Bu model ile ilgili düşünceleriniz nedir?

Hellhound yazdı:Kadrandaki tarih ve "Automatic" yazısı beni bu saatten uzaklaştırıyor. Panerai sevenlerin dışladığı, markaya daha uzak olanların beğendiği bir model PAM1312.
Speedmaster Moonphase'i canlı inceledikten sonra kararınız değişebilir. 19mm kalınlık benim için kabul edilebilir boyutların dışında.
eyimen yazdı:Hellhound yazdı:Kadrandaki tarih ve "Automatic" yazısı beni bu saatten uzaklaştırıyor. Panerai sevenlerin dışladığı, markaya daha uzak olanların beğendiği bir model PAM1312.
Speedmaster Moonphase'i canlı inceledikten sonra kararınız değişebilir. 19mm kalınlık benim için kabul edilebilir boyutların dışında.
Birkac incelemede moonphase thickness 16.85 mm olarak verilmis ama anladigim kadariyla kendileri olcmemisler..
Hellhound yazdı:eyimen yazdı:Hellhound yazdı:Kadrandaki tarih ve "Automatic" yazısı beni bu saatten uzaklaştırıyor. Panerai sevenlerin dışladığı, markaya daha uzak olanların beğendiği bir model PAM1312.
Birkac incelemede moonphase thickness 16.85 mm olarak verilmis ama anladigim kadariyla kendileri olcmemisler..
Onlar muhtelen alt ya da üst camı ölçüme dahil etmiyorlar. Standart 9300 kalibre kullanan Speedmasterların kalınlığı 16mm çünkü.
Hellhound yazdı:Ben ölçmedimÖlçenlerin yalancısıyım
Şaka bir yana belli zaten...
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 97 misafir
|
||||||||||||||