TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

3500 TL Bütçe Seviyesi İçin Saat Önerileriniz?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 3500 TL Bütçe Seviyesi İçin Saat Önerileriniz?

Mesaj Bond » 15 Ara 2010, 15:33

Welder dün bu konu biraz karışmıştı ama sonra arkadaşlar mesajları ayarlamış ve toparlanmış. :thumbup: TSF'ye hoşgeldin. İlk mesajındaki Welder modelleri ile diğer adı geçen markalar hem klasman hemde model olarak oldukça farklı zaten. Sadece büyük saat istediğini yazmışsın ve öncelikli olarak optiğe önem verdiğini belirtmişsin. Seçim kriterlerini daha detaylı hale getirsen elbette seçeneklerin daralacaktır ama benim sana tavsiyem çekici görüntülü diver model bir saat tercih etmendir. Hem her durumda işlevini yerine getirir hemde klasik bir modele göre yaşına daha uygun olacaktır.

Bu arada hangi ülkedesin? Saati nereden alacaksan burada ona göre tavsiyede bulunulması sen ve baban için alırken kolaylık olacaktır.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Clk » 15 Ara 2010, 15:48

Ben direkt olarak bütceyi yükseltmeni ve Grand Seiko Diver almani tavsiye ederim... "Konu iyicene karissin" :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj 2fast4u » 15 Ara 2010, 17:38

razz ıle welder ı Ti ye almamızdan sonra anlık welder ataklarımı dıye dusundum ?olur ya avm lere sığamayan fanatıkler ınternette solugu almıs olabılırler
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj mrhero » 15 Ara 2010, 19:38

Merhaba genç arkadaşım, Sana Tag heuer Aquaracer 500m öneriyorum. Hem yaşına uygun, hem bütçene uygun hemde oldukça kaliteli bir saat. Ayrıca Tag Heuer gençler arasında bilinen bir marka.

Resim
Kullanıcı avatarı
mrhero

Mesaj razz » 15 Ara 2010, 20:21

2fast4u yazdı:razz ıle welder ı Ti ye almamızdan sonra anlık welder ataklarımı dıye dusundum ?olur ya avm lere sığamayan fanatıkler ınternette solugu almıs olabılırler

2fast, ben birkaç gündür Welder imzalı tehdit mektupları alıyorum ama yine de davamdan vazgeçmedim tabii..
Yalnız bu sabah evden arabama doğru yürürken Uğur Pektaş kılıklı bir adam yolumu kesti.. Böyle saç sakal karışmış, kolda deri bileklik, postallar ayakta, kürklü palto falan.. Bildiğin at hırsızı.. Hafifçe sol bileğini öne doğru uzattı.. ( belindeki emaneti gösteren bitirim hareketiyle.. ) Bir de ne göreyim..??! 60mm. çapında bir Welder...!!! Kasa mat siyah, form olarak eş olmayan kenar sekizgen, cam kırmızı..! Daha sonra hiçbirşey söylemeden, siyah renk, siyah film camlı, dizel, kiralık Renault Fluence'ına bindi ve gitti.. ( Önemli Not: Fluence sınıfının en uzun arabası.. Haberin var mı? Yok tabii.. Niye yok? Sen alacağın arabayı boyuna göre seçmiyorsun da ondan.. Hata işte.. )

Ne yapacağımı bilemiyorum.. Hayatımdan endişe ediyorum...Yardım lütfen...
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Wwtr » 15 Ara 2010, 20:31

razz'ın en kısa sürede tanık koruma programına alınması lazım.Arkasında iz bırakmamak için tüm saatlerini de foruma bağışlaması gerekli :D
Kullanıcı avatarı
Wwtr

Mesaj Clk » 15 Ara 2010, 22:14

Razz, dostum efendiligimizi bozmuyorsak serseriligi bilmedigimiz anlami cikmasin. Gerekirse o arkadasi paket yapar 60 mm'lik welder'in icine sokariz.... Icin rahat olsun. Piranha
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Wwtr » 15 Ara 2010, 23:19

Kan kokusunu aldık Piranha daldı ortalığa :)
Kullanıcı avatarı
Wwtr

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 157 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners