Winterdrops, ben akla gelen ilk isim demedim zaten. Bang & Olufsen'i Türkiyenin %99'u bilmez. Arazi araci deyince de akla gelen ilk isim Jeep'tir. Zaten arazi araci bile denmiyor artik direkt Jeep kullaniliyor.
Benim bahsettigim nokta ile senin ki arasinda dünyalar kadar fark var. Cok bilinmek ile basarili olmak arasinda fark var. Hatta yukarida ismi gecen markadan bir örnek ile devam edelim. Neden Wrangler Jeep firmasinin en basarili modeli? 40 senedir ayni modeli üretiyorda ondan. 2010 SEMA Show'da en cok sergilenen modifiyelenen arac yine Wrangler. 40 yillik dizayn ama halen bir numara. Ben bundan bahsediyorum. Yoksa spor araba dedigin zaman Ferrari hatta kirmizi derler baskada birsey demezler

Kirmizi Ferrari'den bahseden yurdum insani ne anlar hava sogutmali ile su sogutmali Porsche motor'u arasinda ki farki
Not: Land Rover'in problem cikarttigi da ismi gecen diger markalar gibi dogru bir tespit.
Archezia, komplikasyon konusunda haklisin ama bunun tek aciklamasi ticari bir getirisinin olmayisi. Rolex moonphase de üretti, dünyanin en kücük chronograph'ini da eminim ki isteseler yarin 3 aksli 4 dingilli 2 kadranli ucak motorlu

saatte yaparlar ama bundan kazanclari ne olacak? Diger firmalarin komplikasyonu bu kadar öne cikartmis olmalarinin nedeni rekabette kullanabilecekleri bir doneye sahip olabilmek. T-touch yada Casio komplikasyon da rekabetsiz mesela. Kan basincindan, new york saatine, nem oranindan Berlusconinin sevgilisine kadar herseyi gösteriyor

Saka bir tarafa herkesin zevki ayri ben böyle mutluyum ve AP ROO ve PP Calatrava disinda da hicbir markada gözüm yok.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...