TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Jaeger LeCoultre Reverso vs Frank Muller Vanguard

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Jaeger LeCoultre Reverso vs Frank Muller Vanguard

Mesaj darksilence » 28 Kas 2016, 15:45

Buyrun, buram buram tarih kokan bir marka ve saati... :super:

Resim

Böyle saatler hiç tarzım değil ama bu gerçekten çok hoşuma gitti... Hani almak için bir şansım olsa yemem içmem bu saat için para biriktirirdim. Noel babadan bunu mu dileseydim acaba :D :lol:
"As the Years Go Passing By..."
Kullanıcı avatarı
darksilence

Mesaj Thevenin » 28 Kas 2016, 20:45

Az biraz bakindim :D

Franck Muller'in 2000ler sonrasi bayir asagi gitmesinin bir sebebi de markanin binlerce Poljot mekanizma satin alimi yapmis olmasi.

2003 yilinda Isvicre'de Le Temps ve Le Matin gazetelerinin ortaya cikardigi belgelere gore, Franck Muller Watchland ortagi Vartan Sirmakes tam 1500 adet Poljot mekanizma satin almis.

Dahasi, Sirmakes'e ait Technowatch sirketinin 1994 yilinda yine Poljot firmasindan temin etmek uzere duzenlenmis mekanizma siparis belgesinde, bu mekanizmalarin " Poljot yapimi olduklarini gosterir herhangi bir isleme veya ibareden yoksun olmalari " talebi mevcut.

Vartan Sirmakes bu mekanizmalarin kesinlikle hicbir Franck Muller'de yer almadigina dair aciklamalarda bulunarak, zaman zaman Rus, Japon ve Cin menseili mekanizmalar siparis ettiklerini; fakat bunlarin yalnizca arastirma ve bilgi edinme amacli kullanildigini soylemis.

Bu soylemlere genel olarak pek itibar edilmemis tabii; cunku alim miktari oldukca yuklu. Hatta Watchuseek uzerinde marka " Master of Complications " mottosuna gondermeyle, " Master of Deception " olarak anilir hale gelmis.

Franck Muller ve Vartan Sirmakes davalik bile olmuslar.

Kaynak, Timezone'dan Jorge Merino'nun haberi: Franck Muller Russian Movement Admission

Bugun ne PuristsPro, ne Timezone, ne de Watchuseek uzerinde " Franck Muller " baslikli bir alt-forum yer aliyor.
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj Khan » 28 Kas 2016, 21:10

Thevenin yazdı:Az biraz bakindim :D

Franck Muller'in 2000ler sonrasi bayir asagi gitmesinin bir sebebi de markanin binlerce Poljot mekanizma satin alimi yapmis olmasi.

2003 yilinda Isvicre'de Le Temps ve Le Matin gazetelerinin ortaya cikardigi belgelere gore, Franck Muller Watchland ortagi Vartan Sirmakes tam 1500 adet Poljot mekanizma satin almis.

Dahasi, Sirmakes'e ait Technowatch sirketinin 1994 yilinda yine Poljot firmasindan temin etmek uzere duzenlenmis mekanizma siparis belgesinde, bu mekanizmalarin " Poljot yapimi olduklarini gosterir herhangi bir isleme veya ibareden yoksun olmalari " talebi mevcut.

Vartan Sirmakes bu mekanizmalarin kesinlikle hicbir Franck Muller'de yer almadigina dair aciklamalarda bulunarak, zaman zaman Rus, Japon ve Cin menseili mekanizmalar siparis ettiklerini; fakat bunlarin yalnizca arastirma ve bilgi edinme amacli kullanildigini soylemis.

Bu soylemlere genel olarak pek itibar edilmemis tabii; cunku alim miktari oldukca yuklu. Hatta Watchuseek uzerinde marka " Master of Complications " mottosuna gondermeyle, " Master of Deception " olarak anilir hale gelmis.

Franck Muller ve Vartan Sirmakes davalik bile olmuslar.

Kaynak, Timezone'dan Jorge Merino'nun haberi: Franck Muller Russian Movement Admission

Bugun ne PuristsPro, ne Timezone, ne de Watchuseek uzerinde " Franck Muller " baslikli bir alt-forum yer aliyor.

FM benim için bitmiştir :D

Şaka bi yana, ben hem poljot mekanizmaların kötü olduğunu düşünmüyorum, hemde poljot mekanizmaların FM de kullandığını.

Ama şüphesi bile insanı korkutuyor.
Hoş, Eta kullansaydı bile (ki daha yakın görünüyor) parasının saati olduğunu düşünmüyorum.
God is good! Eski Kullanıcı Adı Nethuistr
Kullanıcı avatarı
Khan

Mesaj Oversea » 29 Kas 2016, 00:22

Santos santos dediniz, Cartier'i ve Santos'u iyice araştırdım ve gerçekten sempati duymaya başladım Santosa :)

Özellikle linkteki carbon modeli ''boşver FM'yi falan bana gel'' diyor :)

Resim

http://www.cartier.com/en-us/collection ... -null.html

Foruma iyi ki başlık açmışım, yönlendirmeleriniz ve kritikleriniz gerçekten çok yapıcı. Ben biraz daha düşüneyim en iyisi :)
Oversea

Mesaj eyimen » 29 Kas 2016, 01:19

eraydinc yazdı:Santos santos dediniz, Cartier'i ve Santos'u iyice araştırdım ve gerçekten sempati duymaya başladım Santosa :)

Özellikle linkteki carbon modeli ''boşver FM'yi falan bana gel'' diyor :)

Resim

http://www.cartier.com/en-us/collection ... -null.html

Foruma iyi ki başlık açmışım, yönlendirmeleriniz ve kritikleriniz gerçekten çok yapıcı. Ben biraz daha düşüneyim en iyisi :)

Valla bu gayet guzel iste, en yakin zamanda bileginizde deneyin :champ:
Kullanıcı avatarı
eyimen

Mesaj Bg17 » 29 Kas 2016, 04:16

Kriterlere uymuyor ama yinede bir oneri getirecegim. Bence saat gibi saatResim
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj Tolgi06 » 29 Kas 2016, 08:50

Bg17 yazdı:Kriterlere uymuyor ama yinede bir oneri getirecegim. Bence saat gibi saatResim

Radikal ve mantikli bir oneri.
Kasa sekli taniminiza tam uymasa da farkli tasarimi ile dusunebilirsiniz bence.
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj darksilence » 29 Kas 2016, 08:54

Çok güzelmiş
"As the Years Go Passing By..."
Kullanıcı avatarı
darksilence

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 107 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners