Saatimi değiştirmeyi düşünüyorum ve Seiko`nun sportura serisinden olan sna481p ve spc003p modelleri arasında kaldım.Bu modellerden kullanmış olanlar yada bilgisi olanlar varsa bana yardımcı olursa sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.

Bond yazdı:Mancino mesajına model resimleri eklendi, iki saatte kendi fiyat kategorisinde gündelik olarak kullanılabilecek sportif temalı ve şık modeller. Bu modellerle ilgili birçok yorum ve inceleme konusu mevcut TSF'de. Üst Arama kutusuna "SNA481" , "SPC003", "SNA595P2", "SNA595P1" ve "Motorsporları" yazarak aratırsan ilgili konulara ulaşacaksın. Otomobil ve Motosporları Temalı Saat Tavsiyesi diye bir başlık var, ayrıca SNA serisinden yakın versiyonda Drk'un detaylı incelediği siyah ionize SNA595P1 modeli olmalı. Bu belirttiğim konulardan ekstra yorumlara ulaşman karar vermende yardımcı olabilir. O konularda daha önce yazılmış benzer temalı farklı model tavsiyeleride bulacaksın.
Kişisel fikrim olarak ilk SNA serisi model daha hoş duruyor. Bu tarz sportif temalı bir saat aradığına göre benzer fiyat kategoriside farklı markalarda mekanik modellerde bulabilirsin fakat elbette üst düzey markalardan olmayacaktır.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 132 misafir
|