Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
kilimanjaro » 07 Ara 2016, 18:14
Hellhound yazdı:Pazarlama konusunda lokal bazda Panerai kadar başarılı olabilen saat markası bilmiyorum. Etkinlik şahane görünüyor! Bilgilendirme için çok teşekkürler

Bir de dünya sıralamasında 5 nasıl bir rakamdır

Floransa, Hong Kong, Abu Dhabi, Dubai veya Tokyo'dan en az birini geçmiş olmamız anlamına geliyor bu. İnanılmaz

Zamana bakmayıp , saate bakan güzel adam
dubai de saat maat merakı yok bence orayı İstanbul un geçmesi normal

Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme
Ernesto Che GUEVARA
-

kilimanjaro
-
Hellhound » 07 Ara 2016, 23:54
kilimanjaro yazdı:Hellhound yazdı:Pazarlama konusunda lokal bazda Panerai kadar başarılı olabilen saat markası bilmiyorum. Etkinlik şahane görünüyor! Bilgilendirme için çok teşekkürler

Bir de dünya sıralamasında 5 nasıl bir rakamdır

Floransa, Hong Kong, Abu Dhabi, Dubai veya Tokyo'dan en az birini geçmiş olmamız anlamına geliyor bu. İnanılmaz

Zamana bakmayıp , saate bakan güzel adam
dubai de saat maat merakı yok bence orayı İstanbul un geçmesi normal

Gösteriş merakı + para > saat merakı önermesinden yola çıkarak f(PaneraiDubai) > f(PaneraiIstanbul) olur dedim ama sanırım yanıldım

MertYe yazdı:Ayağım ugurlu gelmis demekki. Belkide benim aldığım saat bizi 5. Sıraya çıkarmıştır. 6. Da olabilirdik

Butik yılda 1 tane tourbillon satınca 2 ülke atlatıyormuş

gurmekokular
-

Hellhound
-
-
MertYe » 08 Ara 2016, 11:57
shichinin yazdı:MertYe yazdı:Ayağım ugurlu gelmis demekki. Belkide benim aldığım saat bizi 5. Sıraya çıkarmıştır. 6. Da olabilirdik

Mert bu durumda seni davet etmemeleri talihsizlik olmuş.

Valla daha Ulysse Nardin böyle bir davet verip çağırmamışken Panerai den beklemek hata olur

(Edit: Böyle bir etkinlik oldu mu bilmiyorum sadece daha UN etkinliğine katılmadım anlamında yazdım)
Tourbillon Panerai icin

diyorum sadece ve susuyorum
-

MertYe
-
ZenitH69 » 09 Mar 2017, 18:06
Bana göre mavi kadran Panerai a ayri bir hava katmis.
-

ZenitH69
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Heyea, Merdo, monsieur, Turker ve 205 misafir