TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

6.000 - 7.000 Dolar Seviyesinde Saat Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 6.000 - 7.000 Dolar Seviyesinde Saat Tavsiyesi

Mesaj serhat200 » 30 Ara 2010, 13:02

Resim

almak istediğim JLC
Kullanıcı avatarı
serhat200

Mesaj ckyener » 30 Ara 2010, 13:07

Serhat arkadaşım oğluna saklamak istiyorsan kesinlikle JLC, için rahat olsun.

Rolex- Mercedes benzetmesi çok doğru. Ben de oyle dusunmustum.

JLC, A.Lange und Söhne, Vacheron Cons. ve diğer büyükler bu durumda Maseratidir .

Hangisini kullanmak isterdin?

Patek Philippe - Rollce Royce olur herhalde.
Kullanıcı avatarı
ckyener

Mesaj serhat200 » 30 Ara 2010, 13:24

ckyener dostum tabiki Rollce Royce kullanmak isterim ama bütçe meselesi. Eh Maseratide Mercedesten iyidir.
Kullanıcı avatarı
serhat200

Mesaj Jazz » 30 Ara 2010, 14:45

ooo beyler siz de rolex i iyice ayağa düşürdünüz :) tamam rolex ve mercedes bir dönem ülkemizde bazı abuk subuk tipler tarafından kullanılmış (hala kullanılıyor) olması sebebiyle bir imaj sıkıntısı yaşamış olabilir ama ne mercedes ne de rolex bu kadar aşağılamayı hak etmez..ikisinin de koleksiyon değeri olan birçok modeli bulunmaktadır..ikisi de burada yazılanlardan çok daha itibarlı markalardır..
Kullanıcı avatarı
Jazz

Mesaj herofb » 30 Ara 2010, 15:26

ben Rolls Royce ve Bentley örneklerini el yapımı ve daha az satış daha yüksek fiyat stratejisi olarak vermiştim aynen PP,VC gibi Mercedes'i ise seri üretim most prestigious olarak düşünmüştüm
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Archezia » 30 Ara 2010, 16:08

Arabalar üzerinden gidiyorsak. Rolex=Mercedes tamam. Ben Rolex'e kötü marka demiyorum çok kaliteli marka. JLC'ye tam karşılık bir marka bulamadım. Maserati'nin Mercedes'e üstünlüğü kadar JLC'nin Rolex'e karşı yoktur mesela.(Bence Maserati'nin öyle bir üstünlüğü yok zaten ama genele göre söyledim.) Belki Audi A7 diyebiliriz JLC'ye. Herkesin atlamadığı/iyi bilmediği, yakın kalitede bir araba (: Hem hep demiyor muyuz bir saatin daha az bulunması iyidir diye. JLC aldıktan sonra başkasında kolay kolay görür müsünüz bilmiyorum. Beğendiğiniz model çok güzel. Rolex kaliteli ama ne bileyim 2-3 tane yüksek kalite saatiniz olduktan sonra alırsınız. Ama babadan/dededen kalan saat diyince aklınızda Rolex tarzı bir saat oluşmaz. PP, VC tarzı bir saat oluşur zihninizde. Bu markalar tarzında ama daha ucuz markalardan biri de JLC, bir diğeri de Glashutte diyebiliriz mesela. (Dayanıklılığı düşünerek söylemedim bu arada.) Milgauss alacaksanız Rolex alın ama diğer modelleri Rolex fanları dışında çok özel saatler değil bence. Beğendiğiniz saat çok güzel, ama eğer beğenmediyseniz tekrar Glashutte modellerine bakmanızı tavsiye ediyorum.
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj Redliner » 30 Ara 2010, 20:11

6000-7000 $ dolar arası değil belki biraz daha fazla ama işte saat bu bence . Eğer oraya gitme fırsatım olsaydı bu saati almak için çok çaba sarfederim oralarda ;) TR de 20bin den aşağı değildir tahminim.

Zannedersem clk nın hipnozları beni etkilemiş gözüküyor :lol:

http://www.jomashop.com/rolex-mens-watch-116713bso.html
Kullanıcı avatarı
Redliner

Mesaj serhat200 » 31 Ara 2010, 15:49

Tüm yorumlar icin tesekkürler. Arkadaşlar herkeze mutlu yillar şimdiden.
Kullanıcı avatarı
serhat200

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 145 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners