Merhaba,
繹ncelikle hepinize zaman ay覺rd覺覺n覺z ve fikirlerinizi paylat覺覺n覺z i癟in teekk羹r ediyorum.
yorumlar覺n覺z覺 okuduktan sonra ben de kolay kolay bu saati tak覺m ile kullanamayaca覺ma karar verdim. Tabi Tolgi06 arkada覺n dedii gibi 癟elik bilezik almak da mant覺kl覺 gibi duruyor. Ama san覺r覺m tak覺m ile kullanmak gibi bir amac覺m olmazsa, genel olarak turuncu olan ilk saatin g繹ze daha ho geldii d羹羹n羹l羹yor.
Asl覺nda benim saat alma sebebim u. Bir arkada覺m bana yakla覺k 600 chf etiket deeri olan Rodania marka bir saat hediye etti. Ama ben saati beenmedim.Dolay覺s覺yla bu saati deitirerek, yerine uzun y覺llard覺r hayalini kurduum Oris marka saatlerden almak istiyorum.Genelde 1.500 chf - 2.000 chf aral覺覺ndaki modellere bak覺yorum.( % 35 civar覺nda indirim yapt覺r覺p , iade saati de d羹羹nce yakla覺k 1300- 1.500 tl aral覺覺nda nakit 繹deme yaparak bu saatlere sahip olabiliyorum.)
zetle;sizce belirttiim fiyat aral覺覺 i癟in se癟tiim saatler mant覺kl覺 m覺? (bir arkada覺m turuncu saatin 癟ok hareketli olduunu s繹yleyerek normal bir casual k覺yafeti ezeceini s繹yl羹yor. Ayr覺ca kasan覺n fazla b羹y羹k olduunu d羹羹n羹yor.Asl覺nda Oris in divers serisini 癟ok seviyorum ama yine de biraz akl覺m kar覺t覺.. ) Ayr覺ca bata oris olmak 羹zere hounuza giden baka model var m覺 ? Bunun d覺覺nda yine bu fiyat aral覺覺nda P覺rlant ta sat覺lan baka marka ve model 繹nerebilirmisiniz. ( hediye gelen saat P覺rlant dan al覺nd覺覺 i癟in mecbur oradan deitirmek zorunday覺m) Son olarak Oris BC4 "Der Meisterflieger" modeli ( link:
http://www.e-pirlant.com/?urun-1042-Oris-BC4-) sizce nas覺l ?
Bu arada tabiri caizse daldan dala atlad覺覺m覺n fark覺nday覺m ama ne yaz覺kki hayat覺mda ilk kez b繹yle bir saat alaca覺m ve hakikaten karar vermek zor oluyor benim i癟in.
襤lgi ve anlay覺n覺z i癟in imdiden teekk羹rler..