TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

500-600$ Aralığında İsviçre'li Saat Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 500-600$ Aralığında İsviçre'li Saat Tavsiyesi

Mesaj mrhero » 24 Ara 2010, 22:09

ben posta konusunda şanslıyım galiba, USPS le göderilen bir çok 100 dolar üstü ama altı deklere edilen ürünüm sorunsuz elime ulaştı. Biraz şans işi yani.
Kullanıcı avatarı
mrhero

Mesaj Archezia » 25 Ara 2010, 13:27

tolgi06 yazdı:ebaydan aldığımız seiko coutura kinetic tüm çabalar rağmen(100 $ altı gösterme .gift diye işaretleme) gümrüğe takıldı.usps le geliyordu.sonuç olarak %20 vergi+2 tl ardiye ücreti ödeyerek saati aldık. yani yerel posta servisleri en mantıklısı

Vergiyi 100$ üzerinden verdiyseniz pek de sorun sayılmaz zaten (: Benim bildiğim gümrükte görevli memur bazen saatin fiyatına internetten bakıyor. Kişiden kişiye değişiyor bu ama oraya bakınca vergiyi internet üzerindeki fiyattan alamıyor olsa bile(alabilir mi bilmiyorum) şu adamı bir yorayım diyordur.
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj Tolgi06 » 25 Ara 2010, 15:08

@Archezia
paypal dökümanını istedi 240 dolar üzerinden %20 ödedik :)
dediğiniz gibi ordaki bayan bana fiyat araştırmaları için ekipleri olduğunu söyledi. ne kadar doğru bilmem ama şaşırdım(ankara da olmuştu olay)
evet baya yordular :)

@mrhero
Bende ebaydan çok sık saat alan birisiyim. O benim ilk(ve tek) gümrüğe takılan saatimdi :) . sonuç olarak ders oldu artık saat alınca satıcıya 100$ altı,gift,kutusuz ve garanti belgesini göndermemesini söylüyorum. sadece saat :)
böylece en son aldığım seiko velatura kinetic direct drive srh001 de gümrüğe takılmadı.birazda zamanlama ile alakalı.özellikle bayramlar ve yılbaşı öncesi saatlerin gümrüğe takılması imkansız gibi.yoğunluk sebebi ile hemen gönderiyorlar(gümrük yönetmeliğinde okuduğum kadarıyla fiyat toleranslarını 300 euro ya çekiyorlar bayram ve yılbaşı öncesi)
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj punk » 27 Ara 2010, 00:34

Arkadaşlar diyelim ki yurtdışından satın alma opsiyonunu da dahil ettik. Başka önerileriniz olamaz mı?
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj Archezia » 27 Ara 2010, 02:56

Hocam sen biraz daha spesifik ol ki biz de tavsiye de bulunalım. Pilot saati alma zaten artık bence, bitane var. Diver yada klasik falan düşün derim ben. Steinhart Ocean 1 güzel, Triton 30 ATM çok güzel, Marine Vintage çok güzel yada Marine B-Uhr... Tufan Saat'e de git bir bakın Mido, Certina, FC. Hatta Pırlant'a gidip beğendiğin bir kaç model için pazarlık yap, istediğin fiyata düşebilecekleri klasik saatler var. Hamilton da seçenekler arasında olabilir. Yalnız hamilton alırsan yüzlerce moda saati arasında kalmayacak yerlere gitsen daha iyi olur (: Victorinox da var...
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj punk » 27 Ara 2010, 03:23

@Archezia,

Henüz tek pilot saatim var ki ona da tam olarak "Flieger" denemez bence. Bu hafta içi Tufan Saat'e gitmeyi planlıyorum.
Pilot olarak alternatifim son zamanlarda Maratac Pilot bu arada. Onunla ilgili başlık açmayı düşünüyorum.

Teşekkürler yanıtın için.
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj Tolgi06 » 27 Ara 2010, 16:23

Sayın punk ben geçen gün Kanyonki Tevfik Aydında güzel victorinox lar gördüm.zaten victorinox beğendiğim bir marka.mekanizmalar ve kalite oldukça iyi.sağlamlık zaten süper.bence victorinox alabilirsin
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj nfs » 04 Oca 2011, 23:14

Punk tufan saatte certina , mido , alpina ve louis erard markaları bayaa bi indirimde, %50 civarına kadar.Ben bi tufan saati ziyaret et derim.Ben gecen pazar gittim ama kapalıydı :( .Haftaya bi daha gitmeyi planlıyorum.
Kullanıcı avatarı
nfs

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 161 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners