TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Yeni Y覺l 2011 Kararlar覺n覺z Neler?

Forum Kurallar覺na Uygun Farkl覺 Konular zerine Sohbet ve Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Sevgili yeler Forum Kurallar覺nda Tart覺覺lmas覺 Uygun Olmad覺覺 Belirtilen Konular Hakk覺nda Bu B繹l羹mde Payla覺m ve Fikir Bildirimi Yapmay覺n覺z. 襤nan癟lar, Politika, Fanatizm, Irk癟覺l覺k Vb. 襤癟eriklerde Konular A癟may覺n覺z. Ayr覺ca Kiisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlar覺n覺z覺 襤癟eren Konular覺 Burada Paylamay覺n覺z. Birbirinize Sayg覺l覺 Olunuz L羹tfen.

Re: Yeni Y覺l 2011 Kararlar覺n覺z Neler?

Mesaj unik06 » 22 Ara 2010, 22:45

Thevenin yazd覺:
unik06 yazd覺:gittik yine k羹rk癟羹 d羹kkan覺na d繹nd羹k ve aa覺daki Seiko Velatura Serisi saatten ald覺k :D

Yahu punk desifre etmese soylemeyeceksin hocam. :D
unik06 yazd覺:isterseniz bir unboxing konusu a癟abilirim ?

Zahmet olacak :lol:

1-2 haftad覺r 癟ok younum ve kafam 癟ok da覺n覺k, o sebeple akl覺mdan 癟覺km覺 olmal覺 ;)

unboxing i癟in de ufak bir yard覺m alsam daha iyi olur heralde :D
(癟羹nk羹 bir saat tan覺t覺m覺nda hangi noktalardan bahsedilmeli pek bir bilgim yok :oops: )

aksi halde sadece fotoraflardan oluan bir konu ile kar覺lama olas覺l覺覺n覺z %100' yak覺n :P
what goes around...comes around !
Kullan覺c覺 avatar覺
unik06

Kay覺t: 08 Ara 2010, 01:56

Mesaj 2fast4u » 23 Ara 2010, 10:34

2011 de hersey覺n ba覺 olan sal覺k sal覺k salik diliyorum:).........herhangi bir plan覺m yok bak覺n cok zorlamay覺n....:) peki bal覺yorum
novitec den u 覺k覺l覺y覺 覺st覺yorum
Resim
cvstos challange CTR-S...distrub覺toru arkadas覺m kataloglar el覺mde 覺nd覺r覺m tamam ama ger覺s覺 buyuk b覺r sorun imdilik:))
Resim
Resim
birde 羹st羹ne beneteau46 dersem fazla olmaz san覺r覺m:)
Resim
son olarak NYC nin en sevdiim caddeler覺nden mad覺son da ku癟ucuk bir kat olabilir 癟ok sorun deil yani :))
Resim
herkese arzu ettii gibi bir y覺l dilerim......... :champ: :champ: :champ:
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

Mesaj razz » 23 Ara 2010, 11:16

Frax1 yazd覺: 3.Saat almamak :D

Bond Jr. ;)
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullan覺c覺 avatar覺
razz

Ya: 48
Kay覺t: 18 Ara 2009, 16:05

Mesaj sedir » 23 Ara 2010, 11:19

Benim kesinlikle hayal gelitirme kursuna gitmem laz覺m :D
Vakit nakittir.
Kullan覺c覺 avatar覺
sedir

Ya: 62
Kay覺t: 07 Nis 2010, 21:03

Mesaj Frax » 23 Ara 2010, 12:23

razz yazd覺:
Frax1 yazd覺: 3.Saat almamak :D

Bond Jr. ;)

B羹y羹k planlar覺m var, ayr覺nt覺lar覺 iletirim :D
Kullan覺c覺 avatar覺
Frax

Kay覺t: 27 Ara 2009, 15:36

Mesaj mech16 » 23 Ara 2010, 17:39

Arkadalar sizi 癟ok pasif g繹rd羹m..
sedir'in dedii gibi ya hayal kursu laz覺m
ya da hereyiniz m羹kemmel, olduu gibi kals覺n...

Millet neler neler planlam覺 baksan覺za:

YNETMEN MURAT EKER

Evlenirsem eer uzun bir balay覺 istiyorum

Mimar Sinan niversitesi Sinema TV B繹l羹m羹 mezunu Murat eker (35), pek 癟ok k覺sa film, belgesel ve m羹zik klibi 癟ekti. 2006da 癟ektii 2 S羹per Film Birdenle ad覺n覺 duyurdu. Plajdadan sonra son olarak Ak Tutulmas覺 filmi vizyona girdi.

Ge癟en y覺l覺 hep 癟al覺arak ge癟irdim. Ak Tutulmas覺, b羹t羹n y覺l覺m覺n 繹zeti oldu. Filmin sevilmesi ve giede de beklentilerimin ger癟eklemesi bu y覺l覺 bouna ge癟irmediimi g繹sterdi. Gelecek y覺lla ilgili ahsi olarak sal覺kl覺 ve baar覺l覺 bir y覺l istiyorum. lkemiz ad覺na da 29 Mart se癟imlerinde AKPnin hak etmedii bir baar覺 yakalamamas覺n覺 diliyorum. Dengeleri bozulmu bir 羹lke y繹netiminin sal覺kl覺 olmad覺覺n覺 d羹羹n羹yorum. Gezegenimiz i癟inse t羹m d羹nya vatandalar覺n覺n bilin癟lenmesini diliyorum. K羹resel krizin nedenlerinin doru anla覺lmas覺 癟繹z羹mlerinin de ger癟ek癟i olmas覺na neden olacak 癟羹nk羹.

-K羹baya tatile gitmek. (Castro 繹lmeden gitmeliyim).

-襤talyaya tatile gitmek. (H獺l獺 gitmedim ve hata yapt覺覺m覺 d羹羹n羹yorum)

-Yeni sinema filmimi 癟ekmek. (襤stanbul: Tek Gecelik Ak)

-Bozcaadaya gidip babamla zeytin aa癟lar覺n覺n bak覺m覺n覺 yapmak.

-Spor yapmak.

-Rak覺 i癟mek i癟in uygun nedenler bulmak. (Fenerbah癟e ampiyonluunu kutlamak gibi)

-Amca ya da day覺 olmak. (襤ki kardeim de evli art覺k amca ya da day覺 olmak istiyorum)

-Daha fazla uyumak. (Ge癟en y覺l 癟al覺maktan az uyumutum)

-Ak Tutulmas覺 29 Ocakta Almanyada vizyonda. En az 100 bin seyirci olsun istiyorum.

-Yaz覺n 襤stanbul d覺覺nda bulunmak istiyorum. (Evlenirsem eer uzun bir balay覺)

MANKEN VE OYUNCU ECE SKAN

Psikoloji kitaplar覺na d繹neceim

Asl覺nda 羹niversitede psikoloji okuyan Ece S羹kan (26), merak覺ndan dolay覺 modayla uramaya balad覺. Mankenlik ve dergilerde moda edit繹rl羹羹 yapt覺. Kendi ad覺yla vintage k覺yafetlerden oluan bir butii var. Son d繹nemde onu, zcan Denizle rol ald覺覺 Ak Yakar dizisinde g繹r羹yoruz.

Ge癟en y覺l 癟ok hareketli, youn, bazen zor, inili-癟覺k覺l覺 fakat genel anlamda benim i癟in hay覺rl覺 ve uurlu bir y覺l oldu. 襤lk defa bir proje i癟in fotoraf 癟ekip sergisini a癟ma ans覺m oldu. Bir de oyunculuk anlam覺nda kendi s覺n覺rlar覺m覺 zorlayabileceim bir projeye balad覺m.

-Web sitemi g羹ncellemek.

-Frans覺zca kurslar覺na devam etmek.

-Oyunculuk at繹lyelerine kat覺lmak.

-Bol bol seyahat etmek.

-Ecesukan vintage i癟in online sat覺覺 balatmak.

-Daha 繹nce yapt覺覺m moda program覺na devam etmek.

-Bir sinema filminde oynayabilmek.

-襤yi bir ariv oluturmak.

-Kick boksa devam etmek.

-"Psikoloji" kitaplar覺ma tekrar zaman ay覺rabilmek.

MODACI GAMZE SARAOLU

Daha az arabaya binip daha 癟ok y羹r羹yeceim

28 ya覺ndaki Gamze Sara癟olu, 2004te kendi markas覺n覺 yarat覺p Zara, Marks&Spencer ya da Chevignon gibi markalara tasar覺mlar yapmaya balad覺.

2007 癟ok g羹zel ve s羹rprizlerle dolu ge癟miti. 2008 de ayn覺 h覺z ve keyifte ge癟ti. Ailem ve sevdiklerimle huzurlu, sal覺kl覺 bir y覺l ge癟irdim, iimle ilgili g羹zel gelimeler yaad覺m. Gelecek y覺l da ilerden biraz s覺yr覺l覺p yurtd覺覺nda k覺sa s羹reli bir eitim program覺na kat覺lmak istiyorum. Bir de markam覺n yurtd覺覺 sat覺 noktalar覺n覺 geniletmek. Yapmay覺 kesinlikle planlad覺覺m 10 ey:

-Yeni bir dil 繹renmek.

-Spora balamak ve bu sefer hi癟 b覺rakmamak.

-Kendime daha 癟ok zaman ay覺rmak.

-Eimle 襤sko癟yada atolar覺 gezmek, bol bol fotoraf 癟ekmek.

-K覺覺n evimdeki 繹minenin ba覺nda uzunca zaman ge癟irmek.

-Babozumu zaman覺 dostlar覺mla Bozcaadada bir tatil ka癟ama覺 yapmak.

-襤 younluumdan 襤stanbuldaki baz覺 sergileri ka癟覺r覺yorum. Bu sene hi癟bir sergiyi ka癟覺rmak istemiyorum.

-Daha az arabaya binip daha 癟ok y羹r羹yeceim.

-Sosyal sorumluluk projelerine daha fazla kat覺laca覺m.

-Y覺llard覺r d羹zenleyemediim k羹t羹phanemi d羹zenleyeceim.

OYUNCU AYE TOLGA

Yogay覺 haftada 4 g羹ne 癟覺kartmal覺y覺m

Ge癟en y覺l hedeflerimi ger癟ekletirdim. Ama 癟evremdekilerin hastal覺klar覺 ve 繹l羹mleri, hayat覺 sorgulamama neden oldu. Gelecek y覺l 羹r羹n gelitirmelerimi h覺zland覺rmay覺, yeni 羹r羹nler 癟覺karmay覺, Aishay覺 yurtd覺覺 pazar覺na sokmay覺 istiyorum.

-Fransada Provence b繹lgesinde parf羹m yap覺m覺 羹zerine 9 ayl覺k bir eitim var. Onlar覺 ikna edebilirsem daha k覺sa s羹reliine kat覺lmak istiyorum.

-Doal sal覺k ve aromaterapi 羹zerine bir kitap yazmak.

-Yogay覺 haftada 4 g羹ne 癟覺karmak.

-襤nsanlar覺n sal覺k bilincinin uyand覺r覺lmas覺na daha da yard覺mc覺 olmak.

-Hayvan ve doa haklar覺 ile ilgili daha da aktif 癟al覺mak.

-Hindistan Punaya gidip biraz kendimle kalmak.

-Doal terapilerle ilgili daha fazla eitimler almak.

-Daha 癟ok kitap okumak.

-Yemek kurslar覺na kat覺lmak.

-Tango 繹renmek.

EF UMUT ZKANCA

Yeniden 襤talyanca kursuna balayaca覺m

T羹rkiyenin en iyi restoranlar覺ndan biri olan Borsan覺n veliaht覺 Umut zkanca (31). Uluslararas覺 ekonomi eitiminden sonra New Yorkun 繹nemli a癟覺l覺k okullar覺ndan birinde eitim ald覺. Pek 癟ok mekan iletip a癟t覺ktan sonra en son 襤stinye Parktaki restoran Masay覺 a癟t覺. Kendisi de mutfaktan hi癟 癟覺km覺yor, yemekleri haz覺rl覺yor.

Ge癟en y覺l 癟ok g羹zel ge癟ti; evlendim, ard覺ndan k覺z kardeim Bahar evlendi. Gelecek y覺l da balad覺覺m覺z baz覺 projeleri tamamlamay覺 ve baar覺l覺 sonu癟land覺rmay覺 diliyorum. Ayr覺ca 羹lkemizin ekonomik krizden minimum zararla 癟覺kmas覺n覺 diliyorum.

-Eim ve ailemle daha fazla vakit ge癟irmek.

-Yeni evime ta覺nmak.

-Yeniden spora balamak.

-Hen羹z g繹rmediim bir yere seyahat etmek. Uzakdou olabilir.

-2008den daha iyi bir sene ge癟irmek.

-Yeniden 襤talyanca kursuna balamak.

-Farkl覺 bir konseptte d羹nya standartlar覺nda bir iletme a癟mak.

-Fenerbah癟enin ampiyonluunu g繹rmek.

-Bir yemek kitab覺n覺n 癟al覺malar覺na balamak.

-T羹rk mutfa覺n覺 yurtd覺覺nda daha iyi tan覺tacak bir projeye imza atmak.

OYUNCU ENG襤N ALTAN DZYATAN

Mustang sahibi olmak istiyorum!

Engin Altan D羹zyatan (29) Dokuz Eyl羹l niversitesinde tiyatro b繹l羹m羹nde okudu. 襤stanbula gelerek tiyatroda sahneye 癟覺kt覺.Cennet, Beyzan覺n Kad覺nlar覺, Kalbin Zaman覺 gibi filmlerde rol ald覺. Televizyonda Ahmetin (Haluk Bilginer) olunu canland覺rd覺覺 Sevgili D羹n羹r羹m dizisiyle 癟ok pop羹ler oldu.

2008 iyi ge癟ti. Gelecekle ilgili fazla plan yapmay覺 sevmeyen biri olarak 2008 y覺l覺na fazla bir ey y羹klememitim zaten. Yeni y覺l i癟in, ailem ve sevdiklerim i癟in sal覺k ve huzur dileyebilirim. Bir de, yeni bir sinema filminde oynamak istiyorum. 襤te 2009 i癟in kararlar覺m:

- Daha 癟ok spor yapmak

- Daha 癟ok kitap okumak

- Daha 癟ok film seyeredebilmek

- Daha 癟ok 癟al覺mak

- Daha 癟ok tatil yapmak (zellikle yurt d覺覺na gidebilmek)

- Yeni bir m羹zik aleti 癟almay覺 繹renmek

- Mustang sahibi olmak

- Snowboardda atlay覺 yapabilmek

- Bir sinema filmiyle yurtd覺覺 festivallerine kat覺labilmek

- Tiyatro oyunu yazabilmek

PORTAKAL SANATEV襤 YNET襤C襤S襤 MAYA PORTAKAL

Sigaray覺 b覺rakmaya kararl覺y覺m

nl羹 m羹zayede evi Portakal覺n gen癟 y繹neticilerinden Maya Portakal (25), Rafi Portakal覺n k覺z覺. O da Portakal Sanatevinde a癟覺k art覺rmalara kat覺l覺yor.

2008 y覺l覺 tempoluydu. Kurum olarak 繹ng繹rd羹羹m羹z planlar覺n 繹nemli k覺sm覺n覺 ger癟ekletirdik. rnein may覺s ay覺nda bir galerimizin temelden yenilenmesi i癟in inaat覺 balatt覺k. M羹zelerdeki dan覺manl覺k ilerimiz aktif bir ekilde devam etti. P D羹nya Sanat覺 Dergisinin 12. y覺l覺n覺 kutlad覺k. M羹zayedelerimizi ger癟ekletirdik (Bunlar覺n aras覺nda 癟ok 繹nemli 2 hat koleksiyonu vard覺: 襤lkbahar M羹zayedesinde evket Rado Kitap ve Hat Koleksiyonu, Sonbahar M羹zayedesinde ise Emin Bar覺n Hat Koleksiyonu.) Krizin youn olduu kas覺m sonlar覺nda yapt覺覺m覺z hat m羹zayedesinde y羹zde 94l羹k bir sat覺 oran覺na ulat覺k, konulan fiyatlar覺n ortalama 3 misline sat覺ld覺 eserler. Sanat piyasas覺na bir moral verebilmi olduumuzu umuyoruz.

Yeni y覺l i癟in, d羹nyan覺n bar覺a kavumas覺 ve global ekonomik krizin bir an 繹nce sona ermesi en b羹y羹k dileim. Ailem ve dostlar覺mla sal覺kl覺 ve huzurlu bir y覺l ge癟irmeyi diliyorum. 襤te de yeni projelerimiz var. Bir癟ok sekt繹rde g繹r羹len deer kayb覺n覺n aksine sanat eserlerinin deerini korumas覺, sanat覺n g羹c羹n羹 g繹steriyor. Bu da bize evk veriyor. Bunun d覺覺nda yeni y覺l kararlar覺m:

- Ekonomik krizde iyi bir y繹netim sergilemek.

- ok deerli bir sanat癟覺 ile beraber yapaca覺m覺z proje 羹zerinde 癟al覺mak

- Bir s羹redir planlamakta olduumuz sergiyi ger癟ekletirmek

- 襤imde kendimi gelitirmek

- B覺rakt覺覺m piyanoya tekrar balamak

- Jemoloji eitimi almak

- 襤talyanca 繹renmek

- Spora daha 癟ok zaman ay覺rmak

- Belirli aral覺klarla ald覺覺m modern ve 癟ada sanat eitimini s羹rd羹rmek

- Sigaray覺 b覺rakmak

襤STANBUL CAZ FEST襤VAL襤 D襤REKTR PEL襤N OP襤N ORUMLUOLU

Eski k覺yafetlerime tekrar s覺abilmeyi diliyorum

Pelin Op癟in orumluolu (32) asl覺nda Boazi癟i niversitesi Molek羹ler Biyoloji ve Genetik B繹l羹m羹n羹 bitirdi. Ama sanatla ilgili bir eyler yapmak istiyordu. Bu nedenle 襤stanbul K羹lt羹r Sanat Vakf覺nda (襤KSV) ve Radyo Boazi癟inde 癟al覺t覺. 1998-2005 y覺llar覺 aras覺nda 襤KSVde Genel M羹d羹r ve Caz Festivali Y繹netmeni G繹rg羹n Tanerin yard覺mc覺s覺 olarak g繹rev yapt覺. 癟 y覺ld覺r da Uluslararas覺 襤stanbul Caz Festivalinin direkt繹rl羹羹n羹 yap覺yor.

Bu y覺l bol s羹rprizliydi, en g羹zeli ekim ay覺nda k覺z覺m覺n domas覺yd覺. Bir de caz festivalimiz yine 癟ok baar覺l覺 ge癟ti; i癟erik, izleyici kat覺l覺m覺, organizasyon d羹zeyi, prestij ve bas覺n ilgisi anlam覺nda 癟ok memnun olduumuz bir y覺ld覺. Gelecek y覺l ise yeni projelere at覺lmak i癟in riskli bir y覺l olacak, temkinli olmakta fayda var."

-K覺z覺m覺n ilk ya覺n覺n tad覺n覺 keyifle 癟覺karabilmek.

-ok 繹zlediim iime motivasyonla d繹nmek.

-Mart ay覺nda s覺k覺 bir geri d繹n羹 partisi d羹zenlemek.

-Festivalimizin ve dier projelerimizin baar覺l覺 ge癟mesi.

-Doum sonras覺 kilolardan kurtulup, eski k覺yafetlerime tekrar s覺abilmek.

-G羹zel bir yaz tatili (imdiden bunu d羹羹nmek biraz ay覺p oluyor ama tam bir yaz a覺覺y覺m, ne yapal覺m.)

-Bebeimle zaman覺m覺 iyi organize edebilmek kolay deil ama bunu baarmak ve kitaplara, konserlere, alb羹mlere eskisi gibi vakit bulabilmek.

-Y覺l sonunda eim ve k覺z覺mla, 羹癟羹m羹z羹n ilk yurtd覺覺 seyahatini yapabilmek (New York mesela)

YAZAR DOU YCEL

Yap覺mc覺lar taraf覺ndan daha az kaz覺klanay覺m!

Dou Y羹cel (31) Dokuz Eyl羹l niversitesi 襤ktisat B繹l羹m羹n羹 bitirdi. Okul filmine kaynak olan Hayalet Kitap, D羹ler, Kabuslar ve Gece Masallar覺n覺 yazd覺. Okul d覺覺nda K羹癟羹k K覺yamet ve ak覺n filmlerinin de senaristliini yapt覺. Yazar, h獺l獺 Blue Jean Dergisinde 癟al覺maya devam ediyor.

2008 beklediim gibi ge癟medi. 2007 sonunda 2008de ger癟ekletirmek istediim planlar覺m覺 yazm覺t覺m, bunlar覺n 癟ounu ger癟ekletiremediimi fark ediyorum u an. Bir film senaryosu yazd覺m, kriz olunca iptal oldu. Ama m羹zik, hayat覺m覺n b羹y羹k bir k覺sm覺n覺 kapl覺yor ve 2008de g羹zel konserler izledim, g羹zel alb羹mler dinledim, bunlarla avunabiliyorum.

- 癟羹nc羹 kitab覺m覺 bitirebilmek.

- Ger癟ekten i癟ime sinecek bir gen癟lik /korku /bilimkurgu filminin senaryosuna imza atmak.

- Yap覺mc覺lar taraf覺ndan daha az kaz覺klanmak.

- Daha 癟ok kitap okumak, daha 癟ok film izlemek.

- Hobi olarak dalg覺癟l覺k ve fotoraf癟覺l覺k d羹羹n羹lecek.

- Her hafta d羹zenli hal覺 saha ma癟覺 veya spor.

- Iron Maiden, Volbeat gibi sevdiim m羹zik gruplar覺n覺 T羹rkiyeye gelmezlerse yurtd覺覺nda seyretmek.

- Pro-evolution Soccer 2009da ustalamak.

- Menajerliini yapt覺覺m heavy metal grubu Rampagee alb羹m 癟覺karmak

- Her eyi kafama takmad覺覺m stressiz bir hayat. K覺sacas覺 huzur.
Kullan覺c覺 avatar覺
mech16

Kay覺t: 03 ub 2010, 12:24

Mesaj sedir » 23 Ara 2010, 17:51

Oku(ya)mad覺m bile.
Vakit nakittir.
Kullan覺c覺 avatar覺
sedir

Ya: 62
Kay覺t: 07 Nis 2010, 21:03

Mesaj punk » 23 Ara 2010, 23:03

zet ge癟meliydi.
Kullan覺c覺 avatar覺
punk

Ya: 34
Kay覺t: 25 Eki 2010, 09:58

ncekiSonraki

D繹n TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 41 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners