Eveeeeet...
Herkese tekrar merhabalar..
Uzun zamand覺r akl覺mda olan Meistersinger'i almak i癟in, Ankara'da sat覺c覺s覺 olmad覺覺ndan ve g繹rmeden almak istemediimden 襤stanbul'a yolumun d羹mesini bekledim.. ve d羹n duruma i癟in 襤stanbul'a gittiimde direkt olarak Sirkeci Tevfik Ayd覺n'da ald覺m soluu..
3 kii 癟al覺覺yorlar i癟eride ama inan覺lmaz ilgili, nazik ve yard覺mc覺 olma 癟abas覺ndalar.. Ankara Rotap'ta Arif bey'den sonra saat al覺rken en rahat ettiim mekanlardan biriydi. Snob sat覺c覺ya 繹rnek olarak da Armada Avm Rolex'i g繹sterebilirm..
Markay覺 sadece internetten g繹rd羹羹m i癟in akl覺mdaki birka癟 modeli g繹r羹p karar vermek istedim.
Arad覺覺m ey kesinlikle lacivert kadranl覺 bir Meistersingerdi. Bunun i癟in Neo Plus, Circularis ve No:03 modelleri istedim.. Neo Plus biraz k羹癟羹k geldi bana. Circularis'in iir gibi bir in-house mekanizmas覺 var ve 120 saat rezervi var ama d羹羹nd羹羹m b羹t癟enin 羹zerindeydi. Geriye no3 kal覺nca ve tam istediim kadran/kordon kombinasyonu ellerinde olunca bindim 羹st羹ne vurdum k覺rbac覺.. Saati tekrar anlatmaya gerek yok diye d羹羹n羹yorum 癟羹nk羹 forumca 癟ok iyi bilinen bir saat...
Fotolara ge癟ebiliriz:

Bu al覺verii tamamlad覺ktan sonra eim i癟in de Nomos'lara bakt覺m.. eim 癟ok ince bilekli olduundan 30mm 羹st羹 saatler k繹t羹 duraca覺ndan k羹癟羹k Tetra modellerine bakt覺m ve tataaaaa:

Eime ald覺覺m saati o kadar beendim ki bir sonraki ve art覺k alaca覺m son saatin bir Nomos olaca覺na karar verdim...

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi