Saatim Seiko SRP581.
Otomatik saat kullaniminda yeni sayilirim. Merak ettigim bi husus var; ne siklikla bakim yaptirmaliyim? Ve ne kadar surede yapilir ve ucreti nedir yardimci olabilecek var midir?

neperliva yazdı:5 yilda bir diye biliyorum ancak ben kendi adima konusursam, saat geri kalmaya baslayinca (yagi degismesi gerekir anlamina geliyor) bakim yaptirmayi dusunuyorum.
Rolex Submariner icin konusursak ben olsam ciddi bir geri kalma problemi olmadikca bakim yaptirmazdim cunku saatin kapagini kendileri bile acsalar 300m su gecirmezlik garantisi kapsamindan cikiyor.
flickflick yazdı:neperliva yazdı:5 yilda bir diye biliyorum ancak ben kendi adima konusursam, saat geri kalmaya baslayinca (yagi degismesi gerekir anlamina geliyor) bakim yaptirmayi dusunuyorum.
Rolex Submariner icin konusursak ben olsam ciddi bir geri kalma problemi olmadikca bakim yaptirmazdim cunku saatin kapagini kendileri bile acsalar 300m su gecirmezlik garantisi kapsamindan cikiyor.
Anladım, sağ olun.
Benimkinde de biraz geri kalma başlamıştı, verdim Sirkeci'deki Ramazan ustaya.
Yalnız kafama takılan, siz 5 yılda bir demişsiniz lakin benim saatim henüz 1 senelik falan. İlk bakım olduğu için mi böyle acaba?
Dön TSF Saat Mekanizmaları & Teknik Bilgiler - Movements & Technical Info
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 44 misafir
|