TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Diesel DZ7331 Bilgi ve Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Diesel DZ7331 Bilgi ve Yorum

Mesaj erenedip » 01 Mar 2017, 16:31

sharkemre yazdı:
eraslani yazdı:Sanirim 1200 tl üzeri fiyati var..
Tissot t-race yada seiko velatura tarzi alternatifler düşünulebilir.

SM-G930F cihazımdan gönderildi

Tissot ta yaramaz bence balon bir marka arkadaşım aldı 1100 tl para verdi saat sürekli ıçten buğu yapıyor daha önce bende de vardı fonksiyon ibreleri ne kadar ayar yaparsan yap tam hizaya gelmiyordu bence seiko,orient hatta casio varken tissot almak hata tabi benim dusuncem

Balon mu? O da iyiymis:)

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
erenedip

Mesaj sharkemre » 01 Mar 2017, 17:59

TSayiR yazdı:
sharkemre yazdı:

Tissot ta yaramaz bence balon bir marka arkadaşım aldı 1100 tl para verdi saat sürekli ıçten buğu yapıyor daha önce bende de vardı fonksiyon ibreleri ne kadar ayar yaparsan yap tam hizaya gelmiyordu bence seiko,orient hatta casio varken tissot almak hata tabi benim dusuncem

Bence de sen yaramazsin ve düşüncelerin de balon. Seni de hizaya getirmek lazim. Bu forumda olman hata. tabi benim dusuncem

öncelikle haddini bil adam ol ben düşüncemi söyledim sana hakaret etmedim benim düşüncem tissot overrated bir markadır hayırdır nedir bu çıkış ailen mi yapıyor tissot u ? Sıkıyorsa hizaye getir bakayım beni adresimi vereyim
Kullanıcı avatarı
sharkemre

Mesaj manil » 01 Mar 2017, 18:07

Üzülerek okudum mesajları.

Yazık gerçekten. Forumda, oldukça elegan bir zevk olan saat ve saatçiliği geçmiş ve "adam etmeye", "hizaya sokmaya", "adres vermeye" "sıkmaya" "bırakmaya" başlamışız.

hayırlı olsun.
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Mesaj sharkemre » 01 Mar 2017, 18:08

arkadaşlar tissot eleştirilebilir balon kelimeside benim yorunum 160 yıllık olması markayı harika, muhteşem , asla laf söylenilemez yapmaz size basit bir örnek vereceğiim.Fiat markasıda asırlık bir araç markası ama açın bakalım en çok eleştirilen , en çok marka imajı düşük olan araç markası Fiat tır ki aslında bence bazı modelleri haksız yere önyargı ile tutulmamıştır.Neyse konumuz araba değil tissot la ilgili 3-4 kez bazıları kendim bazıları yakın çevrem olmak üzere kötü tecrübeler yaşadım o yüzden balon kelimesini kullandım ama özellikle de belirttim benim düşüncem diye herkesin düşüncesine saygım var ancak kişilik haklarına riayet göstermek kaydıyla! Adamın teki senide hizaya getirmek lazım demiş sanki ben onun ailesine küfür etmişim gibi ! Aslında ben ona daha güzel bir laf yazardım ama bu forumu sevdiğim için ve beni güzel dille eleştiren arkadaşlara saygımdan dolayı daha fazla birşey demeyeceğim.
Kullanıcı avatarı
sharkemre

Mesaj TSayiR » 01 Mar 2017, 18:25

sharkemre yazdı:
TSayiR yazdı:
sharkemre yazdı:

Bence de sen yaramazsin ve düşüncelerin de balon. Seni de hizaya getirmek lazim. Bu forumda olman hata. tabi benim dusuncem

öncelikle haddini bil adam ol ben düşüncemi söyledim sana hakaret etmedim benim düşüncem tissot overrated bir markadır hayırdır nedir bu çıkış ailen mi yapıyor tissot u ? Sıkıyorsa hizaye getir bakayım beni adresimi vereyim

