TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Sportura SNAD23P2 Tavsiye ve Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko Sportura SNAD23P2 Tavsiye ve Bilgi

Mesaj kblymtn » 02 Oca 2011, 23:29

merhaba. öncelikle çok araştırdığımı ve seiko olmak şartı ile bir saat bulduğumu söylemek istiyorum.
snad23p2 modeli. bu modeli sirkeci alışveriş saatine gidip görmek istedim.
1100 lira dediler. ancak yokmuş kendilerinde .
orda bir çalışan sirkecide bir handa seiko dağıtımcısı adreis verdi.
hemen gittim ve 800 e bıraktı.
ancak ben daha yüksek bir fiyatta başka bir saat alsım.
şimdi bu saati almak istiyorum ancak 800.
gittigidiyorda 629 yazan bile var.
seikoshow adlı kullanıcı 675 diyor
amerikadan ebay 320 dolar.
sizce ne yapmalıyım
800 olan tam güvenilir ancak fiyatta diğerleri cezbediyor.
sahtelik gibi bir şey olabilirmi.
bilginiz varmı.
bu arada yaş 22 tavsiye edebileceğiniz başka saat varmı.
teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
kblymtn

Re: Seiko Sportura SNAD23P2 Tavsiye ve Bilgi

Mesaj Bond » 02 Oca 2011, 23:54

TSF'ye hoşgeldin. Sahte olacağını sanmam fakat genede alırsan kontrol ettirirsin yetkili bayide. Saat oldukça güzel bir model, sorduğun yerde veya başka yerlerde biraz daha pazarlıkla yakın fiyatlara bulabilirsin belki. Ürünü burdan faturalı ve garantili olarak görüp almak her zaman daha avantajlıdır. Aradaki fark bu ekstralara değer bence. Bunlar senin için çok mühim değilse ve imkanında varsa elbette kendinde alabilirsin yurtdışından.

Bu saati görünce çok beğendiğin belli mesajından ama genede başka seçenekler istersen farklı tavsiyeler adına birçok fiyat kategorisi için açılmış danışma başlıklarına göz gezdirebilirsin. Tekrar söylüyorum bence çok hoş bir Sportura modeli. :thumbup: Saati alırsan şimdiden güle güle kullan. Sonra fotoğraflarını ve izlenimlerini burada paylaşmayı unutma, diğer ilgilenen üyeler içinde çok faydalı olacaktır. İyi forumlar.

Resim
Seiko Sportura SNAD23P2 Alarm Chronograph
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj kblymtn » 03 Oca 2011, 00:14

evet dediğiniz gibi sadece bu hoşuma gidiyor.
seikolara çok baktım. yaşımada uygun.
bu mesajı yazdığım sırada bir mesajda ebayda 339 dolar yazan satıcıya mesaj attım.
Türkiye ye gönderiyormu ve kargo ücreti hakkında. bakalım mesaj ne gelecek.
339 dolar = 520 lira falan yapıyor.
sonuç olarak:
ebay= 520 tl
gititigidiyor = 675 tl
sirkeci dağıtımcı bayi (aydın saat bayilikti ) = 800tl
bakalım yorumlara göre birisinden alacam.
Kullanıcı avatarı
kblymtn

Mesaj Bond » 03 Oca 2011, 00:38

Burada öncelik olarak fiyattan ziyade herkesin en doğru seçimi yapmasını sağlamak adına yardım etmeye çalışıyoruz. Elbette alınan hizmet kadar fiyatta çok önemli bir kriter alım aşamasında, bunu göz ardı edemeyiz. Ama herkesin elbette farklı kanallardan almak imkanı olmayabilir yada tercih etmeyedebilir. Ebay'den aldığın üründe vergilendirme olma ihtimalinide göz önüne al. Forumda bu konularla ilgili bilgi veren birçok başlık var, genel bilgi adına okumaya çalış.

Eskiden sadece yetkili yerli bayiden alınmasını tavsiye ediyorduk ama şu an durum biraz değişti çünkü TSF'de yabancı ülkelerde yaşayan ve sadece oralardan alışveriş yapan oldukça geniş bir kitle var. Çok aşırı fark olmadıkça ülkemizden tercih etmek diğer garanti servis vb durumlar için avantajlı ama anormal farklar olunca diğer kanalların tercih edilmeside gayet doğal. Bak şu konuda senin düşündüğün Seiko'nun çelik bilezikli olan SNAD23P1 birkaç farklı modelle beraber sorulmuş. O zamanda yazmışız çelik bilezikle pek iyi değil ama turuncu dikişli kayışla çok ayrı bir hava yakalamış. Sen hem beğenmiş hemde kendine yakıştırmışsın, son kararın olarak dediğin gibi hangi kanalla alacağın kalmış. Yakında inceleme konularında görürüz bu modeli ;)

Citizen - Seiko Saatlerin Bazı Modelleri Hakkında Bilgi :arrow: viewtopic.php?f=62&t=3309&p=36046#p36046
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Emre » 03 Oca 2011, 00:53

Selam kblymtn,

Malesef saat fiyatlari bircok yerde degisiklik gosteriyor. Yazdigin secenekler hakkinda birseyler soylemek gerekirse;

1. Turkiye'de yetkili bayi ile pazarlik yapip oradan almak en iyi secenektir. Bir sorun ciktiginda saatini goturebilecegin bir kapi olur. Diger turlu kimi muhatap alacagin konusunda kararsiz kalabilirsin.

2. Gittigidiyor'da bahsettigin saate baktim, neredeyse hepsi de yurt disindan gonderiyor. Yani eBay'den almanla oradan alman arasinda pek bi fark yok.

3. eBay konusunda da gumrukte sorun yasamayacagin garanti degil. Forumda gordugum kadariyla siparis verenler genelde sorunsuz olarak saatlerine kavustular ama risklerini de bilerek siparis verdiler. Risk de sanirim yuzde 20 gumruk vergisi oduyosun. Daha once siparis verenler daha ayrintili bilgi verebilirler. Bir de, saati alacagin saticiyi iyi incelemen gerek.

Eger yurt disindan gelecek tanidiklarin varsa guvenilir alisveris sitelerinden (amazon.com gibi) onlara da siparis verebilirsin ki, bu en mantikli, guvenli ve en ucuz secenek.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj kblymtn » 03 Oca 2011, 12:59

bakalım sonuç olarak alacağım bunu. ama bu yolla, ama başka yolla.
bende şu anda casio EF - 328 modeli mevcut
1 yıl oldu. seikoyu alamadığım için alıp kullanmıştım.
bunuda bayide 300 dediler. ben galiba saat pointten 135 liraya almıştım. memnunum.

seiko snad23p2 Alacağım saat
http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=19025&product=Seiko%20SNAD23P2

casio EF-328 - Bendeki
http://www.casiomarket.com/pinfo.asp?pid=733
Kullanıcı avatarı
kblymtn

Mesaj kblymtn » 04 Oca 2011, 20:40

Yachting Timer SPC007P1 bu saat için yorumlarınızı bekliyorum.
başlıktaki saat yada bu.

http://www.ufuksaat.com/urundetayopt.asp?product=1952
Kullanıcı avatarı
kblymtn

Mesaj wsnake » 30 Oca 2011, 15:43

Aslında forumda ebay'den saat almış ve orjinalliğini doğrulatmış arkadaşlar. Aldıkları güvenilir satıcıları yazdıkları bir köşe olsa çok iyi olurdu.
Kullanıcı avatarı
wsnake

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 38 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners