniyim. Konuyu doru yere a癟m覺 olmay覺 umuyor ve bir konuda yard覺m覺n覺z覺 rica ediyorum.
Oris Divers serisi iki saat aras覺nda kald覺m ve karar veremiyorum. (64376098454 ve 64376387454 )
saatlerin resimleri i癟in linkler aa覺da.( resim eklemeyi bir t羹rl羹 beceremedim) Sizce hangisi daha g羹zel ? bir de her ikisini de tak覺m elbise ile kullanabilirmiyim rahatl覺kla ? ( bankac覺y覺m ve haftan覺n 5 g羹n羹 tak覺m giyiyorum mecburen)
imdiden teekk羹rler ..

Resim
http://www.authenticwatches.com/oris-tt1-64376098454rs.html

Resim
http://www.authenticwatches.com/oris-titan-64376387454rs.html
Kullan覺c覺 avatar覺
Umutt

Kay覺t: 01 Oca 2011, 23:13

Re: Oris Divers Saatler Aras覺nda Karars覺z Kald覺m

Mesaj sedir » 05 Oca 2011, 07:59

Her ikisi de hafta sonunuza gayet iyi uyar.
Hafta i癟i i癟in tamamen uyumsuz diyebilirim.
襤lla ki bu ikisinden birini alaca覺m ve tak覺m elbise ile kullanaca覺m derseniz, indeksleri beyaz olan覺 ve kau癟uk d覺覺nda bir ekilde mesela bir 癟elik bilezikle (bunun luglar覺 da 繹zel, sadece kendi 癟elik bilezii vard覺r diye d羹羹n羹yorum) k覺smen olur.
Turuncu sar覺 indeksli daha g繹sterili ama o da tak覺m elbise ile iyice ba覺r覺r ben buraday覺m diye.
Vakit nakittir.
Kullan覺c覺 avatar覺
sedir

Ya: 62
Kay覺t: 07 Nis 2010, 21:03

Mesaj Jazz » 05 Oca 2011, 11:02

tamamen kat覺l覺yorum, Oris in diver saatleri 癟ok da tak覺m elbise ile kullanmaya uygun say覺lmaz. kullan覺lmaz m覺? kullan覺l覺r tabiki ama biraz s覺r覺tabilir, turuncu olan g繹ze daha ho gelse de tak覺m elbise i癟in bence de beyaz olan覺 daha uygun..
Kullan覺c覺 avatar覺
Jazz

Ya: 50
Kay覺t: 07 Au 2010, 15:35

Mesaj 2fast4u » 05 Oca 2011, 11:36

daha iyi iste takim elbise icindeki kaptan cousteau hakkinda tuyo veririsin millete:))hepsi uyar
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

Mesaj sedir » 05 Oca 2011, 12:12

Kau癟uk yerine 癟elik bilezikli olan yani u Oris elbise ile k覺smen uyum salar.
Resim
Vakit nakittir.
Kullan覺c覺 avatar覺
sedir

Ya: 62
Kay覺t: 07 Nis 2010, 21:03

Mesaj Tolgi06 » 05 Oca 2011, 19:54

Bencede 癟elik bilezik tak覺m ile daha uyumlu olur.Hatta isterseniz silikon kordonuda ayr覺 al覺n deitirip deitirip rahat癟a kullan覺rs覺n覺z(Zaten metal kordonlu olan覺n覺 al覺nca kutudan birde silikon kordon 癟覺k覺yor ek olarak tabi yanl覺 hat覺rlam覺yorsam(kordon deitirme aparat覺 ile birlikte) ). ikiside 癟ok ho saatler.
Forumda buna benzer orislerin kullan覺c覺lar覺da var isterseniz o yaz覺lar覺da okuyabilirsiniz
Kullan覺c覺 avatar覺
Tolgi06

Ya: 35
Kay覺t: 03 Nis 2010, 23:20

Mesaj drk » 05 Oca 2011, 23:38

Neden olmas覺n, ikiside gayet g羹zel saatler, yaln覺z g繹mlein manetinden i癟eri girerler mi oras覺n覺 bilemiyorum :) Hem g羹zel olduklar覺ndan s羹rekli bakmak isteyeceiniz i癟in, hemde kal覺n olduklar覺 i癟in.
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj Umutt » 06 Oca 2011, 00:58

Merhaba,

繹ncelikle hepinize zaman ay覺rd覺覺n覺z ve fikirlerinizi paylat覺覺n覺z i癟in teekk羹r ediyorum.

yorumlar覺n覺z覺 okuduktan sonra ben de kolay kolay bu saati tak覺m ile kullanamayaca覺ma karar verdim. Tabi Tolgi06 arkada覺n dedii gibi 癟elik bilezik almak da mant覺kl覺 gibi duruyor. Ama san覺r覺m tak覺m ile kullanmak gibi bir amac覺m olmazsa, genel olarak turuncu olan ilk saatin g繹ze daha ho geldii d羹羹n羹l羹yor.
Asl覺nda benim saat alma sebebim u. Bir arkada覺m bana yakla覺k 600 chf etiket deeri olan Rodania marka bir saat hediye etti. Ama ben saati beenmedim.Dolay覺s覺yla bu saati deitirerek, yerine uzun y覺llard覺r hayalini kurduum Oris marka saatlerden almak istiyorum.Genelde 1.500 chf - 2.000 chf aral覺覺ndaki modellere bak覺yorum.( % 35 civar覺nda indirim yapt覺r覺p , iade saati de d羹羹nce yakla覺k 1300- 1.500 tl aral覺覺nda nakit 繹deme yaparak bu saatlere sahip olabiliyorum.)

zetle;sizce belirttiim fiyat aral覺覺 i癟in se癟tiim saatler mant覺kl覺 m覺? (bir arkada覺m turuncu saatin 癟ok hareketli olduunu s繹yleyerek normal bir casual k覺yafeti ezeceini s繹yl羹yor. Ayr覺ca kasan覺n fazla b羹y羹k olduunu d羹羹n羹yor.Asl覺nda Oris in divers serisini 癟ok seviyorum ama yine de biraz akl覺m kar覺t覺.. ) Ayr覺ca bata oris olmak 羹zere hounuza giden baka model var m覺 ? Bunun d覺覺nda yine bu fiyat aral覺覺nda P覺rlant ta sat覺lan baka marka ve model 繹nerebilirmisiniz. ( hediye gelen saat P覺rlant dan al覺nd覺覺 i癟in mecbur oradan deitirmek zorunday覺m) Son olarak Oris BC4 "Der Meisterflieger" modeli ( link: http://www.e-pirlant.com/?urun-1042-Oris-BC4-) sizce nas覺l ?

Bu arada tabiri caizse daldan dala atlad覺覺m覺n fark覺nday覺m ama ne yaz覺kki hayat覺mda ilk kez b繹yle bir saat alaca覺m ve hakikaten karar vermek zor oluyor benim i癟in.

襤lgi ve anlay覺n覺z i癟in imdiden teekk羹rler..
Kullan覺c覺 avatar覺
Umutt

Kay覺t: 01 Oca 2011, 23:13

Sonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 133 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners