TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Rolex GMT-Master II 116710LN Kutu A癟覺l覺覺

襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj hsyn1970 » 19 Ara 2016, 16:55

Jlc master

SM-N910C cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
hsyn1970

Kay覺t: 19 Nis 2011, 12:05

Mesaj matadormax » 19 Ara 2016, 17:50

Maalesef tahminler olmad覺 arkadalar. Akama kutuyu a癟aca覺m :)

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
matadormax

Ya: 42
Kay覺t: 14 Ara 2015, 01:28

Mesaj maliterece » 19 Ara 2016, 18:13

MONTBLANC?
BREITLING?
Kullan覺c覺 avatar覺
maliterece

Ya: 57
Kay覺t: 27 Tem 2016, 17:33

Mesaj matadormax » 19 Ara 2016, 21:39

Saatimiz Rolex GMT-Master II (116710ln) arkadalar. Dikkatimi 癟eken ise, bu kadar tahmin aras覺nda hi癟 kimsenin Rolex yazmamas覺 ayr覺ca enteresan bir konu olarak ele al覺nabilir :D
Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Saat hakk覺ndaki izlenimlerim;

Saatin g繹r羹n羹m羹 ger癟ekten tam istediim gibi hem spor hem klasik 繹eler bar覺nd覺ran bence Rolexin 羹rettii en yak覺覺kl覺 saatlerden bir tanesi. Forumda afl nickli arkada覺n a癟t覺覺 batman mi LN mi konusunda bahsettii g繹r羹羹ne aynen kat覺ld覺覺m i癟in yani iki renkli bezelleri saatin kalitesini d羹羹ren ve basitletiren bir etmen olarak g繹rd羹羹mden 116710lnyi tercih ettim.

Saatin bezeli tam bir harika ve resmen ben kaliteyim diye ba覺r覺yor. Kasa i癟inse ayn覺 eyi s繹yleyemeyeceim. Kasan覺n daha keskin detay i癟ilie sahip olmas覺n覺 beklerdim, fazla yuvarlat覺lm覺 diye d羹羹n羹yorum. Saatin kordonu ise inan覺lmaz g羹zel ve kaliteli... Orta baklalar覺n parlak olmas覺 saate ayr覺 bir hava kat覺yor. Ancak bilein tam alt覺na gelen toka k覺sm覺ndaki parlak b繹l羹m tam bir 癟izik m覺knat覺s覺. Masaya dokunsan覺z da an覺nda 癟iziliyor. Yakla覺k 1 ayd覺r neredeyse her g羹n kullan覺yorum bu saati ve kordon y羹zlerce k覺lcal 癟iziklerle doldu.

Bonus Fotoraflar :)

Ailenin y羹z karas覺 nakavt:
Resim

Ailenin en yal覺s覺 ile hasbihal:
Resim

Ailenin g繹zdesi kardeler yan yana:
Resim

Karde himayesi:
Resim

Kardeler aras覺 a覺rl覺k fark覺:
Resim
Resim

Saati alma s羹recimden de biraz bahsedeyim.

Kendime siyahla uyumlu yeni bir saat alma yolunda karar vermitim. 羹nk羹 art覺k Hublot bigbangi a覺rl覺覺 ve optik olarak kaba gelmesinden 繹t羹r羹 takmak istemiyordum. Bu y羹zden ilk olarak JLCnin bug羹ne kadar 羹rettii en g羹zel saat olduunu d羹羹nd羹羹m seramik kordonlu master compressor chronograph modelini arat覺rmaya balad覺m. Dakika 1de JLCnin bu saati art覺k 羹retmediini 繹rendim, daha sonra saati hi癟bir yerde bulamay覺p chrono24te bile 3-4 tane ilan g繹r羹nce mutsuz bir ekilde o defteri kapatmak zorunda kald覺m.
Resim

Sonras覺nda halen ilk g羹nk羹 keyifle takt覺覺m, g繹zde saatim olan derin mavi renkli Planet Oceann覺m覺n yan覺na ayn覺 9300 mekanizmay覺 kullanan DSOM Pitch Black versiyonunu eklemeye karar verdim. Bu konuda o kadar emin ve kararl覺yd覺m ki, JLC hayal k覺r覺kl覺覺ndan sonra baka markayla macera aramaya gerek yok diyerek kendimi artlam覺t覺m resmen. Ancak saatin fotoraflardaki o m羹kemmel g繹r羹nt羹s羹n羹n hayaliyle gidip ger癟eini g繹r羹nce ok oldum. Saatin kadran覺 o kadar basit geldi ki g繹z羹me yani 15-20 dk bakt覺m ama kendimi almaya ikna edecek Casio kadran覺ndan farkl覺 bir y繹n羹n羹 bulamad覺m ve ger癟ekten 羹z羹lerek Omegadan da vazge癟tim.
Resim

Sonras覺nda siyah renkli spor bir saat aray覺覺m devam etti. Hafiflii ve y覺pranmazl覺覺ndan 繹t羹r羹 Omegan覺n tam seramik saatine younlam覺ken IWCnin Ingenieur AMG Black Series Ceramic modeli kadraj覺ma girdi. Ancak saatin detayl覺 bir ekilde inceleyince ve ger癟eini g繹r羹nce arad覺覺m tatmin hissini alamad覺m ve bu durumda al覺rsam saati 繹ylesine alm覺 olacakt覺m. 羹nk羹 arad覺覺m tutkuyla balanmak eklinde bir duygu olmal覺yd覺 ki, JLC ve Omegadan sonra bu IWC ile ayn覺 hisse ulamak ger癟ekten 癟ok zor olacakt覺.
Resim

En son d羹羹nd羹m ve ya覺m itibariyle hen羹z uygun bulmad覺覺m fakat bir g羹n mutlaka almak istediim iki saatten birini imdi de alabileceime younlat覺m ve b羹t癟emi art覺rarak 116500BKSOye g繹re ayarlad覺m. (Dier hayalim: PP 5990-1A)

Bu son aray覺覺mdan elde ettiim sonu癟: Rolexin bu modelinin resmen bulunam覺yor oluudur. Saati bulamad覺m ama bu s羹re癟te kar覺ma 癟覺kan bir癟ok Daytonay覺 denedim; her seferinde saatin k羹癟羹k boyutlar覺 g繹z羹me batt覺 ve tarih penceresi olmay覺覺na da kendimi bir t羹rl羹 al覺t覺ramad覺m. En nihayetinde istediim seramik bezelli daytona modelini elime bile alamay覺覺m da eklenince, 羹z羹lerek bu saatten de vazge癟tim.

Son olarak, u an a癟覺l覺覺n覺 yapt覺覺m saatte karar k覺ld覺m ve ger癟ekten bu saati se癟tiime 癟ok ama 癟ok memnun bir o kadar da mutluyum. :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
matadormax

Ya: 42
Kay覺t: 14 Ara 2015, 01:28

Mesaj mlm » 19 Ara 2016, 21:46

Tebrikler, g羹zel g羹nlerde kullan覺n :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj Anesthesia » 19 Ara 2016, 21:48

G羹zel g羹nlerinizde kullan覺n

Sormadan edemeyeceim, m羹tevazi model bu ise m羹tevazi olmayan pratik ve kullan覺l覺 olan g繹nl羹n羹zde yatan saati 繹renmek m羹mk羹n m羹 :)

E5803 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
zg羹r kalana kadar imza mimza yok
Kullan覺c覺 avatar覺
Anesthesia

Ya: 49
Kay覺t: 16 Kas 2012, 17:24

Mesaj coolfire » 19 Ara 2016, 22:19

Anesthesia yazd覺:G羹zel g羹nlerinizde kullan覺n

Sormadan edemeyeceim, m羹tevazi model bu ise m羹tevazi olmayan pratik ve kullan覺l覺 olan g繹nl羹n羹zde yatan saati 繹renmek m羹mk羹n m羹 :)

E5803 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi

Kat覺l覺yorum, temel f覺kras覺ndaki "kafestedir, sar覺d覺r, ucar" muhabbeti gibi olmu. Cevab覺 da hamsi :D

G羹le g羹le kullan覺n saatinizi :)
Kullan覺c覺 avatar覺
coolfire

Ya: 48
Kay覺t: 16 Mar 2013, 14:53

Mesaj kiwi21 » 19 Ara 2016, 22:29

襤yi g羹nlerde kullan覺n :champ: :champ:
https://instagram.com/kiwiwatch
Kullan覺c覺 avatar覺
kiwi21

Ya: 37
Kay覺t: 31 Tem 2011, 10:56

ncekiSonraki

D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 279 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners