TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

2 adet tag heuer aras覺nda karars覺z覺m.

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 2 adet tag heuer aras覺nda karars覺z覺m.

Mesaj eyimen » 18 May 2017, 14:58

Satin alirken her ikisini de deneyip, antrasit kadrani tercih etmistim. Bence siz de bir magazada deneyip kararinizi kendiniz gorerek verin :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
eyimen

Ya: 44
Kay覺t: 13 Tem 2015, 22:54

Mesaj eraslani » 18 May 2017, 15:31

Tabiiki tercih meselesi..G羹ncel kasalar i癟in aquaracer budur bence..G繹n羹l isterdi saniye ok ekli ve rengi eski kasadaki gibi olsun..
Resim

SM-G930F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
eraslani

Ya: 48
Kay覺t: 26 Oca 2012, 13:03

Mesaj leonardo06 » 18 May 2017, 15:34

Eraslani'nin de dedii gibi en g羹ncel aquaracer bu. Ama g繹rmeden denemeden almay覺n derim

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullan覺c覺 avatar覺
leonardo06

Kay覺t: 10 Mar 2012, 14:52

Mesaj Orhanbalu » 18 May 2017, 15:46

coolfire yazd覺:Zevkler-renkler olay覺. Bende aquaracer a sadece maviyi yakistiriyorum :)

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

+1

Obalu
balu
Kullan覺c覺 avatar覺
Orhanbalu

Kay覺t: 28 Au 2013, 07:09

Mesaj zoomes » 18 May 2017, 16:14

eraslaniTabiiki tercih meselesi..G羹ncel kasalar i癟in aquaracer budur bence..G繹n羹l isterdi saniye ok ekli ve rengi eski kasadaki gibi olsun..

Teekk羹r ederim, arkada覺mda Aquaracer 500M mavi olarak mevcut 300 biraz daha farkl覺 olsada (kula覺na gitmesin ama 8-) ) saatin bezeli neredeyse kadran覺n 繹n羹ne ge癟mi durumda; kompakt ve a覺r bir saat, kasas覺 geni olmasa da kaba bir saat, 300 m biraz daha kibar ama geni bir kasaya sahip diyebiliriz Ona da benim bilekler ince say覺l覺r 41 den yukar覺s覺 resmen s覺r覺t覺yor,o y羹zden bu 癟elik bezelli aquaracerler , biraz daha sade duruundan 繹t羹r羹 beeniyorum. Hele 500 l羹k model o 癟er癟eveyle baya bi g繹sterili.
Arkada覺mdaki model.

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
zoomes

Kay覺t: 18 Eyl 2010, 13:01

Mesaj eraslani » 18 May 2017, 16:44

zoomes yazd覺:
eraslaniTabiiki tercih meselesi..G羹ncel kasalar i癟in aquaracer budur bence..G繹n羹l isterdi saniye ok ekli ve rengi eski kasadaki gibi olsun..

Teekk羹r ederim, arkada覺mda Aquaracer 500M mavi olarak mevcut 300 biraz daha farkl覺 olsada (kula覺na gitmesin ama 8-) ) saatin bezeli neredeyse kadran覺n 繹n羹ne ge癟mi durumda; kompakt ve a覺r bir saat, kasas覺 geni olmasa da kaba bir saat, 300 m biraz daha kibar ama geni bir kasaya sahip diyebiliriz Ona da benim bilekler ince say覺l覺r 41 den yukar覺s覺 resmen s覺r覺t覺yor,o y羹zden bu 癟elik bezelli aquaracerler , biraz daha sade duruundan 繹t羹r羹 beeniyorum. Hele 500 l羹k model o 癟er癟eveyle baya bi g繹sterili.
Arkada覺mdaki model.

Resim

wan211 modeli boyut olarak son derece kullan覺l覺..Rengi beeniliyorsa mavisi de var :thumbup:
Klasik ve konforlu kullan覺labilecek bir diver olarak ben siyah覺n覺 癟elik bezelli olan serinin (way211) tamam覺na tercih ederim..
Kullan覺c覺 avatar覺
eraslani

Ya: 48
Kay覺t: 26 Oca 2012, 13:03

Mesaj leonardo06 » 18 May 2017, 18:39

bu bezeldeki mavi plastiin zamanla y覺prand覺覺 g繹rseller mevcut. ben olsam seramik bezelden amazd覺m. diver da benim de favorim her zaman mavi :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
leonardo06

Kay覺t: 10 Mar 2012, 14:52

Mesaj khef » 18 May 2017, 19:49

Y覺llard覺r bir tane Aquaracer kullanmak istiyorum ama bir t羹rl羹 beenemiyorum. Her 癟覺kan g羹ncel versiyonda houma gitmeyen bir 繹zellik oluyor. ou da forumda arkadalar覺n deindii noktalar. imdiye kadar bir tek Aquaracer beendim; o da alt覺n bezelli, pvd kaplama versiyondu ve fiyat覺 癟ok y羹kseldii i癟in kar覺s覺na g羹癟l羹 rakipler 癟覺k覺yordu. :geek:

Eletirilerin 癟ouna kat覺lmakla beraber; fikir vermek a癟覺s覺ndan, tercihim seramik bezelden yana olurdu. :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
khef

Ya: 44
Kay覺t: 07 Mar 2014, 13:02

ncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    G繹r羹nt羹leme
    Yazar

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Deniz, Google [Bot] ve 103 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners