Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
2010 için alışveriş defterini kapatmıştım aslında..2011 için plan ve bütçe oluşturmakla meşguldüm..Ta ki bir arkadaşım amcasının saatini satmak istediğini söyleyene kadar..Amcası benim sevdiğim tek speedmaster modeli olan 90 lı yıllara ait speedmaster day date (ya da triple date) modeli olan saatini satıyordu. Bu saatin güncel modelini hiç beğenmiyorum..beğendiğim bu modelin ise temiz bir ikinci elini bulamamıştım şimdiye kadar..Bulduğum bir saat içinse sıfırına yakın fiyat istenmişti.. Oldukça temiz olan bu modeli görünce dayanmadım. Kısa bir pazarlıktan sonra huzurlarınızda....
Gerçekten oldukça temiz bir saat.bu kadar iyi durumdakini bulmuşsun ne güzel...Güle güle kullan forumdaş . Yeni yıla güzel bir saatle girdin.darısı başıma