TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot Tradition Auto Open Heart vs. T-Sport PRS516 Auto

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tissot Tradition Auto Open Heart vs. T-Sport PRS516 Auto

Mesaj foottwo » 06 Şub 2017, 15:46

Merhaba,

Ben de Open Heart Powermatic80 kullaniyorum, orjinal bilezigi pek hosuma gitmedi ama siyah ve kahverengi deri kayisla guzel oluyor.

Oldukca hafif ve ince, kibar bir saat diyebilirim..

Resim

Tanri bizimle..
"Baş eğmedik edâniye ikbâl ü câh için.."
Kullanıcı avatarı
foottwo

Mesaj eresin » 06 Şub 2017, 17:03

foottwo yazdı:Merhaba,

Ben de Open Heart Powermatic80 kullaniyorum, orjinal bilezigi pek hosuma gitmedi ama siyah ve kahverengi deri kayisla guzel oluyor.

Oldukca hafif ve ince, kibar bir saat diyebilirim..

Resim

Tanri bizimle..

Bencede kahverengi deri kordon cok şık durmus. güle güle kullanin.
Успех-это когда ты девять раз упал, но десять раз поднялся.
Kullanıcı avatarı
eresin

Mesaj eresin » 06 Şub 2017, 17:05

khef yazdı:Bahsi geçen yeni Prs516'nın small second (Eta 2825-2) modelini kullanıyorum. Eskisine göre, seramik bezel ve kasa işçiliği olarak daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Eğer siyah karbon kadran sizi rahatsız etmeyecekse, aradaki fiyat farkına değecektir. :thumbup:

Eski PRS516 makinasi ETA ama yenilerinki powermatic 80 yaziyor. İki makina arasinda cok onemli bie kalite farki var mi? ayrica eski PRS516 ile yenisi PRS516 arasidna yaklasik 800 tl fiyat varki da var.
Успех-это когда ты девять раз упал, но десять раз поднялся.
Kullanıcı avatarı
eresin

Mesaj eyimen » 06 Şub 2017, 17:39

eresin yazdı:
khef yazdı:Bahsi geçen yeni Prs516'nın small second (Eta 2825-2) modelini kullanıyorum. Eskisine göre, seramik bezel ve kasa işçiliği olarak daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Eğer siyah karbon kadran sizi rahatsız etmeyecekse, aradaki fiyat farkına değecektir. :thumbup:

Eski PRS516 makinasi ETA ama yenilerinki powermatic 80 yaziyor. İki makina arasinda cok onemli bie kalite farki var mi? ayrica eski PRS516 ile yenisi PRS516 arasidna yaklasik 800 tl fiyat varki da var.

Mekanizmada kalite olarak bir fark yoktur, tek fark guc rezervinin 2 kati olmasi. Zaten Powermatic 80 de ETA2824'un modifiye edilmis bir versiyonu. Fiyat farkina gore deger degmez karar sizin tabi.
Kullanıcı avatarı
eyimen

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 105 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners