TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Baume&Mercier mi Hamilton mu?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Baume&Mercier mi Hamilton mu?

Mesaj Dag » 30 May 2017, 15:29

Hamilton JazzMaster - Tag Heuer Calibre 1887 - IWC Portugieser kozmetik olarak çok benziyorlar birbirlerine, fiyat skalasına göre sıralarsak Skoda - Volkswagen - Audi gibi bence.



Baume Mercier o noktada daha özgün bir saat ve daha üst segment bir marka algısı var.
Kullanıcı avatarı
Dag
 
Mesajlar: 89
Kayıt: 05 May 2017, 11:16

Re: Baume&Mercier mi Hamilton mu?

Mesaj janberd » 30 May 2017, 18:55

Arkadaşlar herkese tekrar teşekkür ederim değerli yorumları için.. Prestij olarak Baume&Mercier'in daha üst segment olduğunun farkındayım ama bir şey kafamı kurcalıyor.. O konuda yanılmış isem zaten bütçemi aştığı için istemesem de elemek zorunda kalacağım. Sorun şu : Baume&Mercier TR'de pek yok. Olan da olması gerekenden çok pahalı. (Varsa ortalama olarak diğerlerine nispeten ucuz satan mağaza tavsiyelerinize sevinirim). Yurtdışında ise çok farklı fiyat aralığı var. 1200USD de var (ashford.com) ,2800 USD de de (amazon.com) . Saat piyasasında ara ara %50 ye varan indirimler oluyor ama bu tür markalarda bu oran çok zor.. Bu yüzden 1000 USD'ye satan ashford ki sahte ürün satması mümkün değil gibi görünüyor ama yine de kafa karıştırıyor.

Bilmiyorum aralarında siklet farkı var mıdır ama uygun fiyata Baume bulamaz isem Hamiltona aşağıdaki Tissot rakip olabilir mi?

Resim
Kullanıcı avatarı
janberd
 
Mesajlar: 26
Kayıt: 30 May 2017, 00:29

Re: Baume&Mercier mi Hamilton mu?

Mesaj darksilence » 30 May 2017, 22:27

janberd yazdı:Arkadaşlar herkese tekrar teşekkür ederim değerli yorumları için.. Prestij olarak Baume&Mercier'in daha üst segment olduğunun farkındayım ama bir şey kafamı kurcalıyor.. O konuda yanılmış isem zaten bütçemi aştığı için istemesem de elemek zorunda kalacağım. Sorun şu : Baume&Mercier TR'de pek yok. Olan da olması gerekenden çok pahalı. (Varsa ortalama olarak diğerlerine nispeten ucuz satan mağaza tavsiyelerinize sevinirim). Yurtdışında ise çok farklı fiyat aralığı var. 1200USD de var (ashford.com) ,2800 USD de de (amazon.com) . Saat piyasasında ara ara %50 ye varan indirimler oluyor ama bu tür markalarda bu oran çok zor.. Bu yüzden 1000 USD'ye satan ashford ki sahte ürün satması mümkün değil gibi görünüyor ama yine de kafa karıştırıyor.

Bilmiyorum aralarında siklet farkı var mıdır ama uygun fiyata Baume bulamaz isem Hamiltona aşağıdaki Tissot rakip olabilir mi?

Resim


Bence olabilir... Tissotun arkası sağlam en azından... :thumbup: :D
"As the Years Go Passing By..."
Kullanıcı avatarı
darksilence
 
Mesajlar: 943
Yaş: 42
Kayıt: 24 Ağu 2012, 13:09
Konum: İzmir

Re: Baume&Mercier mi Hamilton mu?

Mesaj ermansire » 31 May 2017, 23:15

Longines'lere baktınız mı?
instagram.com/ermansire
Kullanıcı avatarı
ermansire
 
Mesajlar: 916
Kayıt: 05 Ara 2012, 14:47

Re: Baume&Mercier mi Hamilton mu?

Mesaj janberd » 01 Haz 2017, 00:29

ermansire yazdı:Longines'lere baktınız mı?


mekanik saat aranır da longineslere bakılmaz mı :) baktım elbet ama bütçemin yettikleri zevkime uymadı zevkime uyanlar bütçeme uymadı :)

aslında bütçem yetse alacağım saat bu .bir de siyah deri kordon takılırsa :)

Resim
Kullanıcı avatarı
janberd
 
Mesajlar: 26
Kayıt: 30 May 2017, 00:29

Re: Baume&Mercier mi Hamilton mu?

Mesaj janberd » 01 Haz 2017, 00:43

Bu da siyah kordonlusu
En son janberd tarafından 01 Haz 2017, 00:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
janberd
 
Mesajlar: 26
Kayıt: 30 May 2017, 00:29

Re: Baume&Mercier mi Hamilton mu?

Mesaj janberd » 01 Haz 2017, 00:44

bu da siyah kordonlusu :

Resim
Kullanıcı avatarı
janberd
 
Mesajlar: 26
Kayıt: 30 May 2017, 00:29

Re: Baume&Mercier mi Hamilton mu?

Mesaj darksilence » 01 Haz 2017, 23:10

Yurtdışından getirtmeyi deneyin..yada risk alın sipariş edin
"As the Years Go Passing By..."
Kullanıcı avatarı
darksilence
 
Mesajlar: 943
Yaş: 42
Kayıt: 24 Ağu 2012, 13:09
Konum: İzmir

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: DenizÇ ve 95 misafir

   
   
TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista
                                          

     Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      
 

All brand names and trademarks are the property of their respective owners