wwtr
baran
Fatih28
Herakles
jayzad
Tsayir
Archer75
Tolgi06
zafeer
Anesthesia
Teekk羹rler arkadalar, dier ismini yazamad覺覺m dostlara da teekk羹rler.
Baran, ben 2 ayd覺r baya model bak覺yorum. Galeri geziyorum, Breitling, Rolex, Omega, Longines hepsini gezdim, b羹t羹n modellerine bakt覺m. Baya g繹nl羹m羹 癟elenler oldu ekil emal ama kola tak覺nca ite budur dersin ya onu bunda yaad覺m. nceden bildiim modeldi ama hi癟 takmay覺nca g羹zel saat diyosun ama balam覺yor. Hatta enteresan olan galeride bulamad覺m bu modeli tamamen tesad羹f bir arkada覺n arkada覺nda g繹r羹nce takt覺m, adama geri vermiyordum nerdeyse
Forumda birka癟 varyetesini alan var son aylarda evet. Sebebi de san覺r覺m, saatib zaten g羹zel olmas覺n覺n yan覺s覺ra T羹rkiye fiyatlar覺 iyi olmas覺 ile beraber yeni y覺l zamlar覺ndan ka癟覺nmak. 羹nk羹 d羹n itibari ile %10 zam geldi yine.
Ben nedense bu modeli .005 yani Hesalit caml覺 metal kapakl覺 orjinal modeli bulmakta zorluk 癟ektim, hatta Rotap ve Omega Butik'te ve arad覺覺m dier bayilerde yoktu. Speedmaster var ama ya safir sandvi癟 modeli ya da dier milyon varyete. Hatta 癟ok indirimli yakalad覺覺m birka癟 model olmas覺na ramen bunu almaya karar verdiimden yurtd覺覺ndan getirteyim diye niyetlenirken bir online yerli al覺veri maazas覺nda buluverdim. Aral覺k'覺n son haftas覺nda T羹rkiye girili 2 cihaz覺n biri yurtd覺覺na biri bana k覺smet olmu. M羹thi bir hizmet ile hem nefis bir fiyat verildi, hem de ahane paketleme ve el dememi bir ekilde ulat覺r覺ld覺.

Maazadaki sonuncu stoa erimi olman覺n sevinci ile zaten son kararda zorlanmad覺m.
Bir de laf aram覺zda ge癟enlerde yenilettiim babam覺n eski Seiko5'inin kasas覺 ve mikas覺 ile benzeiyorlar, 癟ocukluk haf覺zas覺na yaz覺lm覺 herhalde, bu hatlar覺 g繹r羹nce kal覺veriyorum

"Money has no owners, has spenders". -Omar嚜