Üslubunuzu düzgün kullanin. "Balon, yaramaz" hepsi sizin kelimelerinizdi yazdiklarim, marka gömmekle adam olunmuyor. Kendi dusuncelerinizi Sakin sakin Efendi efendi yazin. Sizin gibi Mahalle agizlariyla, tehditle size cevap vermeyecegim. Zira bu forumda kaostan beslenen çok aç kurt var, kimsenin ekmegine yağ sürmeyecegim. Dilediginizi anlamakta özgürsünüz. Bu böyle.
@WatchesTNC
Kullanıcı avatarı
TSayiR

Mesaj manil » 01 Mar 2017, 19:10

Bana bak TsayiR Efendi

Kıvırtmadan açık konuşacağım. Öncelikle insanlara "Aç kurt" kimmiş bi onları söyle. Kurt yine iyi bir hayvandır, Türklüğün sembolüdür. Çakal vardır, leşle beslenir öyle olmamak lazım.

Şu foruma geldiğin günden beri gerilimden polemikten besleniyorsun, nerede abuk subuk entry var altından sen çıkıyorsun. Seni tanımaz etmezdim durduk yerde bana sataştın, boyunun ölçüsünü aldın. Yetmedi, başka bir forum üyesine ayar verip laf soktun adam o gün bugün buraya uğramaz oldu. Ben de sırf bu ortamdan ötürü 6 ay hiç bir şey yazmadım bu foruma.

Sürekli agresif agresif mesajlar yazıp sonra da "R" yapıyorsun. Yaşını başını almış adamsın biraz hareketlerini gözden geçir, ben mi öğreteyim sana?

Adam haddini aşan ifade yazmış, herkes güzel güzel öğüt vermiş; sharkemre denen üye yine insaflı adammış ki, saygıdan adam lafı uzatmıyor. Ha, öyle "bikbikbikbik bunlar senin laflarındı" diyip adama ettiğin hakaretleri de arada şiş kebap yapma. Kimse salak değil, bak senin seviyene inmek için kendimi zorladım ama bu forumda illallah dedirttin artık. Sürekli laf çakma imalı konuşma, hasta mısın kardeşim sen? Rahatsız mısın, millete laf sokmadan, kibar kibar efendi gibi bildiğin bir şeyden insanları da nasiplendirip yoluna devam etmek çok mu zor ya?

İşi gücü olan insanım, en sevdiğim hobimin tek sayılacak türkçe kaynağını resmen iğfal ediyorsun, harketlerini gözden geçir tiksindirttin artık insanı şu forumdan.
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Mesaj mvurucu » 06 Mar 2017, 16:06

Ağzına sağlık manil :champ: :super: :super:

şurada keyifle bir şeyler paylaşalım diyoruz forumun geldiği seviyeye bak
imalı imalı laf çarpıp yok seni hizaya sokmak lazım bilmem ne diye düzeysizce cümleler kuracaksın, sonra sizin seviyenize inmeyeceğim bilmem ne aç kurtlar var deyi kendini geri çekeceksin ortalığı karıştırınca yok öyle yağma!

Ya ortama ayak uydurursun, fikirlerini, eleştirini, yazacağını ölçüp biçip tartıp yazarsın, ya da öyle ima yapıp çekilmezsin geri lafı ortaya bırakıp

Benim gördüğüm forumda aç kurtlar değil de bir kaç tane çakal var
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
Kullanıcı avatarı
mvurucu

Mesaj kiwi21 » 06 Mar 2017, 16:15

Forumda mesajlarını engellediğim 1 kullanıcı var ama arkadaşlar alıntılayınca karşıma çıkıyor yine yazılar. Sanıyorum o duruma yapacak bir şey yok.

Neyse, bu şahsın kaçıncı vukuatı -ki bir kaç kere de uzaklaştırma vs aldı farklı kullanıcı adlarıyla geri döndü diye anımsıyorum- umarım gereken yapılır.
https://instagram.com/kiwiwatch
Kullanıcı avatarı
kiwi21

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 101 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners