Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
fortis » 30 Oca 2017, 12:54
sedir yazdı:Yetkili Satıcı konusuna temelde hak veriyorum, ancak...
Yetkili Satıcı ile yetkisiz satıcı arasındaki fark söylendiği gibi 40-50 TL değil de az önce baktığım iki internet sitesinde olduğu gibi 460 TL'ye karşı 760 TL gibi %40 gibi bir farka denk geliyorsa o zaman arıza halinde hasar riskini göze almaya değer diye düşünüyorum.
Kısa söz: Yetkili satıcılar, yetkisini kötüye kullanmamalı.
Yalnız 760 TL etiket fiyatıdır. Tüm bayiler en az %15-20 oranında indirim yapıyorlar. Bu da bu saati en pahalı olarak 600 TL'ye alabileceğinizi gösteriyor.
Mesela Yüksel Saat yetkili satıcıdır ve %22 indirimle 593 TL'ye satıyor şu an:
http://www.yukselsaat.com/pinfo.asp?pid ... ArzD8P8HAQNova Saat yetkilidir ve şu an 638 TL:
http://urun.n11.com/erkek-kol-saati/ori ... -P60507008Bir diğer yetkili bayide 627 TL:
http://www.saatimvesaatim.com/U48373,38 ... -saati.htmTakdir sizin tabi.
-

fortis
-
whirlybird » 01 Şub 2017, 23:29
Arkadaslar saati 430 tlye satin aldım saat faturası garanti belgesi imzalı geldi, aslan saat ile konuştum satıcıyi onayladilar herhangi bir ayarlama veya arizada 2 yıl garanti kapsamında olduğunu daha sonraki yıllarda ücretli olarak seve sevr hizmet vereceklerini söylediler böylece güvenli ve uygun fiyata alis verisi tamamladim. Saat konusuna gelince gerçekten o kadar bilgili arkadaşlar var ki yaniltmadilar beni gerçekten çok güzel saat hayran kaldim. Yardimi olan herkese teşekkür ederim. Iyi gunler dilerim. Not: Aslan saat olayını sayenizdr öğrendim ayrıca teşekkür ederim.
-

whirlybird
-
neperliva » 02 Şub 2017, 04:55
iyi, gozunuz aydin hayirli ugurlu olsun

"Hata yapmayan kişi aslında genel olarak hiçbir şey yapmıyor demektir".
-

neperliva
-
fortis » 02 Şub 2017, 08:04
Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

fortis
-
fortis » 04 Şub 2017, 10:30
Saatinizi darbelerden, manyetik alanlardan, yüksek ısıdan ve nemden koruyun. 4-5 senede bir bakım yaptırmanız yeterli olacaktır. Güvenli bir usta bulamazsanız yetkili servisten başka kişilerin saatinize müdahale etmesine izin vermeyin. Saat 9-3 arasında tarih ve gün ayarı yapmayın. Keyifle kullanın.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

fortis
-
whirlybird » 07 Şub 2017, 23:23
Cevaplariniz icin hepinize teşekkür ederim. Güzel bilgiler öğrendiğimi düşünüyorum. Bir sorum daha olacak şimdi ben çok sık kullanmıyorum 21:00-03:00 arasında tarih ayarlamiyorum tarihi ayarladiktan sonra saati ayarlamam gerekiyor bazen alışkanlıktan saati geriye doğru ayarliyorum saniye geriye doğru akiyor geriye ayarlama bitince ileri akiyor. Bu saat icin zararli midir? Acemiligim için de kusura bakmayın.
-

whirlybird
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], ringrang ve 32 misafir