TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

6.000 - 7.000 Dolar Seviyesinde Saat Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 6.000 - 7.000 Dolar Seviyesinde Saat Tavsiyesi

Mesaj Archezia » 30 Ara 2010, 00:05

Tabi canım o katılıyorum o kadarda kötülememek lazım Rolex'i. Ama kabul etmeliyiz şu forumda biri JLC alsa, inceleme yapsa hepimiz Rolex'ten daha çok heyecanlanırız. Clk olduğu için çok Rolex görüyoruz belki ama o olmasa bile yinede JLC kadar heyecan yaratmazdı bence. Forum, saatten nispeten daha çok anlayanlar grubunu temsil ediyor burada. Ama biryere yemeğe gittiğinizde de Rolex daha çok dikkat çeker, JLC'yi tanıyan bile çıkmaz belki. Ama yemekte Rolex'i olan biri saatinizi sorsa, JLC'yi, kaliteli bir saat olduğunu anlatsanız. Sizin bilmediğiniz daha ne kaliteli markalar var deseniz, içten içe kötü hissedecektir kendini :twisted:
Rolex çok iyi bir marka, insanlar arasında en prestijli marka ama saatler arasında o kadar prestijli değil bence.
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj Frax » 30 Ara 2010, 01:12

Bu bütçe aralığında Glashütte ile JLC nin tek tek incelenmesi gereken uzun uzun düşünülmesi gereken modelleri var bence :) aman Rolex almayın, aldırmayın, farklılık güzel şey :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj nickynick » 30 Ara 2010, 02:28

İkinci el düşünüyorsan Audemars Piguet Royal Oak 15300'e bir göz atabilirsin, prestij,tasarım, hakikat.. :geek:
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj Cinman » 30 Ara 2010, 08:37

Alınacak tek saat yeni Rolex submariner ceramic bezel Saat 6750$
Kullanıcı avatarı
Cinman

Mesaj herofb » 30 Ara 2010, 09:35

@Nicky

ayıp oluyor yahu :) benim saati lütfen kimse almasın aldırmasın,alacaksanızda sıfır alın 2 sene iyi bakıp bana satın :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj sedir » 30 Ara 2010, 10:28

Serhat200'e saat önermeyeceğim ama önerenlerin seçeneklerini daraltmak için birkaç soru yöneltmek istiyorum.

1. Saatinizin kullanılmış ya da hiç kullanılmamış olması arasında nasıl bir tercihiniz var?
2. Saatinizi bir süre kullanıp satmak mı yoksa olabildiğince kullanmak mı istiyorsunuz?
3. Saatte komplikasyon isteğiniz var mı?

Bu sorulara (belki arkadaşlar başka sorular da ekler) cevap verirseniz seçenekler belirginleşir. Yoksa herkesin zevkine göre değişik öneriler çıkmaya devam edecektir.

Bu arada ..... şşşt, clk geliyor :lol:
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj Archezia » 30 Ara 2010, 11:31

Tamam ya tamam! Rolex alın, ben pes ediyorum. Siz de Rolex kullanan milyonlara katılın :D Sonra JLC veya Glashütte'li biri karşınıza çıkmaz umarım ki üzülmezsiniz...
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj serhat200 » 30 Ara 2010, 12:55

sedir yazdı:Serhat200'e saat önermeyeceğim ama önerenlerin seçeneklerini daraltmak için birkaç soru yöneltmek istiyorum.

1. Saatinizin kullanılmış ya da hiç kullanılmamış olması arasında nasıl bir tercihiniz var?
2. Saatinizi bir süre kullanıp satmak mı yoksa olabildiğince kullanmak mı istiyorsunuz?
3. Saatte komplikasyon isteğiniz var mı?

Bu sorulara (belki arkadaşlar başka sorular da ekler) cevap verirseniz seçenekler belirginleşir. Yoksa herkesin zevkine göre değişik öneriler çıkmaya devam edecektir.

Bu arada ..... şşşt, clk geliyor :lol:

herkeze yorumları için tek tek teşekkür ediyorum. Sedir arkadaşımın sorularını cevaplamak istiyorum.
1. Saatimi kullanılmamış almak istiyorum
2. Saatimi olabildiğince kullanmak istiyorum hatta mümkün olursa oğluma bile saklamak istiyorum (bu arada oğlum daha 1,5 yaşına)
3. Saattin biraz komplike olmasını isterim mesela gün tarih ay gibi. Ama Rolex'te sadece gün ve GMT var diye biliyorum. Oda kafidir.

JLC çok daha özellikli bir saat yani benim seçtiğim Master control Calendar nerdeyse herşey var buda hoşuma gidiyor. Sanırım JLC alacağım.
Kullanıcı avatarı
serhat200

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 145 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners