Hakkaten forumdaki bu sniper g羹ruh a覺z tad覺 ile kutu a癟覺l覺覺 yapt覺rm覺yor bana
Modelin bir kerede Submariner 癟elik alt覺n olduunun bilinmesini de anl覺yorum da 16613LB ye kadar tahmin eden arkadalara (bata mlm olmak 羹zere) cidden takdirlerimi sunuyorum.
Asl覺nda bu kasa bir s羹redir akl覺mdayd覺, ama yinede giri yada orta seviye bir Panerai (hatta submersible) almay覺 daha 繹nceliklendirmitim. adan Saat te Panerai bakarken bu modeli g繹r羹nce direksiyonu sert bir ekilde k覺rd覺m ve S羹rma saat 癟覺k覺l覺 bir ikinci eli koleksiyona katm覺 buluverdim kendimi.Asl覺nda yeni kasay覺 da Rotap da denedim ve 癟ok beendim ama bu kasa ile aras覺nda hem anlaml覺 bir fiyat fark覺 olmas覺 ve hem de bu dilberin kadran覺n覺n mavisini daha derinlikli ve g羹zel bulmam ve giyim tarz覺ma daha yak覺t覺rmam tercihimde etkili oldu. Kal覺nlat覺r覺lm覺 lug lar ve b羹y羹yen indeks vb.. detaylarla yeni kasa daha sportif, benim tercih ettiim bir 繹nceki kasa ise daha elegance g繹r羹nd羹 g繹z羹me.
Gerek zaten bilinen bir saat olduu i癟in gerekse de forumda yap覺lan adamak覺ll覺 saat incelemelerinden sonra, k覺s覺tl覺 saat bilgimden 繹t羹r羹 haddimi amamak ad覺na inceleme yapm覺yor ve sadece resim payla覺yorum.
Daha iyilerinin sizin olmas覺 dileiyle, t羹m forum ahalisine g羹zel zamanlar dilerim.
Tapatalk kullanarak iPad arac覺l覺覺yla g繹nderildi