TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Ebay'den Nas覺l Al覺veri Yap覺l覺r?

Forum Kurallar覺na Uygun Farkl覺 Konular zerine Sohbet ve Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Sevgili yeler Forum Kurallar覺nda Tart覺覺lmas覺 Uygun Olmad覺覺 Belirtilen Konular Hakk覺nda Bu B繹l羹mde Payla覺m ve Fikir Bildirimi Yapmay覺n覺z. 襤nan癟lar, Politika, Fanatizm, Irk癟覺l覺k Vb. 襤癟eriklerde Konular A癟may覺n覺z. Ayr覺ca Kiisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlar覺n覺z覺 襤癟eren Konular覺 Burada Paylamay覺n覺z. Birbirinize Sayg覺l覺 Olunuz L羹tfen.

Ebay'den Nas覺l Al覺veri Yap覺l覺r?

Mesaj TheCooper » 19 Kas 2010, 22:26

Arkadalar ben bu Ebay'den saat almay覺 d羹羹n羹yorum da T羹rkiyeden al覺veri yap覺labiliyor mu kredi kart覺yla? Eer yap覺labiliyorsa nas覺l yap覺l覺yor bilgisi olan var m覺?
Nacar en metin saattir...
Kullan覺c覺 avatar覺
TheCooper

Ya: 30
Kay覺t: 06 Eyl 2010, 15:54

Re: Ebay'den Nas覺l Al覺veri Yap覺l覺r?

Mesaj ggkhann » 19 Kas 2010, 23:46

Merhabalar.

http://www.iyibey.com/

B羹t羹n sorular覺n覺za cevap bulabileceiniz bir site.Umar覺m yarar覺 dokunur.
襤yi akamlar.
Kullan覺c覺 avatar覺
ggkhann

Kay覺t: 20 Kas 2009, 21:04

Mesaj punk » 20 Kas 2010, 00:58

T羹rkiye'den tabii ki al覺veri yap覺labilir. Paypal sorununu 癟繹zd羹羹n羹z anda al覺veri 癟ok 癟ok kolayd覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
punk

Ya: 34
Kay覺t: 25 Eki 2010, 09:58

Mesaj Archezia » 18 Ara 2010, 00:49

Arkadalar bir s羹redir saatime 癟elik bilezik almay覺 d羹羹n羹yordum. Ama nedense ebay'e g繹z atmak gelmemiti akl覺ma hi癟. D羹n buldum birtane. $70 iyi bir fiyat. G羹venilir gibi g繹z羹k羹yor sat覺c覺 Top-Rated Seller da yaz覺yor. D羹nyan覺n heryerine 羹cretsiz g繹nderimden bahsediyor. Bu k覺sm覺 bana olaan d覺覺 geldi. Yani k覺lland覺rd覺 diyeyim biraz beni. Ebay'den al覺verite benden daha tecr羹beli(Tek bir al覺veri yapt覺ysan覺z benden tecr羹belisiniz demektir zaten.) arkadalar ilana bir g繹zatabilir mi? Belki benim farkedemediim bilmediim incelikler vard覺r. renmek istediim bu sat覺c覺n覺n ve ilan覺n ne kadar g羹venilir olduu. http://cgi.ebay.com/Original-Tissot-T41-watch-band-Steel-bracelet-19mm-/330508216396?pt=LH_DefaultDomain_0#vi-desc
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullan覺c覺 avatar覺
Archezia

Kay覺t: 20 Haz 2010, 22:41

Mesaj drk » 18 Ara 2010, 00:58

Orijinal gibi duruyor, 羹cretsiz kargo bir癟ok sat覺c覺n覺n yapt覺覺 bir uygulama, yaln覺z g繹nderi yeri olarak in'i g繹r羹nce bir an irkildim :)

Off Topic: Bence kay覺la daha g羹zel duran bir saat. :)
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj Archezia » 18 Ara 2010, 01:43

Kay覺la daha g羹zel ama yan覺nda bir de 癟elik olsun ya zarar覺 olmaz. in 羹zerine yorumlar bekliyorum (:
Kullan覺c覺 avatar覺
Archezia

Mesaj Thevenin » 18 Ara 2010, 01:57

Hocam benim direk Cin uzerine yorumum yok; ama saticinin yakin zamanda sattigi gorulen bircok Tissot bilezigi var ve hepsinden olumlu yorum almis. Saticidan benzer Tissot bilezik alimi yapan yerler arasinda ABD, Kanada, Avustralya, Ispanya, Hollanda ve Irlanda'yi gordum. Hep yorumlar olumlu, demektir ki ucretsiz kargo olayi tutarli. Saticinin benzer urunden yakin tarihte olumlu satis gerceklestirmis olmasi bence yeter sart.
Thevenin
Kullan覺c覺 avatar覺
Thevenin

Ya: 37
Kay覺t: 31 Eki 2010, 04:30

Mesaj Archezia » 18 Ara 2010, 03:19

Thevenin yazd覺:Hocam benim direk Cin uzerine yorumum yok; ama saticinin yakin zamanda sattigi gorulen bircok Tissot bilezigi var ve hepsinden olumlu yorum almis. Saticidan benzer Tissot bilezik alimi yapan yerler arasinda ABD, Kanada, Avustralya, Ispanya, Hollanda ve Irlanda'yi gordum. Hep yorumlar olumlu, demektir ki ucretsiz kargo olayi tutarli. Saticinin benzer urunden yakin tarihte olumlu satis gerceklestirmis olmasi bence yeter sart.

Saol hocam yard覺m覺n i癟in. Yorumlar olumlu hep ama mesela tek bir kii on tane ayn覺 yorumdan yapm覺. 900 yorumun az覺msanamayacak bir b繹l羹m羹 b繹yle. Bu E-bay'de sat覺c覺y覺 癟ok beendiinde yap覺lan birey midir, yani s覺k g繹r羹l羹rm羹? Yoksa yapay yorum mu doldurtmu adam?
Kullan覺c覺 avatar覺
Archezia

Sonraki

D繹n TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 39 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners