TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Panerai Luminor

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Panerai Luminor

Mesaj Archezia » 15 Ara 2010, 02:08

Bond yazdı:
Archezia yazdı:. Şimdi ben bunları yazdım ama konu silinecek. Neyse bakalım sağlık olsun (:

Seni mi kırıcaz. Madem uğraşıp yazmışsın kalsın, ben ilk resme sansür uygulayacağım nasılsa :lol: Bu tarz bilgi veren örnek bir kaç konu var forumda, sorun değil.

Bu jeste karşılık olarak Panerai başlıklı konuya DEV bir Panerai fotoğrafı koyalım.
Resim
Kaynak : http://www.network54.com/Forum/353391/thread/1292050052/FINALLY!!!+%281St+Radiomir%29
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj uzunberk » 15 Ara 2010, 14:10

sağolun arkadaşlar ben pek anlamıyorum o yüzden bu foruma üye oldum ve sık sık okuyorum konuları. buraya danışmadan saat almam zaten beni uyardığınız için tekrar teşekkürler.
uzunberk

Mesaj Bond » 15 Ara 2010, 15:03

Berk rica ederiz elbette bilmeden almayı düşündüysen gayet iyi olmuş sorman. Sen saate ayırdığın bütçeyi ve model olarak almak istediğin tarzı kafanda belirlersen, dediğin gibi hem danışma kısmındaki konulara hemde incelemelere göz atarak bir çok seçenek bulabilirsin. İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Clk » 15 Ara 2010, 15:50

Bana birisi acil olarak yukarida yan yatan saatin ne oldugunu söylesin lütfen :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj drk » 15 Ara 2010, 15:58

Panerai PAM00193
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Clk » 15 Ara 2010, 16:04

Sagol Doruk. Cok cok güzel bir saat ama sadece 600 adet üretilmis :(
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj drk » 15 Ara 2010, 18:43

Şöyle güzel bir fotoğrafını buldum :D Nasıl dalgıç saati anlamadım, dibe çeker adamı bu :)

Resim
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Archezia » 16 Ara 2010, 01:42

Sağdaki "danacık" daha iyiymiş yaa. 8" bilekte büyük duruyor demiş birisi ama, en az birtane Paneraim olsaydı, bir sonraki seçimim bu küçük, şirin danacık olurdu. (:
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: adamentium, Google [Bot] ve 136 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners