TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Idman Yurdu

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: TSF Idman Yurdu

Mesaj bengisaat » 12 Ara 2010, 23:30

30 yıl öncesi Balıkesir bölgesinde yapılan Tr şampiyonası öncesi can arkadaşım ile antrenmandan bir kesit
(Mavi kuşaklı arkadaşım şu anki Balıkesir Gençlik Spor İl Müdürü Oğuz KAYNAK) :)
Resim
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Mesaj 2fast4u » 13 Ara 2010, 00:20

clk evet mapusta bır ınternet bulabılım ve sımdı gordum kı samuraıler sumoları harcamıs ....:)bu arada sn.Oguz kaynak tek gözuyle mı baskanlık edıyor şu an merak ettım bengısaat:)))
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Clk » 13 Ara 2010, 00:25

Paylasim icin tesekkürler Bengisaat. Arkadasiniza da bu vesile ile saygilarimizi gönderelim.

2fast, ben seni futbol takimindan Sumo yada Judo takimina aktarmayi düsünüyorum ne dersin? :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj 2fast4u » 13 Ara 2010, 14:38

beni yeni kurulacak WTCC takimina dahil ederseniz sevinirim.Tsf logolu oris sponsorlugunda sezon kosturacam:)))arac 159 olsun artik efsane pistlere donsun benimle.....bi zamanlar 155 ler ne giderdi beahhh....almanlar seyrederdi endamini bak gene topicler karisti tuhhh:)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Clk » 13 Ara 2010, 15:55

Madem topic karisti o zaman ben hemen eklemeyi yapayim. Benim favorim o zamanlarda (155 ve öncesinden bahsediyorum) Lancia Delta HF Integrale idi. Hele EVO3 yada EVO4 olursa yeme de yaninda yat.

Hatun laf etmese :(
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj razz » 13 Ara 2010, 16:06

Lancia Delta HF Integrale " Hottest Hatch of All Times " birinciliği olan, teknikte olduğu kadar dizaynda da çok başarılı kabul edilen ciddi bir araçtır.. 8-) Özellikle Rally merakı olup da bu aracı hatırlamayan herhalde yoktur..

Sene 1989, Razz orta 1'de, okul kırıp arkadaşlarıyla Bebek Abbas'a gidiyor :D O zaman Ab'bas daha jetset olmamış, alelade dönerci.. Hemen önünde sürekli park eden Rosso Corsa bir HF Integrale.. ;) Plakasının hemen üstünde duran CC ise aklımıza rally meraklısı bir diplomat kullanıcı fikrini getiriyor.. :champ:
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj 2fast4u » 13 Ara 2010, 16:48

Resim
ben anlamam arkadas ben bu araca hastayim akmerkez in garajinda dinckok lerinmi neydi onda vardi razz sen bilirsin volkan isikta vardi sonra 166 yonca getirtti bebek te cafe nin onunde pazar sabahlari dururdu.Bu 155 in bi satir suren arkada model ismi vardi:) sonra tempra ci tofas tempra 1.6ieslxfghru diye bir model uretti ulan onda bile cakmasini yaptilar
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 13 Ara 2010, 16:53

Resim
bak duygusallastim yapmayin sunu bana :))
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 41 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners