Yeni yil yaklasirken ilk otomatik saatimi alip yeni yila yeni bir saatle girme planim vardi ve simdi bu plani gerceklestirmeye cok yakinim. Ilk baslarda Hugo Boss falan gezinirken sayenizde bir cok farkli marka/model ve mekanizmali saatlerle tanistim ve otomatik saate baslangic icin Hamilton'in guzel bir tercih olacagina karar verdim. Bu vesileyle forumda bilgilendirme adina verdiginiz emek icin sizlere tesekkur ederim. Dun gidip saatlerden bir kacini denedim ve begendigim saatle ilgili goruslerinizi merak ediyorum.
Hamilton Khaki Officer Auto - H70615733
Saatte ETA 2824-2 kullanilmis ve forumda eta 2824 ile ilgili okuduklarimdan tatmin oldum acikcasi. 44mm kasa da bilegimde guzel durdu.
Simdi sizlere danismak istedigim iki konu var.
1. Saati guvenilir gordugum bir iki sitede buldum ve ikisinde de saat 500 dolar. Magazadan alsam 745 dolar. Almak istedigim site 30 days refund teklif ediyor. linki burada . Bu site size guvenilir geldi mi, ve de magazadan alip 250 dolarlik farki odemeye deger mi sizce?
2. Saatte herhangi bir sekilde gozunuze carpan ve icinize sinmeyen birsey varsa lutfen soyler misiniz? Bunun yaninda benzer tarzda ve ayni fiyat araliginda onerebileceginiz baska saat var mi? ABD'deyim ve buradaki sitelerden alisveris yapabiliyorum.
+ Herkese simdiden mutlu yillar!

Internette olan satis fiyati 500-600 dolar arasi, magazada 745 dolar.