Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Orientin bu bahsetttiğimiz modelleri elektromekanik değildir.orientin ürettiği saatlerin %50-%60 ı otomatiktir.Bu arada benim ve dexmorganın sana önerdiğimiz saat kronolu değil.Skeleton(üstten bakınca saatin mekanizmasını görebilirsin) ve sadece güç rezerv göstergesi var.biraz karışık bir saat diyebilirsin ama bence git bayiye koluna bir tak.oldukça iyi bir saattir(kolda duruş vs.).ayrıca dediğimiz saat spor ve klasik kıyafetlerlede çok iyi uyum sağlıyor.
CEV0M001B Modeli 245$ civarında idi.Pazarlıkla %30 daha aşağıda alabilirsiniz bence. Bende almayı düşünüyordum fakat CEM65004D yi görünce aklım karıştı Fakat arkadaşın önerdiği CFM00004Bnin hakikaten Fiyatının hakkını verdiğini düşünüyorum