fortis yazdı:< STRAP/BRACELET
Brown croco imitation >
5 bin TL'ye sattıkları saatlerine gerçek deri kordon kullanmayan bir markanın geleceğini pek parlak göremedim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ekdellal yazdı:fortis yazdı:< STRAP/BRACELET
Brown croco imitation >
5 bin TL'ye sattıkları saatlerine gerçek deri kordon kullanmayan bir markanın geleceğini pek parlak göremedim.
İmitasyon kayış benim de dikkatimi çekti. Lakin model güzel, ha 5k ₺ verilir mi, bence verilmez [emoji15]
SemsalGS yazdı:ekdellal yazdı:fortis yazdı:< STRAP/BRACELET
Brown croco imitation >
İmitasyon kayış benim de dikkatimi çekti. Lakin model güzel, ha 5k ₺ verilir mi, bence verilmez [emoji15]
Ne kadar kolay değilmi bizler için bir markayı hemen yok etmek ezmek ama forumun popüler markalarından olsa idi ne iltifatlar düzülürdü.
Aksine düzgün bir firma olarak o kayış gerçek deri sadece timsah derisi deseni basılmış.
Ve kimseyi kandırmamak ve timsah derisi olmadığını anlatabilmek için yapılmış bir açıklama.
kuyur yazdı:Louis Erard saatlere ben de bir türlü ısınamadım. Onun yerine Fc yi tereddütsüz tercih ederim. Luxury markaların neredeyse tamamında var olan marka karakteri, ruhu, bu markada yok bence.
Nacizhane tavsiyem 5.000 tl civarı bir bütçe sınırlaması varsa ve otomatik sıfır saat almak istiyorsanız,bütçeyi çok az esneterek swiss made lerde frederique constant, meistersinger ya da oris, german made lerde nomos ve japon saatlerinde seiko presage ve ananta serilerine bakabilirsiniz.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: DenizÇ ve 113 misafir
|