TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hamilton HM77565833 İnternetten Alım Tavsiyesi ve Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Hamilton HM77565833 İnternetten Alım Tavsiyesi ve Yorum

Mesaj Ahbob » 23 Ara 2010, 20:53

Arkadaslar ben Hamilton'un http://www.saatturk.com/?urun-12395-Hamilton-HM77565833.html

Resim

Resim

ve www.saatturk.com/?urun-12399-Hamilton-HM77616533.html modellerini begendim.Ozellikle ilki cok hosuma gitti.Fakat saatvesaat'te bu saati sordugumda bana yaklasik 2000 lira oldugunu soylediler. Bu sitedeki fiyat cok uygun geldi ama bilmedigim bir site oldugu icin guvenemedim.Daha once bu siteden alisveris yapanlar ve memnun kalanlar var mi merak ediyorum. Eger varsa bu saati almak istiyorum. Kullananlarin yorumlarini bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
Ahbob

Re: Hamilton HM77565833 İnternetten Alım Tavsiyesi ve Yorum

Mesaj Bond » 23 Ara 2010, 22:12

Belirtilen satış sitesinde her türlü iletişim ve firma bilgisi mevcut. Güvenmemek için herhangi bir neden görülmüyor. Telefonla arayıp saatle ilgili aklına takılanlarıda sorabilirsin firmaya.

Ayrıca bu saat örnek başka yerli sitelerlerde daha ucuzada var. Googledan veya fiyat karşılaştırma sitelerinden bakmak yeterli kodu ile. Distribütör veya bayilerde zaten benzer indirimler yapacaktır, yılbaşı sebebi ile birçok firmada her türlü üründe indirim olması normal. Bir bayiye uğrayıp yakın fiyatlara yerinde inceleyerek almakta bir opsiyon olabilir. Dediğin gibi üstteki model şık duruyor bencede. Hamilton markası ve bazı modelleri hakkında konular var forumda, oralarıda inceleyebilirsin. Kullanıcısı varsa konuyu görmesi halinde senin için yorumlarını ekleyebilir, bu sebeple konu başlığına marka ve model numarası eklendi.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj oldboy » 24 Ara 2010, 14:32

Üstteki modelden bende de var. Çok hoşuma giden bir saat ve tuhaf bir kayışla geliyor. Kutuda kayış temizlemek için bir de silgisi var. Kutusu özel üretim olduğu için kartondan yapılmış.
Sirkeci'de Konyalı saatin olduğu köşedeki bir saatçide var bu model. Yanılmıyorsam Tevfik Aydın'ın yanındaki saatçi. Sorduğumda nakit için 1400 tl gibi bir fiyata indirmişlerdi. İmkanın varsa oraya bir sorabilirsin.
Kullanıcı avatarı
oldboy

Mesaj Ahbob » 24 Ara 2010, 19:10

Cevabiniz icin tesekkur ederim.Saatin gunluk sapmasi ile ilgili ne soyleyebilirsiniz ?
Kullanıcı avatarı
Ahbob

Mesaj oldboy » 25 Ara 2010, 03:09

Bendeki saat 3-6 sn arası bir sapma gösteriyor ama bu aralar pek kullanmadım saati kullanıp tam rakamı da söylerim size. Ama hiçbir zaman sapma ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım. Bendeki saat de yeni, o yüzden çok emin bir cevap veremeyeceğim size.
Kullanıcı avatarı
oldboy

Mesaj Tolgi06 » 25 Ara 2010, 13:30

O saatten arkadaşımda var 3 ay oluyor alalı galiba. sapması için oda 3-6 sn demişti günlük ki buda iyi bence.Ankara dan peşin 1250 ye almıştı. yani sende biraz sıkı pazarlık edersen bu fiyata alabilirsin. görünüşü filan 10 numara zaten.ama ben ikinci foto daki saati daha çok beğeniyorum.Tabi zevk kişiye göre değişiyor...
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj oldboy » 25 Ara 2010, 14:23

Ankara dan peşin 1250 ye almıştı. yani sende biraz sıkı pazarlık edersen bu fiyata alabilirsin.

Bende katılıyorum sana. 1400 tl gibi rakamı hiç pazarlık etmeden onlar peşin için söylemişti. Sen bu fiyatı bir miktar daha aşağı indirebilirsin.
Kullanıcı avatarı
oldboy

Mesaj Archezia » 25 Ara 2010, 16:51

Saati alma gibi bir planım yok ama bu indirimler saatvesaat'ten mi alındı acaba? Bana orası bu konularda esnek gibi gelmiyor da hiç. O yüzden merak ettim. Eğer öyleyse mağazaya karşı antipatim biraz azalabilir...
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 148 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners