uzbey33 » 20 Ara 2010, 23:56
merhaba,
bu saate rezalet oyunu ben verdim ve bunun trollükle alakası yok. 31 yaşındayım ve trollük yapacak yaşta ve yapıda değilim. ve ayrıca thevenin meslektaşız da ama tabi ben meslek konusunda biraz daha tecrübeliyim. daha ileri düzeyde öğrenimime de bu arada devam ediyorum. boş zamanlarımdaysa en büyük zevkim saatler, mekanik saatler.
saate rezalet vermemin sebebiyse bir kere saati görsel olarak hiç ama hiç beğenmemem. genel olarak tasarımı beğenmemekle birlikte güneş ay yıldız kombinasyonu bana kötü göründü. ayrıca günü 12'şer saatlik sabit gece-gündüz 2 dilime bölmek bence anlamsız. tutarsızca geceyken gündüz ya da gündüzken gece görünür. konulacaksa bence uğraşılıp gerçek zamanlı konulmalı yoksa 24 saat göstergesi yalnız başına yeterli.
madem saate rezalet verdim, çift saat göstergeli alternatifimi de sunayım: jaeger lecoultre master compressor geographic, hayranlık duyduğum bir saattir. bu saati de zaten ona benzettim ama kötü bir benzer olarak. blancpain fifthy phantoms'a da bayılırım. genel olarak klasik saat sevmemekle birlikte iwc portuguese'leri ayrı tutarım.
saati inceledim rezalet oyu verdim, sonuçları ve yorumları görünce eyvah dedim. ama oyumu da değiştirmedim.
collecting is fun. instagram--> uzbey33: saat, uzbey: seyahat