TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hamilton Khaki Officer Auto - H70615733

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Mesaj Emre » 30 Ara 2010, 06:59

Selamlar herkese,

Yeni yil yaklasirken ilk otomatik saatimi alip yeni yila yeni bir saatle girme planim vardi ve simdi bu plani gerceklestirmeye cok yakinim. Ilk baslarda Hugo Boss falan gezinirken sayenizde bir cok farkli marka/model ve mekanizmali saatlerle tanistim ve otomatik saate baslangic icin Hamilton'in guzel bir tercih olacagina karar verdim. Bu vesileyle forumda bilgilendirme adina verdiginiz emek icin sizlere tesekkur ederim. Dun gidip saatlerden bir kacini denedim ve begendigim saatle ilgili goruslerinizi merak ediyorum.

Saatte ETA 2824-2 kullanilmis ve forumda eta 2824 ile ilgili okuduklarimdan tatmin oldum acikcasi. 44mm kasa da bilegimde guzel durdu.

Simdi sizlere danismak istedigim iki konu var.

1. Saati guvenilir gordugum bir iki sitede buldum ve ikisinde de saat 500 dolar. Magazadan alsam 745 dolar. Almak istedigim site 30 days refund teklif ediyor. linki burada . Bu site size guvenilir geldi mi, ve de magazadan alip 250 dolarlik farki odemeye deger mi sizce?

2. Saatte herhangi bir sekilde gozunuze carpan ve icinize sinmeyen birsey varsa lutfen soyler misiniz? Bunun yaninda benzer tarzda ve ayni fiyat araliginda onerebileceginiz baska saat var mi? ABD'deyim ve buradaki sitelerden alisveris yapabiliyorum.

+ Herkese simdiden mutlu yillar! 8-)

Internette olan satis fiyati 500-600 dolar arasi, magazada 745 dolar.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Re: Hamilton Khaki Officer Auto - H70615733

Mesaj punk » 30 Ara 2010, 16:17

Emre öncelikle seçmiş olduğun saat ileride benim de listemde olan bir saat. Siteye baktım güvenilir bir siteye benziyor, herhangi bir sakat noktasını görmedim.

Ama sana bu fiyat aralığında önereceğim hatta ısrar edebileceğim saat bir Steinhart olur.

http://www.steinhartwatches.de/index.ph ... _ID=18#194 Aynı makineye sahip bir saat ancak iki saati de görmüş biri olarak söyleyeyim, Steinhart rocks :)

Ama 47 MM'yi riske edemiyorum dersen;

http://www.steinhartwatches.de/index.ph ... 18#121Sana bunu da öneririm. Gerçekten gerek "finishing" olarak, gerek görünüm olarak, gerek fiyat olarak Hamilton'dan çok daha güzel bence.
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj Emre » 30 Ara 2010, 19:26

punk yazdı:Emre öncelikle seçmiş olduğun saat ileride benim de listemde olan bir saat. Siteye baktım güvenilir bir siteye benziyor, herhangi bir sakat noktasını görmedim.

Ama sana bu fiyat aralığında önereceğim hatta ısrar edebileceğim saat bir Steinhart olur.

http://www.steinhartwatches.de/index.ph ... _ID=18#194 Aynı makineye sahip bir saat ancak iki saati de görmüş biri olarak söyleyeyim, Steinhart rocks :)

Ama 47 MM'yi riske edemiyorum dersen;

http://www.steinhartwatches.de/index.ph ... 18#121Sana bunu da öneririm. Gerçekten gerek "finishing" olarak, gerek görünüm olarak, gerek fiyat olarak Hamilton'dan çok daha güzel bence.

Selam punk,

Tesekkurler onerin icin. Bu saatin listende olmasina da sevindim. TSF project konusulurken Steinhart ile tanismistik. Inceledigimde ABD'de herhangi bir satis noktasini bulamamistim. eBay'de satilan da su anda bir Steinhart var, o da kullanilmis. TSF project'i kacirdik o zaman param yoktu, bu markayi yazmistim deftere ve model olarak verdigin ikinci linkteki 44mm muthismis gercekten. Hatta ebayde acik artirmada olan da bu =))

Muhtemelen bu yil icerisinde yaza dogru alirim bu Steinhart'i =) Ama oncelikle sansimi ABD'den alabilecegim bir saatten yana kullanmak istiyorum cunku bir iki aya temelli Turkiye'ye donuyorum ve hazir burdayken avantaji degerlendirmek lazim sanki.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj punk » 30 Ara 2010, 19:45

Emre açıkçası Türkiye'de de olsan, Amerika'da da olsan çok birşey değişmeyecek buna emin ol. O yüzden sen hazır oradayken fiyat aralığını 1000-1200 dolar civarına çıkar ve saatini alıp buraya gel.

Yoksa o fiyat aralığındaki bütün saatlerin burada normalin yaklaşık 3te bir oranında pahalı olduğunu göreceksin ve pişman olacaksın :)
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj Emre » 30 Ara 2010, 20:00

punk yazdı:Emre açıkçası Türkiye'de de olsan, Amerika'da da olsan çok birşey değişmeyecek buna emin ol. O yüzden sen hazır oradayken fiyat aralığını 1000-1200 dolar civarına çıkar ve saatini alıp buraya gel.

Yoksa o fiyat aralığındaki bütün saatlerin burada normalin yaklaşık 3te bir oranında pahalı olduğunu göreceksin ve pişman olacaksın :)

Kismetse Ocak-Subat gibi 1500-2000 dolar civarina bir saat planim var punk. Onun danisma basligini da 2-3 hafta icinde acarim =) Bir de olursa Seiko 5.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj Thevenin » 30 Ara 2010, 20:54

Bir pre-Steinhart belki su olabilir hocam.
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj Emre » 31 Ara 2010, 20:56

Thevenin yazdı:Bir pre-Steinhart belki su olabilir hocam.

Tesekkurler Thevenin, tam da burada bu Hamilton ile Infantry serisini karsilastirmislar. Senin mesajindan sonra rastladim bu basliga. Sonuc da oy cokluguyla Hamilton cikmis. Diyecegim sudur ki, tek alternatif sunmussun ve o da insanlari bu Hamilton ile arada birakan bir alternatifmis =) Bu aksam kararimi verip sonuca ulasirim diye dusunuyorum.

Bu saati gordugum ayrica soyle iyi oldu; yeni yeni saatlerle ilgilenmeye basladigim icin gun gectikce kafamda bir kategorilendirme yapabiliyorum.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj Thevenin » 31 Ara 2010, 22:08

emre08 yazdı:Diyecegim sudur ki, tek alternatif sunmussun ve o da insanlari bu Hamilton ile arada birakan bir alternatifmis

:D Aynen oyle hocam. WUS'ta o konuyu gormustum daha once. Dedigin gibi farkli saatler gorerek karsilastirma yapabilmek cok onemli, bunun sonucunda geliyor optimum mutluluk. Ben Hamilton'a isinamadigim ve small second sevdigimden mekanizmasindan dolayi tercihim Infantry olurdu.
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 133 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners