TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Timex TX 730 Fly Back IP Chronograph Yorum ve Tavsiye

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Timex TX 730 Fly Back IP Chronograph Yorum ve Tavsiye

Mesaj berhan » 04 Oca 2011, 15:13

Arkadaşlar merhaba;

Öncelikle düşündüğüm ve danışmak istediğim saat hakkında bilgi vereyim.
Resim
Resim
Saat oldukça büyük, özellikle büyük oluşu ve tasarımı/dış görünüşü beni çeken. Tabi bir de Timex markasının küçüklükten bu yana bendeki intibası. Sanıyorum ki Timex vasatın üstü kalitesinin yanında yeni lüks ve kaliteli bir seri(TX) çıkarma hevesinde. Merkez ile konuştuğumda 2012 de gelme ihtimali olduğunu söylemekte.

Saatin açık renklisi şu an eBay'de açık artırmada ama siyah olanı adeta bir arzu nesnesi benim için. Seiko markasına karşı büyük bir sempatim ve sevgim olmasına karşın şu an modellerinin bana göre çok kötü olmasından dolayı, kendime saat bulamamaktayım. Bir hayli iri bir insan olmam nedeniyle, bu tarz saatler yakışmakta, metal, karışık kadranlı bu tarz saatleri seviyorum ve artık bulamıyorum. Diğer model önerilerinize de açığım.

Asıl sorun bu kadar yüksek fiyatlı bir saati getirtmek...

Şimdiden çok teşekkürler.

Satış linki
http://shop24.aviator-watches.de/Chronographs/Timex-TX730-Fly-Back-IP-Chronograph-black-stainless-steel-bracel::633.html

TX Watches:
http://www.txwatches.com
Kullanıcı avatarı
berhan

Re: TX (Timex) Hakkında... (TX730 -- Fly Back IP Chronograph)

Mesaj punk » 04 Oca 2011, 16:25

Quartz bir Timex'e bu kadar para vermek biraz enteresan olur.
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj berhan » 04 Oca 2011, 16:31

punk yazdı:Quartz bir Timex'e bu kadar para vermek biraz enteresan olur.

ne yalan söyleyeyim, tamamen görünüşü için... Daha iyisini daha güzelini görmedim.
Kullanıcı avatarı
berhan

Mesaj punk » 04 Oca 2011, 17:02

Hocam daha iyisinden kastınız nedir? Materyal ve dayanıklılık olarak mı?

Bence bu çok daha şık bir saat: http://www.orientwatchusa.com/sfd0h001b-r-85.html
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj berhan » 04 Oca 2011, 17:15

Resim
şu imajdaki iyi sayılırmış ama işte, tıklayınca bu saatin olduğu bir link açılmıyor. açıkçası isimlerini bilmediğim o ayar düğmesinin iki yanındaki düğme, saatin duruşu açısından büyük şeyler katıyor. tabi görünüş tamamen izafi olduğu için söyleyecek bir şey yok.

daha iyisinden kastım ise, sadece görünüş ve büyüklük. şu an 187 boyunda ve 140 kg ağırlığındayım, ve 140 kilo göstermiyorum çünkü kemiklerim kalın :) yani kocaman bir bilek var ve bazı saatler açıkçası kelebek gibi oluyor. çoğu elimden geçmiyor bile.. evet açık halleri...
Kullanıcı avatarı
berhan

Mesaj Tolgi06 » 04 Oca 2011, 17:53

berhan eğer kalıplıysan sana tavsiyem Seiko Velatura Kinetic Direct Drive SRH005 .bende biraz iri bir bünye sahibiyim(1.93 boy ve 0.1 ton :) ) bu saat(Seiko SRH005) buyutları ve görünüşü itibariyle bileğe çok iyi oturuyor ve kolda mükemmel duruyor. bizim için velatura serisi oldukça hoş bence.ayrıca oldukça kaliteli bir saat. hem bu dediğim model kinetic periyodik pil değişiminede gerek yok
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Re: Timex TX 730 Fly Back IP Chronograph Yorum ve Tavsiye

Mesaj berhan » 04 Oca 2011, 18:01

hmm
Resim
biraz modern bir tasarıma sahipmiş. bi dükkana gidip takayım koluma...
Kullanıcı avatarı
berhan

Re: Timex TX 730 Fly Back IP Chronograph Yorum ve Tavsiye

Mesaj Tolgi06 » 04 Oca 2011, 18:21

Bencede gidip canlı görün.eklediğiniz fotoda biraz fazla ışık oyunu var.canlı çekilmiş gerçek fotolarına bakarsanız oldukça hoştur.Bencede gidip bayide kolunuza takın.hem çelik hem silikon... kolda süper duruyor.bezelde TiCN kaplama canlı görün çok hoş bir bezeli var
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 134 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners