Eterna yazd覺:Bu konuda % 100 emin olduum bir g繹zlemimi daha aktaray覺m. L羹ks saatlerin sat覺ld覺覺 bir maazada kolunuzdaki saate bak覺l覺yor. Ve g繹receiniz ilgi bununla paralel oluyor. Tamam belki her maazada kesinlikle olmayacakt覺r ama 癟ounda g繹rd羹m bunu. L羹ks derken sadece en 羹st segment deil, Longines, Tag Heuer vs. kaliteli markalarda dahil buna.
Bunu ilk olarak seneler 繹nce imdi kapanm覺 olan bir maazada anlad覺m. Kolumda Tag Heuer vard覺. 襤癟eriye girdim, bir iki model sordum. Ben fark etmedim bile, sat覺c覺 kolumdaki saati incelemi. Bir ara kusura bakmay覺n sizi de yoruyorum dedim. - Rica ederim, kolunda Tag Heuer olan biri saatleri seviyordur ilgilidir, yard覺mc覺 olmak b羹y羹k keyif gibisinden bir ey s繹yledi.
a覺rd覺覺m覺 hat覺rl覺yorum. Daha sonra baka yerlerde bir iki kere test ettim. Saat denerken saatimi 癟覺kar覺p tezgah覺n 羹zerindeki koruyucu k覺sma koyduumda hafif sa sol yaparak saatin markas覺n覺 g繹rmeye 癟al覺覺yor 癟ou sat覺c覺. Hatta g繹remezse d羹zeltiyormu gibi yap覺p bak覺yor.
Hep merak etmiimdir. Kolumdaki 60 dolarl覺k Seiko 5 ile Zorlu avm de 羹st segment bir saat maazas覺na girsem g繹receim ilgi farkl覺l覺k g繹sterecek midir acaba?
Muhtemelen g繹sterecektir. Ge癟tiimiz y覺l ABD'de, senelik geliri yakla覺k 10 milyon dolar olan bir NBA basketbolcusu, sala tipi ve muhtemelen siyahi olmas覺 sebebiyle Rolex almaya 癟al覺t覺覺 i癟in butik 癟al覺anlar覺 taraf覺ndan polis 癟ar覺lm覺t覺. H覺rs覺z olduundan 羹phelenmiler

Bu tarz butikler k覺yafetinize de, dediiniz gibi kolunuzdaki saate de 繹zellikle dikkat ediyor. Ve ne yaz覺k ki saatin markas覺na g繹re g繹rd羹羹n羹z muamele deiebiliyor. Evinde 2 adet Rolex saati olan biri o g羹n Seiko 5'i ile 癟覺kmak istemi olabilir. G繹rd羹羹 tav覺r kar覺s覺nda da 3. Rolex'ini almaktan vazge癟ebilir. ans meselesi